paraugc, kuru janokop un jaizpilda, kad iesniedzu sudzibu
tavs lietotajvards: Raivis
augstakstavosa lietotajvardc: blank / aka blenk
iesaistito personu lietotajvardi:lkm nava
ko augstakstavosa parkapa: ta saksim ar to ka neiedeva laiku lai nonemtu bivdi un es loti esmu dusmigs soreiz par brinumu un man loti gruti dzivot ar to ka mani nobanoja uz 7dienam pluss neiedevot man cipa to te laiku cikos man janonem ta skaista bivde punktc
pieradijumi: cipa kkur jabut sa
komentari: blenjk pieprasu atvainosanos no jusu sirsnigas pusjes un lucu brivdinajumu noct
Ar visu tavu trolli es tulīt vēlreiz tevi no foruma atpūtināšu.
nedravdi lucu es ljoti ilgojos un tagad samizos no taviem dravdiem
2.3. Aizliegts jebkādā veidā fiziski draudēt foruma lietotājam/-iem:
2.3.1. foruma čatā;
2.3.2. lietotāja profila komentāros;
2.3.3. veidojot topikus/postus, t.sk., sūdzības/banu apelācijas;
gaidam atbildigo par tevi kas isskatis so profesionalo sudzibu
Sāksim ar to, ka pati sūdzība jau uzrakstīta kā trollisms. 2.4. punkts ir nopietns pārkāpums, tātad redzot šādu pārkāpumu uzreiz tiek dots perm warn un bans kā arī šāda pārkāpuma warns netiek dzēsts. Warns ir patiess, jo pati biju klāt izsniegšanas brīdī.
Sūdzība nepatiesa.
Jitzie, nauriks, daunars, Raivis, smifnwessun, sippa, fletcher2, Murish, Raivic, LUĪZE, Dinčaa, Mayans M.C, bLank, GaraiS, Laurz, DriverOG, Assassin, Sneaky, dandijs, Hačiko, Castellani, Daave, niksniklaavss, Scrubs, Tropkillaz, RainersK, draiver, Kristers, Skrevele, Draugs, Gangsta, archaa, Lauronja, Helludoin, Kapracis, Angelis, 518293182, Danno, samantiina, SANLA, 匚ㄚ尺乇乂, mopz, gendolf, Swufy, pagarinatajs, RavenS, FL3X, Kristherz, KristapsDD, DesertFoxLV, Stefan, muhtars, hans, Kiwix, Bosch, A1, Devitais, yanchux, FizzyS