bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Tēlu dzīvesstāsti
2
0
topic
Marshall Coleman
friend of deer
Lojālais lietotājs
471 atbildes forumā
Online: 14d 16h 31m
Redzēts 2023. gada 02. aprīlī, 14:19
Pievienots, 2020. gada 04. novembrī, 09:17

Marshall Coleman

Marshall Coleman ir 19 gadus vecs jaunietis, kurš nodarbojās ar automašīnām jau kopš agra vecuma. Marshall Coleman ir dzimis un lielāko daļu audzis Japānā, Tokijā, Marshall kopā ar savu ģimeni Japānā nodzīvoja 11 gadus, šajā laika posmā Marshall iemīleja automašīnas, jo viņš katras brīvdienas, nakts vidū tika ņemts līdzi uz mašīnu meetupiem, Marshall tēvs Japānā strādāja, kā auto dīleris. Marshall lielāko daļu brīvā laika pavadīja autoplacī. Marshall Japānā runāja angliski savas ģimenes lokā, tādā veidā viņš iemācījās gan japāņu valodu, gan angļu valodu. 12 gadu vecumā Marshall ieradās Los Santos, tēva darba piedavājuma dēļ, jo tēvam bija iespēja nodibināt rallija komandu, komandai gāja labi, līdz pienāca lielie parādi un viss mainījās gan Marshall un viņa ģimenes dzīvē. Marshall māte pārdeva savu mašīnu, māju, lai palīdzētu Marshall tēvam nomaksāt parādus, kuri bija radušies gadu laikā. Viss mainījās, kad Marshall tēvs iesaistījās nelegālo sacīkšķu biznesā, kā to darīja Marshall tēva brālis. Visiem Marshall ģimenē bija lielas zināšanas par automašīnām, māte pati strādāja auto dīlerī, tēvs bija gan sacīkšķu auto mehāniķis, gan auto dīleris, tēva brālis ģimenē bija pazīstams ar ielu sacīkšķu veidošanu, ko visi slēpa, lai nenodotu viņu varas iestādēm.

Marshallam nav atsevišķas izglītības, kas liecinātu par viņa zināšanām un prasmēm automašīnās, visu viņš ir apguvis pavadot brīvo laiku ar tēvu garāžā, pavadot brīvo laiku pie mātes, kad viņa strādāja auto dīlerī.

''Jaywalkers'' ir nelegālo ielu sacīkšķu braucēju sabiedrība, kura vēljoprojām organizē/piedalās ielu sacīkstēs. 

Jaywalkers sabiedrība radusies, kad Marshall Coleman tēvs nodibināja officiālu rallija/drifta komandu San Andreas štatā. No sākuma Jaywalkers komanda darbojās legāli, startēja pirmajās rallija un drifta sacensībās, līdz viss bankrotēja. Lai nomaksātu lielos parādus Marshall tēvs, kā galva visai Jaywalkers komandai sāka organizēt ielu sacīkstes, jo to agrāk darīja Marshall tēva brālis. Tas bija ātrs veids, kā nopelnīt, līdz ar to noorganizējot pāris nelegālās sacensības, Marshall tēvs nomaksāja parādus un iekavējušās algas saviem darbiniekiem. Liela daļa no komandas aizgāja, kad notika lielais bankrots, Jaywalkers komandā palika tikai pāris biedru, un tie bija tie, kuri palīdzēja organizēt nelegālās ielu sacīkstes. Marshall tēvs saprotot, cik viegli nāca nauda organizējot ielu sacīkstes, viņš kādu laiku šo lauciņu nepameta, ieņēmumi bija trīs reizes lielāki, kā arī darbs nebija tik grūts. Ik pa laikam Jaywalkers sabiedrībā esošie cilvēki tiek aizturēti, mašīnas tiek konfiscētas, tāda ir viņu daba, ja neaizbēg vai neizvairās no varas iestādēm, kad tiek rīkotas ielu sacīkstes. 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0