bilde ko parada kad esi afk par ilgu
6
0
topic
[Štata tiesa] San Andreas štats v. Benjamin Winston
DA Bonnie Winterbottom
SAN ANDREAS ŠTATA TIESA
DA
4 atbildes forumā
Online: 4h 19m 42s
Redzēts 2021. gada 18. maijā, 12:28
Pievienots, 2020. gada 05. novembrī, 19:21

Los Santos Department Of Justice, HD Png Download - kindpng

ŠTATA TIESA

San Andreas Tiesa, Los Santos

 

San Andreas Štats

 

versus

 

Benjamin Winston

 

1. daļa. Apsūdzība

 

Šajā štata tiesā, San Andreas štats, 11/5/2020, apsūdz Benjamin Winston par sekojošiem
pārkāpumiem:


(11)16. LĪDZDALĪBA BRAUKŠANA BEZ APLIECĪBAS.

 

2. daļa. Situācija

5. novembrī, 2020. gadā, Los Santos Policijas Departamenta seržants Benny Harrow veicot ikdienas patruļu pamanīja agresīvi braucošu 1994. gada Audi A6 ar reģistrāciju OUB 2626, kas vēlāk tika identificēts kā piederošs TLL Corp. Seržants uzsāka automašīnas apturēšanas procedūru, un, vēlāk identificētais pilsonis Aleksandr Gregorich, no sākuma izrādot vēlmi apstāties, tomēr metās bēgt. Pateicoties seržanta Benny Harrow reakcijai, automašīna tika apturēta neizraisot bojājumus trešajām personām un automašīnas vadītājs tika aizturēts.

Svarīgi piemetināt, ka automašīnā visu situācijas laiku blakus atradās apsūdzētais - TLL Beno darbinieks Benjamin Winston. Veicot izmeklēšanu uz vietas, seržants Benny Harrow secināja, ka automašīnas vadītājam Aleksandr Gregorich nav saņemta vadītāja apliecība, par ko viņš jau ticis apsūdzēts par (11)16. punkta pārkāpumu - BRAUKŠANA BEZ APLIECĪBAS.

Seržants Benny Harrow veica interviju ar abiem automašīnas okupantiem, kurā secināja, ka blakussēdētājs situācijas laikā bija automašīnas legālais turētājs, fakts, kura aktualitāte tūlīt būs skaidra. Benjamin Winston, izrādot klaju nolaidību pret viņa pienākumiem kā San Andreas štata iedzīvotājiem, brīvprātīgi nodeva automašīnas atslēgas cilvēkam, kurš pēc mūsu štata likumiem pie automašīnas stūres sēsties nedrīkstēja. 

Fakts, ka Benjamin Winston nodeva automašīnu lietošanā Aleksandr Gregorich, kas tajā pašā laikā tika aizturēts par izvairīšanos no miera uzturētāja un braukšanu bez apliecības nepārprotami norāda uz to, ka apsūdzētais acīmredzami deva iespēju Aleksandr Gregorich paveikt iepriekš minētos noziegumus. Ja Benjamin Winston pirms automašīnas nodošanas citai personai būtu izpildījis savu pienākumu pārliecināties, vai viņa drīkst legāli vadīt transportlīdzekli, šie pārkāpumi nebūtu notikuši un San Andreas iedzīvotāji būtu drošāki. 

3. daļa. Lietišķie pierādījumi

EKSPONĀTS i.

*pievienots Benny Harrow videoreģistratora un ķermeņa kameras ieraksts, kas sniegtu gan audio, gan video no situācijas*

Hon. Judith Sheindlin
SAN ANDREAS ŠTATA TIESA
Judy
14 atbildes forumā
Online: 8h 41m 15s
Redzēts 2021. gada 08. jūnijā, 20:17
Pievienots, 2020. gada 05. novembrī, 19:48
0
post

Image

SAN ANDREAS ŠTATA TIESA


Lieta San Andreas Štats v. Benjamin Winston ir tikusi apstiprināta turpmākai izskatīšana un tā ir atzīmēta ar numuru 19-B001.

Apsūdzētajam ir uzdots ierasties Tiesā, lai atbildētu uz apsūdzībām divdesmit četru (24) stundu laika periodā pēc šī paziņojuma publicēšanas. Ja apsūdzētais nolemj neierasties norādītajā laika periodā, orderis apsūdzētā apcietināšanai tiks izsniegts un apsūdzētais tiks atzīts par vainīgu.
(( Lūdzu informēt apsūdzēt par šīs tēmas eksistenci. ))

 

 

Parakstīts, 

Judith Sheindlin

Prezidējošā Tiesnese

San Andreas Štata Tiesa

Pēdējo reizi rediģēja Hon. Judith Sheindlin, 2020. gada 05. novembrī, 19:50.

Joseph H. Palmer
Lietotājs
Advokāts
6 atbildes forumā
Online: 6h 47m 24s
Redzēts 2021. gada 26. janvārī, 03:00
Pievienots, 2020. gada 05. novembrī, 21:44
0
post

 Publiskais advokāts: Joseph Hank Palmer.
San Andreas Štats v. Benjamin Winston:  19-B001.

 

Jūsu godība! 
Es kā publliskais advokāts apstiprinu Benjamin Winston kā savu klientu. 


Pārskatot pierādījumus, notiekošo, vēlos ņemt vērā to kad pilnīgi neviens punkts San Andreas Štata Kriminālkodeksā nepiemin ka pilsonim ir liegta pieeja apzināti nodot sava privātā transportlīdzekļa atslēgas ar mērķi dot atļauju citam pilsonim pārvietoties ar viņa transportlīdzekli. 
SAN ANDREAS ŠTATA KRIMINĀLKODEKS

 

 

Kā arī vēlos ņemt vērā to ka apsūdzētais nekādīgi nevarēja zināt un nezināja to kad pilsonim kuram tika nodotas transportlīdzekļa atslēgas nav derošas autovadītāja apliecības, kā arī nekad nevar izslēgt vienu bieži notiekamo pilsētā variantu - Pilsonis piedraudēja apsūdzētājam liekot dot nepatiesu apliecinājumu, spriedzes un šoka momentā apsūdzētājs varēja sniegt nepatiesus apliecinājumus, kas skaitās kā pārkāpums, bet ņemot vērā to ja apsūdzētais atradās šoka un spiedzes stāvokli tas viņu pilnībā attaisno! 
Protams tas ir tikai viens no variantiem teiksim tā un neviens no Policijas Departamenta pārstāvjiem neiedomājās apvaicāt manu klientu vai šāda situācija tiešām ir notikusi. 


Neuzzinot neko sīkāk par situāciju Policijas Departamenta pārstāvji aizturēja manu klientu ar apvainojumiem par tīšu transportlīdzekļa atslēgu nodošanu citam pilsoni, kam nav esošas autovadītāja apliecības. Es vēlos pieprasīt mana klienta atbrīvošanu un pilnu naudas soda kompensāciju uzklājot par to procentus par morālu un iespējams fizisko kaitējumu aizturēšanas laikā, sakarā ar to ka nevienā punktā kriminālkodeksā nav minēts par to ka tas ko veicis mans klients ir pārkāpums. 

Pēdējo reizi rediģēja Joseph H. Palmer, 2020. gada 05. novembrī, 21:51.

Joseph H. Palmer
Lietotājs
Advokāts
6 atbildes forumā
Online: 6h 47m 24s
Redzēts 2021. gada 26. janvārī, 03:00
Pievienots, 2020. gada 05. novembrī, 22:22
0
post

(7)08. LIKUMA ŅEMŠANA SAVĀS ROKĀS
Persona kura ignorējot štatā noteikto tiesas sistēmu veic aizdomās turamā sodīšanu, vai ignorē konkrētā cilvēka pārkāpumu un neziņo par to attiecīgajā valdības iestādē, tādejādi atļaujot pārkāpt likumu.

-Kriminālkodeksa (7)08. LIKUMA ŅEMŠANA SAVĀS ROKĀS paredz to , ka persona tiek sodīta ar 5’000$ lielu naudas sodu un brīvības atņemšanu uz 4 stundām.

Vēlos piebilst to ka mans klients neapzināti nodeva transportlīdzekļa atslēgas pilsoņa rokās nezinot to ka pilsonim nebija pilnvaras pārvietoties ar transportlīdzekli, pilsonis pieprasot atslēgas nebija minējis ka viņam nav autovadītāja apliecības kas padara manu klientu par nevainīgu šajā situācijā un atbrīvo no apsūdzēšanas. 

Sekojoši mans klients nekādīgi neignorēja konkrēta cilvēka pārkāpumu. 

DA Bonnie Winterbottom
SAN ANDREAS ŠTATA TIESA
DA
4 atbildes forumā
Online: 4h 19m 42s
Redzēts 2021. gada 18. maijā, 12:28
Pievienots, 2020. gada 05. novembrī, 22:24
0
post

Jūsu augstība. Fakts, ka Benjamin Winston nepārbaudīja, vai persona, kurai viņa labprātīgi nodod savā turēšanā esošu automašīnu ir tiesīga legāli piedalīties satiksmē norāda uz nolaidīgu uzticēšanos. Atsaucoties uz 1915. gada Mississippi tiesas spriedumu prāvā Winn v. Haliday, persona, kas pirms kādas darbības izpildes ar sev objektīvi pieejamajiem līdzekļiem nepārbauda, vai tā ir legāli tiesīga to izpildīt, ir izpildījusi nolaidīgu uzticēšanos (negligent entrustment).

Aizstāvība savā atbildē spekulē par notikušo, kas acīmredzami norāda par to, ka tā pati nav pārliecināta par to, kas ir noticis. Jūsu augstība, aizstāvība savā atbildē ir veikusi nepatiesu un nepamatotu Los Santos Policijas Departamenta apvainošanu, norādot, ka tas nav veicis pietiekamu izmeklēšanu pirms aizturēšanas. Jebkurai saprātīgai personai, vēlreiz pārskatot virsnieka Benny Harrow ķermeņa kameras ierakstu spēs nepārprotami noprast, ka apsūdzētais tieši norādīja uz to, ka atslēgas ir nodevis personai bez tiesībām, lai atļautu viņam iztestēt automašīnu un ar savām darbībām viņš neparāda pazīmes, ka varētu būt bijis piespiests to darīt.

Jūsu augstība, neskatoties uz apsūdzētās puses spekulācijām par savām darbībām, tā prezentē tikai vienu argumentu - kriminālkodekss nenorāda, ka šāda darbība ir aizliegta. Rūpīgāk pārskatot šo situāciju, nepārprotami ir redzams, ka atslēgu nodošana un atļaušana vadīt transportlīdzekli būtu novērsta, ja apsūdzētais pārbaudītu Aleksandr Gregorich tiesību statusu - viņam NEBIJA objektīva iemesla, lai viņš to nedarītu - JŪSU AUGSTĪBA, tā ir acīmredzama nolaidība.

 

Jūsu augstība, es jūs aicinu nekavējoties pārskatīt apsūdzētās puses spēju argumentēt šajā prāvā. Viņi ir izdarījuši uz spekulācijām bāzētus apvainojumus un nav snieguši nevienu derīgu argumentu, kas attaisnotu Benjamin Winston no šīs nolaidības, kas varēja maksāt dzīvības. Jūsu augstība, prokuratūra jūs aicina pēc iespējas ātrāk pieņemt lēmumu un atzīt apsūdzēto kā vainīgu.

Joseph H. Palmer
Lietotājs
Advokāts
6 atbildes forumā
Online: 6h 47m 24s
Redzēts 2021. gada 26. janvārī, 03:00
Pievienots, 2020. gada 05. novembrī, 22:48
0
post

Protestēju! 

Jūsu augstība. Citēju: '' Atsaucoties uz 1915. gada Mississippi tiesas spriedumu prāvā Winn v. Haliday, persona, kas pirms kādas darbības izpildes ar sev objektīvi pieejamajiem līdzekļiem nepārbauda, vai tā ir legāli tiesīga to izpildīt, ir izpildījusi nolaidīgu uzticēšanos (negligent entrustment).'' Apsūdzētāju puse ņem argumentā tiesas spirdumu kas tika izdots Mississippi štatā, kas attiecīgi pilnīgi nekādīgi neattiecas uz San Andreas štatu 

Vēlos piebilst par apsūdzētāju puses komentāru, citēju: ''neskatoties uz apsūdzētās puses spekulācijām par savām darbībām, tā prezentē tikai vienu argumentu - kriminālkodekss nenorāda, ka šāda darbība ir aizliegta. '' Jā, tieši tā! Es nekādīgi nemēģinu veidot no savas puses spekulācijas, arguments ir tāds ka San Andreas štata kriminālkodeksā un pat nekur citur *runātu nedaudz paaugstinātā tonī* nav minēts par nolaidīgu uzticēšanos un it īpaši par to ka šīs skaitās kā pārkāpums, manam klientam nebija nekāda pamatojuma neticēt pilsonim un pieprasīt uzrādīt dokumentus, sakarā ar to ka pilsonis pats apmāna ceļa pieprasīja transportlīdzekļa atslēgas nepieminot par savu autovadītāja apliecību neesamību! 

Hon. Judith Sheindlin
SAN ANDREAS ŠTATA TIESA
Judy
14 atbildes forumā
Online: 8h 41m 15s
Redzēts 2021. gada 08. jūnijā, 20:17
Pievienots, 2020. gada 05. novembrī, 22:52
0
post

* Judith Sheindlin rūpīgi uzklausa abu pušu apgalvojumus un rupji pārtrauc sekojošo Joseph H. Palme protestu.

Iebildumi noraidīti. 

 

Joseph H. Palmer
Lietotājs
Advokāts
6 atbildes forumā
Online: 6h 47m 24s
Redzēts 2021. gada 26. janvārī, 03:00
Pievienots, 2020. gada 05. novembrī, 22:57
0
post

* vājītēm uzist pa galdu no tiesneses teiktā, neizrādot agresivitāti*

* aspēžas krēslā, saķerot dokumentu mapi, atver to un pieceļas uzreiz pavēršoties pret tiesnesi

 

Jūsu augstība, es pieprasu tiesas norises pārtraukumu uz desmit minūtēm!

Hon. Judith Sheindlin
SAN ANDREAS ŠTATA TIESA
Judy
14 atbildes forumā
Online: 8h 41m 15s
Redzēts 2021. gada 08. jūnijā, 20:17
Pievienots, 2020. gada 05. novembrī, 23:12
0
post

* Judith Sheindlin pavērš galvu pret aizstāvību.

Nepārtraukts. 

* Judith Sheindlin uzmet paviršu skatienu vēlreiz uz lietas materiāliem, pēc tam pievēršas aizstāvībai.

Man priekšā ir lērums faktu. Es gribu dzirdēt no jums kā konkrēti nezināšana atbrīvo no atbildības likuma priekšā? Apsūdzība man ir prezentējusi virkni neapgāžamu faktu un būtu muļķīgi teikt, ka tas viss ir pilnībā attaisnojams vai aizēnojams ar spekulācijām par likuma funkcijām. Es gribu arī no jūsu puses dzirdēt ko vairāk par sabiedrībā mītošiem pieņēmumiem, es gribu savā tiesā faktus. 

 

Joseph H. Palmer
Lietotājs
Advokāts
6 atbildes forumā
Online: 6h 47m 24s
Redzēts 2021. gada 26. janvārī, 03:00
Pievienots, 2020. gada 06. novembrī, 00:04
0
post

 * pagriež galvu pret apsūdzēto, pēc kā no viņa norādēm pieliek ausi pie viņa mutes klausoties vārdos* 

 * pakrata pozitīvi ar galvu uz klienta apsūdzētā pusi un pievēršas tiesnesei un pieceļas kājās* 

 

 

Jūsu augstība, mans klients godīgi vēlas atdzīties darītajā liecinot ka paveiktais tika darīts tīši, bet tomēr neapzināti ,tādā ziņā ka viņš neiedomājās pieprasīt autovadītāja apliecību no pilsoņa lai pārliecinātos par tās esamību. 

Mans klients pilnīgi atdzīst vainu nolaidīgas uzticēšanās apsūdzībā. Lūgums samazināt sodu sakarā ar atdzīšanos, paldies! 

 

* iekrīt satraucies krēslā ar skatienu uz tiesnesi saķerot dokumentus, piekārto tos uz galda* 

 

Hon. Judith Sheindlin
SAN ANDREAS ŠTATA TIESA
Judy
14 atbildes forumā
Online: 8h 41m 15s
Redzēts 2021. gada 08. jūnijā, 20:17
Pievienots, 2020. gada 06. novembrī, 00:38
1
post

Image

SAN ANDREAS ŠTATA TIESA

DATUMS: 06/11/2020

LIETA: 19-B001.


Spriedums

I. Verdikts un Atklājumi

[1] Tiesa atklāj, ka Benjamin Winston ir vainīgs balstoties uz krimināllikuma punktu (11)16. Līdzdalība braukšanā bez apliecības. Lietas izmeklēšanas gaitā tika nosakidrots, ka konkrētais pārkāpums ir veikts neuzmanības dēļ un to bija iespējams novērst. Likuma nezināšana vai neapdomība nav attaisnojums un nekādā veidā neatbrīvo no likumā paredzētās atbildības.

[2] Kā minēts [1] nezināšana vai neuzmanība neatbrīvo no atbildības, kuru paredz likums. Neskatoties uz faktu, ka noklausīšanās beigās apsūdzētais Benjamin Winston vainu atzina, Tiesa lemj, ka apsūdzētais Benjamin Winston tiek sodīts atbilstoši nodarītajam un tas ir $4'000 un brīvības atņemšana uz 2 stundām.

[3] Tiesa lietas izmeklēšanu izbeidz un pasludina lietu par slēgtu. Pēc šī paziņojuma spriedums stājas spēkā nekavējoties un nav pārsūdzams nevienā instancē.

II. Restitūcija

[3] Atlīdzība vai soda mīkstināšana netiek piešķirta.

 

 

 

Parakstīts, 

Judith Sheindlin

Prezidējošā Tiesnese

San Andreas Štata Tiesa

Lietotāji skatās šo tēmu: 0