Foruma moderatora pieteikuma paraugs.
VAJADZĪGĀS PRASĪBAS, LAI PIETEIKTOS PAR FORUMA MODERATORU.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
· Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas. [ X ]
· Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra. [ X ]
· Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3. [ X ]
· Jābūt vismaz 15 gadus vecam. [ X ]
· Labas latviešu valodas zināšanas. [ X ]
· Labas komunikācijas prasmes. [ X ]
· Jāspēj būt neitrālam konfliktsituācijās. [ X ]
ANKETA
Vārds : Kristiāns
Vecums : 16
Iepriekšējie nickname : Rasty
Iepazīstini ar sevi, ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to : Spied Šeit.
Motivācijas vēstule ( 250 vārdi ) : Nu tā. Esmu mta.kick.lv forum, servera lietotājs, kas jau spēlē, un ir piedalās forum jau vienu gadu, un pāris mēnešus. Pieredzes man diemžēl nav ziņā ap moderatoru, bet es zinu, ka problēmu man apgūt nebūtu liela problēma, pārsvarā ļoti bieži jaunas lietas ātri tiek apgūtas. Pēdēja laikā ļoti bieži pavadu pie forum, ja nesen man bija 10dienas forumā, tad tūliņ jau būs 15, nav daudz, bet tā nu tas ir. Varbūt kāds ir pamanījis, kad ļoti pievēršos daudziem topikiem, postiem, diezgan daudz lasu tos. Pārsvarā dzīvē esmu arī diezgan aktīva persona, patīk darīt lietas, un izdarīt līdz galam, ļoti nepatīk kad ir kāda lieta ko nemāku, bet tad paprasu kadam kurš māk. Pārsvarā kad ienāku forumā, redzu, kad kāds no postiem/čatiem ir pilns ar lamu vārdiem, zinu ka daudz reizes ir bijuši lamu vārdi vienkārši uz joku, bet daudz reizes esmu redzējis kad ir tiešām beefs un blakus nav neviens Moderators kurš varētu to apklusināt. Ir arī daudz beef zem topikiem (Sūdzībām) un tad tas neapstājas kad nav kāds Moderators tam pielicis punktu, tādas lietas diezgan bieži no manas puses tiek ievērotas, un gribas apklusināt, bet nav pieeju. Esmu tas cilvēks, kuram patīk palīdzēt visādos veidos, vienmēr esmu gatavs palīdzēt, nepatīk atteikt, es domāju ka es kick forum lietotājiem palīdzēšu, ir jau esošais šī forum moderators, kas man radīja lielu priekštatu, protu apieties ar noteikumu ievērošanu, un ar visādām forum saisītām lietām.
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Protams!
kas tā par motivācijas vēstuli
šobrīd šeit vajadzētu pieredzējušos modus, nevis jauniņos.
@bLank tadus kā es?
Par pieteikumu, busu pret, nēesi viens no tiem lietotājiem, kuru gribētu redzēt ar moda pieejām.
te nekā nav
Vienozimīgs anti, nessi pieredzējis, veljoprojām nesaproti, ka dandija shrifts padara topiku vel 500x pretigāku, bet nu veiksmi.
Pret, motivācijas vēstule mani nepiesaista, veiksmi citreiz.
Manuprāt nebūsi spējīgs neko izdarīt lietas labā, ja iegūsi šo amatu, kā arī piestrādā pie savas Latviešu valodas
Ko vēl izdomāsi?
Forumā no tevis aktivitāte vispār nav redzama, ir jau 4 foruma uzraugi, kas manuprāti ir pietiekami priekš šī foruma, piekto švaki vai vajadzēs!
Veiksmi
Pret, jo moderatoru un tā ir daudz
Par, ja busi, pupsijs tevi pāraudzinās. Bet nu lai veicas
PRET. Modi tā jau daudz.
Kad ej uz stautusu forumā esi 100 reizes aktīvāks un mēģini kļūt kautkas vairāk par noname, kad būs status atkal pazudūsi un no šī jēga nav, pats labāk izdomā vai tiešām ir jēga iet uz to statusu?
Kā kandidāts uz modu, iespējams, nebūtu tas sliktākais, taču šoreiz pret.
Šī brīža situācijā, ja tiktu pieņemti jauni modi, tad tiem noteikti būtu jābūt ar pieredzi, lai spētu tikt galā ar pienākumiem.
man patik ka tu spele kick forumu jau veselu gadu kas norada ka noteikti esi jau labakais speletajs seit, tapec pavisam noteikti rekomendesu lai varetu palidzet jaunajiem foruma speletajiem!
Par, aktīvs + nepieciešami foruma modi.
Esmu strādājusi kopā ar pašreizējo forumu komandu un šobrīd ir nepieciešams pieredzējis moderators, kurš spētu arī mazliet uzmest aci uz Lauras un Kikes darbībām, jo viņi foruma moderēšanā vēl ir kā jauniņie un aizvien dažkārt rodas jautājumi par pareizām darbībām, tāpēc neredzu jēgu pieņemt jaunu moderatoru, kuram būtu nepieciešamas apmācības, tāpēc teikšu pret.
Augstāk aprakstīju savu agumentāciju. Pieteikums tiek noraidīts.
Jitzie, jurislips, NormensLV, Murish, experts61, ツARMISSツ, KristapsDD, Assassin, nauriks, Kriksis, Aye, Kiwix, Bosch, Raivis, Suprīīīms, astr0q, Kristherz, Sandis, daunars, andis227, Kapracis, esketit., Dinčaa, smifnwessun, LaMpAcKa, Animals, Gangsta, Kristers, SHIT, Castellani, LUĪZE, Ērms, bLank, Latvians, RavenS, niksniklaavss, HandlexY, Laurz, archaa, dandijs, 518293182, ELSB, Daave, Lauronja, amsterdam, Ricins, Hačiko, sippa, Minchuks, amiz, Gozmit, Skrevele, Raivic, LogiTec, Artix, Ofkors, Ryan Gosling, Bridges, Devitais, A1, Angelis, Tropkillaz, SANLA, Leht1, Sc4rLV, Unicorn, DriverOG, pagarinatajs, Scrubs, marats, Niknaaks, FizzyS, RainersK, Davko, emilinss, Danno, klassiks, Viņa, kristaps_hokage, Hennessy-, Runčuks, shockins, FL3X, Loews, draiver, Weksijs, Tējaaa, Sneaky, Sharper, GaraiS, MustanK, Valchhaaa, Atty, samantiina, Hazard