Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
· Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas. [ ] nav,jo mani dzen prom,tapēc vēlētos kļūt par moderātoru,lai varētu dzīt peom citus.
· Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra. [ ] bez šaubām,kā savus 5 pirkstus.
· Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3. [ ] tikai 1
· Jābūt vismaz 15 gadus vecam. [ ] x
· Labas latviešu valodas zināšanas. [ ] jā + ļoti labi runāju čigānu akcentā,ja nepieciešams.
· Labas komunikācijas prasmes. [ ] jap
· Jāspēj būt neitrālam konfliktsituācijās. [ ] pilnīgi neitrāla,nekad neiesaistos konfliktos.
ANKETA
Vārds : Sintija
Vecums : nav pieklajigi jautāt.
Iepriekšējie nickname : SintijaL
Iepazīstini ar sevi, ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to : atkal nepieklājīgs jautājums.
Motivācijas vēstule ( 250 vārdi ) : I think ,te pietrūkst trollisms un pozitīva gaisotne. Tapēc jau esam ieviesuši jaunu grupu šeit,kurā ir hazards,shit ,leht un vel daži citi. Tapēc te obligāti jādod moderators ,lai novērstu čata kautiņus .
PS. Paketes par brīvu.
cigani ir forshi, tapec navi krieviem un veicinam ń̷͚̲̣̋͗̎̇̓́̉́͌͗̔̃̉͐̑͋̽̈́̈̋̚͝ą̶̩̟̫̀̇͌̾͋͛͛͊̉̓̈͒͊̆͛͐̇̂̅̈̕͘͝v̵̨̧̧͍͇̘̩̳̱̟͙̭̖̮̬̞̖̥̒̓̊̍̈́͑̑i̸͚̪̭͔̙͔͚͍̰͛̈̐͋͋͛̓̇͊͒̂̄̋͐̕̚͘ͅ ̷̱̹͎̦͈̥͉̮̦̟̼͖̖͊͊̓̍͌̉̓̃̉̀̐̅̍͒͒̐̍͂̋͜͜͝͝͠k̸̭̆̃̏̾͊͐́͊̾͛̑̇̋̾̒̔̌͐̑͐̎̆̀̅̇́̀̚r̸̨̧͔̺̠͇̥̳̝̯͇̱̯͈̩̰̯̹̦̙̟͍̮͙͖͇̾͛͒͒̄̓̈́̅̔̎̽̾̈́̑͋̔͆͛͒̈́̂̾̀̚̚͜ḯ̶̢̧̜̬̭̤͇̞̦̻̫͈͍͈͙̲̙͍̖̭̯͓̩͇͇̖̜ͅȩ̶̨̛̛̛̟̭̝̳̰̖͖͇̖̪̖̙̻͕͕̟̜̪̩̲͉̦̺̅̽̈̌̄̓͆̌͛̒̾͒̅̑̓͛̈́̃͒̇͜͝͝v̵̛̳̝̮̣͓̯̙̭̭͉̣̥̠̮̯̠͓̤͈̻̤̩̩̈́̉̈́͆̑͛̇̅̈́̔̿̐̂̿̕͝ͅḯ̶̡̛̛̥̲̦̻̬̖̝̳͆̋̔̓̐͐̾͋̈́͛̾̔͂̐̂̃͗̍̀͗̌͘͘̕͠͝͠ę̶̡͙̰̝̘̺͍̳̘̫͓̜͖̦͉̥͚̥̳̱͔̭̯̺͚͈͖̓͐̃̊͐͌̎̓͆̈͌̓̂̋̃͒̆̾̄̌̒̆̀́̚̚͠m̵̢̨̯̠͈͈̥̭͉̯͍͕̝̝̯̀͐̊̅̈́̋́̾
Dp, sodīts // Lauronja
ta ka minchukins ir mans chomaks tapec dosimies atbalstu, bet ja vina saka ka nav mans chomaks tad 1v1 origo 23.39 un es uzskatu ka labakas kandidats ir @pagarinatajs
Lieks, nenopietns posts, sodīts // Lauronja
nauriks, Assassin, samantiina, Jitzie, HENNESY, endeavour, marats, Murish, Bridges, Sneaky, santiz, Psychicaut, yanchux, daunars, SHIT, ricis, IceKing, Raivis, Scrubs, Kiwix, Kristherz, RaspyS, Lauronja, Minchuks, Raivic, Kapracis, RainersK, dandijs, Kriksis, archaa, GaraiS, bLank, Weksijs, Ricins, Viņa, Atty, LUĪZE, sippa, girts, draiver, Niknaaks, Kristers, fletcher2, Hennessy-, ELSB, smifnwessun, tavsmurgs, 518293182, Dinčaa, Twizzy, SANLA, Ceikaa, dmer777, muhtars, RavenS, DesertFoxLV, Laurz, FL3X, LogiTec, bamslis, Tropkillaz, DriverOG, EBK, emilinss, Hazard, Angelis, Gangsta, TrustR, Devitais, command, Latvians