bilde ko parada kad esi afk par ilgu
5
0
topic
[Štata Tiesa] Jonathan J Rogers versus Štata likumdošana, policijas departaments
amsterdam
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Lietotājs++
sღиɨς
335 atbildes forumā
Online: 16d 3h 6m
Redzēts 2023. gada 06. jūnijā, 01:00
Pievienots, 2020. gada 04. novembrī, 15:12

Los Santos Department Of Justice, HD Png Download - kindpng

ŠTATA TIESA

San Andreas Tiesa, Los Santos

 

Jonathan J. Rogers. 

 

versus

 

San Andreas Štats, Policijas Departaments, Prokuratūra

 

1. daļa. Apsūdzība

 

Šajā štata tiesā,  Jonathan J Rogers11.04.2020, apsūdz San Andreas Štats, Los Santos Policijas Departaments par sekojošiem
pārkāpumiem:

(Nepatiesa atstādināšana no darba pienākumiem, aresta ceļā par pārlielu agresivitātes izrādīšanu pret aizdomās turamajiem)
 

2. daļa. Situācija

Situācija notika sekojosi: Es kā uz to momentu esošs, godīgs un labs pienākumu izpildītājs kā Policijas Virsnieks otrās pakāpes,saņēmu ziņojumu no Detektīva Tommy Clarkson sakarā ar to ka ir vajadzīgi papildspēki Felony Stop veikšanai, personai kura uz to momentu bija meklēšanā, pēc felony stop veikšanas aizdomās turamais izvēlējās uzsākt pakaļdzīšanos, kura pēc kāda laika noveda uz zemes ceļiem aiz domes kalniem, kur aizdomās turamajam noslāpa transportlīdzekļa dzinējs, dēļ kā viņš metās bēgt un man nācās izmantot teizeri un neliela šoka stāvoklī es uzmetos uz aizdomās turamā un izmantojot nedaudz pārlieku agresivitāti aizlauzu viņam rokas, pēc kā saslēdzu tās rokudzelžos lai novērstu pārlieku pretošanos vai uzbrukumus uz manu vai Detektīva pusi, tā kā persona bija meklēšanā, Detektīvs noteica ka persona ir iespējams bruņota, no kā arī pa lielam nāca šādi faktori manā uzvedībā. Saslēdzot personu rokudzelžos man sanāca viņu pār stipru piegrūst pie automašīnas pārmeklēšanas nolūkos, par ko Detektīvs izšāva man krūšu rajonā ar teizeri, no kā es tuliņ pat iekļuvu šokā un nokritu zemē drebot, pēc šāviena Detektīvs agresīvi uzkrita man ar celi uz muguras no visa spēka aizlaužot rokas, saslēdza tās rokudzelžos un atņemot žetonu un dienesta ieroci aizveda uz Departamenta cietumu kur tiku turēts diezgan ilgi, pie tam vēl par šo nepatieso arestu no Detektīva puses man tika uzlitks sods 30'000 dolāru apmērā (pat vairāk).  

 

3. daļa. Lietišķie pierādījumi

Ieraksts no axon bodycam kas uz to momentu atradās man uz krūts, visi ieraksti tiek fiksēti un nosūtīti mākonī. 

 

Pēdējo reizi rediģēja amsterdam, 2020. gada 04. novembrī, 15:21.

'' Who you wanna hate now?
Pretty soon you gonna hate me '' 

 

Hon. Judith Sheindlin
SAN ANDREAS ŠTATA TIESA
Judy
14 atbildes forumā
Online: 8h 41m 15s
Redzēts 2021. gada 08. jūnijā, 20:17
Pievienots, 2020. gada 04. novembrī, 15:53
0
post

Image

SAN ANDREAS ŠTATA TIESA

Lieta Jonathan J. Rogers pret Los Santos Policijas Departaments ir apstiprināta un atzīmēta ar numuru 17-S001. Abām pusēm tiek dotas 24 stundas sagatavot savas lietas.

Parakstīts, 

Judith Sheindlin

Prezidējošā Tiesnese

San Andreas Štata Tiesa

Pēdējo reizi rediģēja Hon. Judith Sheindlin, 2020. gada 04. novembrī, 16:17.

Hon. Judith Sheindlin
SAN ANDREAS ŠTATA TIESA
Judy
14 atbildes forumā
Online: 8h 41m 15s
Redzēts 2021. gada 08. jūnijā, 20:17
Pievienots, 2020. gada 04. novembrī, 17:11
0
post

Tiesa pieprasa deliģēt pārstāvi no Los Santos Policijas Departamenta puses, kura būs spējīga skaidrot situāciju un sniegt atbildes uz jautājumiem, kuri var rasties lietas izskatīšanas procesā. Pārstāvja deliģēšanai atvēlētas 24 stundas. Pārstāvim nepieciešams informēt Tiesu par savu ierašanos. 

(( Aicinu iesaistītās personas informēt organizācijas biedrus un izlemt kurš uzņemas aizstāvēt LSPD ))

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts pirms 38 minūtēm
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 04. novembrī, 18:33
0
post

**tiesas zālē ierodas Tommy Clarkson ar departamenta pārstāvi Henry Blackburn**

amsterdam
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Lietotājs++
sღиɨς
335 atbildes forumā
Online: 16d 3h 6m
Redzēts 2023. gada 06. jūnijā, 01:00
Pievienots, 2020. gada 04. novembrī, 18:39
0
post

**tiesas zālē ierodas Jonathan J. Rogers Los Santos Policijas iecirkņa cietuma formā un rokudzelžos **

Pēdējo reizi rediģēja amsterdam, 2020. gada 04. novembrī, 18:42.

'' Who you wanna hate now?
Pretty soon you gonna hate me '' 

 

Hon. Judith Sheindlin
SAN ANDREAS ŠTATA TIESA
Judy
14 atbildes forumā
Online: 8h 41m 15s
Redzēts 2021. gada 08. jūnijā, 20:17
Pievienots, 2020. gada 04. novembrī, 18:55
0
post

* Judith Sheindlin atver vaļā lietas materiālus un nopēta abas puses. Judith ietur pauzi pirms sāk runāt.

Vēlos sākt ar pilnu lietas izklāstu no apsūdzētās puses, respektīvi vēlos dzirdēt kā situācija izskatās no policijas puses, jo ar vienpusīgiem apgalvojumiem pie secinājumiem nevar nonākt. 

* Judith Sheindlin atliecas atpakaļ krēslā un gaida uz atbildi no policijas pārstāvjiem.

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts pirms 38 minūtēm
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 04. novembrī, 20:45
0
post

Tommy Clarkskon: 
 

Veicot ikdienas ceļa satiksmes pārraudzīšanas darbus, mašīnas ALPR sistēma izmeta bridinājumu ka priekš atrodas meklēšanā esoša persona. Apturējām vadītāju un viņš bēga no traffic stop vietas, sabojāja motocikla riepas un metās bēgt ar kājām. Skrēja līdz pašam Verdant Bluff kalnam. 

Kad braucu ar mašīnu, viņam pakaļ skrēja aizstāvības puse - Jonathan J.Rogers. Piebraucu priekšā un viņš apstājās. Šis ir svarīgs moments, jo aizdomās turamais kurš bēga pilnībā nepretojās kad es piebraucu priekšā ar mašīnu, kas nozīmē, ka lieka spēka pielietošana nav bijusi nepieciešama.

Mēs apstājāmies un aizstāvības puse sāka viņu saslēgt rokudzelžos, pēc kā negaidīti aizstāvības puse sāka izrādīt savu agresiju pret aizdomās turamo.
Agresija izpaudās pēc tā, kad aizdomās turamais nosauca mūs par /kropļiem/, no kā aizstāvības puse sadusmojās un uzbruka aizdomās turamajam.
Uzbrukumā, aizstāvības puse ar kāju uzsita aizdomās turamajam pa kājas locītavu un veica sitienu pa galvu ar dienesta ieroci.

Videoierakstā no mūsu abu body-camiem un mana transportlīdzekļa dash-cam ir redzams tas moments.
(( https://imgur.com/a/mXIbiqK ))

 

Aizturēju aizstāvības pusi un aizdomās turamo, jo uz to brīdi nebija nepieciešams veikt iekšējo izmeklēšanu, jo kā uzbrukuma līdzeklis tika izmantots dienesta ierocis, neatkarīg no tā - tas tika pielietots šaujot, vai nē, tas vienalga saskaņā ar konstitūciju uz nāvejošs ierocis.
Pēc incidenta aizturēju aizstāvības pusi un izvirziju apsūdzības par - (( ar BOLD iekrasots ir nosacījums par kuru izvirzīta apsūdzība ))

(2)01. Tīšs miesas bojājums

Par miesas bojājuma tīšu nodarīšanu
Kriminālkodeksa (2)01. TĪŠS MIESAS BOJĀJUMS paredz to, ka persona tiek sodīta ar 8’000$ lielu naudas sodu un brīvības atņemšanu uz 4 stundām.


Par tādām pašām darbībām, ja

Cietušais piedalījies noziedzīga vai citāda prettiesiska nodarījuma novēršanā vai pārtraukšanā, vai devis liecību policijā
tās izdarītas pret divām vai vairākām personām;
 tām bijis mocīšanas vai spīdzināšanas raksturs;
 tās izdarījusi personu grupa;
 tās izdarītas pret personu bezpalīdzības stāvoklī;

Kriminālkodeksa (2)01. TĪŠS MIESAS BOJĀJUMS paredz to, ka persona tiek sodīta ar 10’000$ lielu naudas sodu un brīvības atņemšanu uz 6 stundām.

(7)03. KORUMPĒTĪBA

Valdības organizācijas amatpersona, kura pildot dienesta pienākumus veic nelikumīgas darbības lielā merogā - slēgtas informācijas nodošana civilpersonām vai citas instances darbiniekiem, naudas piesavināšanās, materiālu piesavinašanās, kukuļņemšana.
 

vai

Valdības organizācijas amatpersona, kura pildot dienesta pienākumus veic nelikumīgas darbības, kuras saskaņā ar kriminālkodeksu ir sodāmas ar brīvības atņemšanu.

-Kriminālkodeksa (7)03. KORUMPĒTĪBA paredz to, ka persona tiek sodīta ar 20’000$ lielu naudas sodu un brīvības atņemšanu uz 10 stundām.

 

Jūsu augstība, tas no manis ir viss. Jūsu failos ir redzamas manis izvirzītās apsūdzības aizstāvības pusei un ceru, ka netiks apžēlots tā sods un konkrētais cilvēks netiks pieļauts atpakaļ departamentā, jo tika pielietots fizisks spēks pret cilvēku, kurš nepretojās un nebija vainīgs pie tā, ka virsnieks šodien izkāpa no gūltas ar kreiso kāju. 
 

 

 

Hon. Judith Sheindlin
SAN ANDREAS ŠTATA TIESA
Judy
14 atbildes forumā
Online: 8h 41m 15s
Redzēts 2021. gada 08. jūnijā, 20:17
Pievienots, 2020. gada 04. novembrī, 22:01
0
post

Image

SAN ANDREAS ŠTATA TIESA

DATUMS: 04/11/2020

LIETA: 17-S001


Spriedums

I. Verdikts un Atklājumi

[1] Tiesa atklāj, ka Jonathan J. Rogers tika likumīgi aizturēts pamatojoties uz San Andreas Krimināllikuma punktiem (2)01. Tīša miesas bojājumu nodarīšana un (7)03. Korumpētība. Lai arī pavirši skatoties var šķist, ka veiktie nodarījumi attiecināmi uz augsta stresa darba apstākļiem, tas tik un tā neatbrīvo Jonathan J. Rogers no Krimināllikuma, ne arī dod prvilēģijas uz pārgalvīgām darbībām, apdraudot citu personu dzīvības. Tiesa neatrod pārkāpumus un nekorektu rīcību Los Santos Policijas Departamenta veiktajās darbībās un atzīst Jonathan J. Rogers par atbildīgu šajā situācijā.

[2] Tiesa lietas izmeklēšanu izbeidz un pasludina lietu par slēgtu. Pēc šī paziņojuma spriedums stājas spēkā nekavējoties un nav pārsūdzams nevienā instancē.

II. Restitūcija

[3] Atlīdzība netiek piešķirta.

 

 

 

Parakstīts, 

Judith Sheindlin

Prezidējošā Tiesnese

San Andreas Štata Tiesa

Lietotāji skatās šo tēmu: 0