PIETEIKUMA IESNIEGŠANA.
1. Posms - Personīgā informācija.
Vārds, Uzvārds:James Carlson
Personas kods:19876-1258
Vecums:20
Dzimums:Vīrietis
Tautība:Amerikanis
Rase:
Telefona nummurs:891636
Dzīvesvietaillimore.
Deklarētā dzīvesvietaillimore
Kriminālā pagātne:Es, esmu kādreiz bijis LSZD vietnieks un, man patika šis darbs.
2. Posms - Anketa un vakances izvēle.Man patīk vairāk uz, ziņu vadītāju pusi jo, man patik stāstit par , TV ziņas .
Vai jebkad esi interesējies par to, kas notiek ziņās, kā tās veido?:Esmu intresējies un , man vel daudzkas intresēt un, tad man bija, lielas zināšanas un, tad ar, savām zināšanām tiku par, vietnieku.
Kāpēc uzskati, ka vari būt noderīgs LSZD?:Jo , tad nav telvizorā nerādītu laiku prognozes līdz ar, to nezinātu personas kas notiem arpus majas.
Vai uzskati, ka esi gatavs ziedot sevi darbam jebkurā diennakts laikā?:Jā es , James Carlson esmu gatavs jebkurā diennnakts laikā ziedot sevi .
Iepriekšējā darbavieta?: Par pasnieku.
Izglītība:Es, biju Las vegas augstskolā.
Vai esi gājis kādus Žurnālista/Fotogrāfa kursus? Saku godīgi vel nessmu bijis bet, gribu to izbaudīt .
Vai tava privātā dzīve neietekmēs darba gaitu?: Man izsti nē bet , domāju vairak strādašu nekā bušu sava privāta dzīve .
Vai tu spēj rīkoties ātri, reizēm nemanāmi?:Reizēm ja es , rikojos ātri.
Vēlāmā vakance(Atstāj 1, pārējās izdzēs):Es , vēlos but ziņu dienestā jo, man tas daudz ieintresē un , domāju stāstīt ziņas .
Žurnālists
Ziņu vadītājs+++
Operators
Pasākumu Organizators
Paparaci
Intervētājs
3. Posms - Out Of Character
Vecums(Ja esi zem 15, vari neturpināt, ar retiem izņēmumiem): Man ir.
.
Ekrānšāviņš no admin /history:Pašreiz nevaru ielikt .
Nospēlētās stundas:40
Vārds:Markuss
Vai māki apieties ar Photoshop, vismaz kvalitatīvi ar Paint?(Svarīgi):Nu, perfekti nu nē.
Tavs UCP iekš spēles?:SAWAGE
4. Posms - Nobeigums.
Papildus informācija.Nedomāju kad ir , papildus domāju ka ir , jau pulk .
Tavs Discord, ja izmanto : Takilshh.
Komentāri, kurus ņemt vērā, izskatot pieteikumu
Ar cieņu SWAGE.
Labdien cien. J.Carlson, izlasot jūsu iesūtīto anketu diemžēl esam izlēmuši jūs neizsaukt uz parrunām.
Jūsu iesutitā anketa ir daudz nepareizi aizpildītu punktu.
Ar cieņu Ziņu dienesta vadība.