Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz apelāciju
Tavs lietotājvārds: ralfs112
Tavs sērijas numurs: A49A2A4BE01DCBE30C3A5286B16FA5A1
Administrācijas locekļa lietotājvārds: Ja nemaldos Sharpner
Liegumas saņemšanas datums/laiks: Šodien ap 12:00
Lieguma saņemšanas iemesls: multi acc izveidoju tapec kad man bija aizmirsies pass un visis admini ignore un loti velejos spelet tads ir iemesls kapec tika izveidot multi acc!
Komentāri: varetu ludzu saņemt unban
esmu gejs sukaju
multi acc izveidoju tapec kad man bija aizmirsies pass un visis admini ignore un loti velejos spelet tads ir iemesls kapec tika izveidot multi acc!
Tāpēc arī izdomāji forumā izveidot velvienu profilu (@ThatsStalin) un velvienu f3, lai varētu dabūt drop ieročus un veidot stat transfer.
Bans paliek.
There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death. Use your time on earth wisely.
Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.
CarD, nauriks, Jitzie, naurz, Bosch, archaa, Twizzy, fletcher2, Joyx, Murish, marats, Suprīīīms, astr0q, Tropkillaz, Skrapux222, Mayans M.C, pidars, Hačiko, GaraiS, FalkeLV, Lauronja, Bridges, smifnwessun, ELSB, RavenS, Angelis, SANLA, Scrubs, Skrevele, Niknaaks, balenciaga, RainersK, Assassin, amsterdam, niksniklaavss, sippa, gendolf, Latvians, tavsmurgs, friend of deer, Kriksis, dandijs, Kn0w, amiz