Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: Supriiims
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: sonicye
Iesaistīto personu lietotājvārdi: sonicye, supriiims
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Uzmeta forceapp par to ka nosaucu viņu par dauni, kautvai kāds sakars OOC pārkāpumam ar roleplay testu? Forceapp jāliek personām kas piemēram nesaprot roleplay, bet nejau par insultu kas ir ooc pārkāpums jo tam ar roleplay nav sakara ārpus tēls, kā arī par insult ir maximālais ajail ko var iedot, pietam es pirmo reizi uztaisīju insult.Šis tests jādod cilvēkiem kas pārkāpj vislaik IC noteikumus vai nesaprot tos vai vispār nevēlās tos ievērot bet saprot.
Pierādījumi: https://prnt.sc/v9yy2k
Komentāri: Saprotu nav pareizi arī ka es viņu tā nosaucu, taču es tikšu par to sodīts, tapēc uzskatu viņam ar vajag kautkādu sodu. Ja izskatat šo atrāk par 18:00 noņemat lūdzu forceapp, ja pāri nav jēgas izpildīšu, varrat ielikt jailā par insult kautvai, taču nosodat šo gameamster, jo viņš negodīgi rīkojās pret spēletājiem, jūtās kā kautkās boss ka var forceappot citus par insultu.
Es vēlos uzzināt iemeslu tam ka tu uzrakstīji man /pm daunis un atkārtojot to pasmējies, kāds nu tam būtu iemesls?
Kādu reakciju tu no manis gaidīji? Kāds bija tavs mērķis?
'' Who you wanna hate now?
Pretty soon you gonna hate me ''
Sudzība ir patiesa.
Spēles uzraugs rīkojās nekorekti.
Par OOC Insultu pienakās sods no 30 minutēm.
Spēles uzraugs saņem +1 brīdinājumu.
Jitzie, nauriks, ingnafs, Ricins, 518293182, marats, LMD, Bridges, bLank, Kn0w, Tropkillaz, astr0q, tavsmurgs, LUĪZE, Scrubs, Suprīīīms, emilinss, Kapracis, Lauronja, uravnobeshen, Twizzy, archaa, pidars, dandijs, Kristers, Skrevele, amsterdam, SANLA, fletcher2, Danno, daunars, Bosch, niksniklaavss, Angelis, A1, raciskalnus, Ceikaa, Raivic, sippa, draiver, LogiTec, Sneaky, Assassin, muhtars, smifnwessun, Sharper, Kriksis, Laurz, samantiina, DriverOG, DesertFoxLV, Gangsta, Murish, Kiwix, Raivis, SNAKE, FizzyS, GaraiS, Daave, Stefan, kristaps_hokage, pagarinatajs, Castellani, Gozmit