Tēla Vārds Uzvārds:Rodrigoez Motter
Frakcijas Nosaukums:
SS ar Roleplay */me* un */do* kur to attēlo kādu no dotajām situācijām (riepu maiņa, mašīnas krāsošana, logu tonēšana, bampera maiņa): /me iedomājas jānomaina riepas ziema nāk Manas Mehanika prasmes ir loti labas es bijis jau iepriekseja pieredze esmu labojis daudz auto un lidzi uzlabojumus velos pieteikties par mehaniki jo velos palidzet cilvekiem uzlabot taisit auto jo pec pec pulksten 16.00 nestrada p n spry gribu uzlabot auto ka ari labak nopelnit spejas izmantos tikai vajdzigajam lietam ka uzlabosanai un darba spejas nelietosu bez rp esmu loti aktivs ir laba pieredze maku nomainit viss ko ko piedava un ko vajg nelietosu spejas bez rp un vel velos pats sev auto uzlabot u.c velos uzlabot savu auto un citus un paradit servisam ka esam labi darbinieki esmu loti aktivs speleju loti biezi manas rp prasmes ir dazi ss tur ir mans otr character man tagatejais ir Rodrigoez Motter mans ucp-Coldy speleju uz jauna character ir ari otrs maku labi izmantot /do un /me cmd
Vards:Rodrigo
Vecums:14
/me ar labo roku panem skruvj urbi un sak skruvet vala riepa /do pec 2min visas 4 skruves butu nost /me ar abu roku palidzibu panem riteni un noliek to pie zemes /me panem jauno riteni ar abu roku palidzibu pieliek to klat /me panem no galda skruvj urbi un sak skruvet pa vienai skruvei klat /do pec 3min ritenis butu klat /me kartigi pievelk ar kaju spiez atslegu un pa vienai skruvei novelk /me ar abu roku palidzibu parbauda vai ritenis ir klat /do ritens butu labi pievilkts
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Atteikts.
Ja nemāki tu dirst tad nemoki to dirsu , dzirdu zīmes redzu ēnas un ši posta tavas bēdas.
Martello, K999, tomasss, tomka_c19, maranik, DevilG246, Kasparsrims, KristapsDD, emilinss, Elans9876, Mitrais, Dante, raivorijs, FalkeLV, Lurlane, A1, deeznuts_, DriverOG, archaa, Kristherz, Gangsta, RavenS, Assassin, Zoro227, Raivis, kristaps_hokage, dandijs, Sandis, Lauronja, niksniklaavss, SANLA, Murish, Skrevele, Arhimēds Pitagors