bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
13
0
topic
25/10/2020 - Apšaude East Los Santos. Noziedznieki nezināja, ka virsniekiem ir triecienšautenes.
Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 11h 54m
Redzēts 20. augustā, 00:17
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 25. oktobrī, 02:06

LSPD] Jim Cartez - Arhīvs - www.PLAYHARD.lv

Svētdiena, Oktobris, 25, 2020
Apšaude East Los Santos. Noziedznieki nezināja, ka virsniekiem ir triecienšautenes.

Š.g 25 Oktobrī, pusnaktī, veicot ikdienas satiksmes uzturēšanas, tās drošības nodrošināšanas darbus Jefferson moteļa apkārtnē, tika manīts kāds agresīvi noskaņots melnras krāsas, 2005 gada Mercedes Benz transportlīdzeklis, kurš ir pārsniedzis atļauto pilsētas ātrumu par 90 kilometriem stundā.

Tuvumā esošās divas vienības, viena marķēta un otra nemarķēta uzsāka transportlīdzekļa apturēšanu. Pēc sākotnējās informācijas transportlīdzeklis ir apstājies un sadarbojies ar policijas pārstāvjiem, līdz viens no departamenta virsniekiem izkāpa no mašīnas un gājis uz kontaktu ar aizdomās turamo.

Transportlīdzeklis uzsāka braukšanu no apturēšanas vietas East Los Santos. Vadītājs centās izvairīties no likumsargiem izraisot aptuveni trīs avārijas Idlewood rajonā. Lai transportlīdzekli apturētu pret to tika pielietoti vairāki PIT manevra mēģinājumi, kuri bija gan sekmīgi gan nesekmīgi. 

Pakaļdzīšanās beidzās East Los Santos apkārtnē, virs Grove apļa uz tilta. 
Vienībām uzbraucot uz tilta, tika manīta persona kura skrēja East Los Santos virzienā ar uzvilktu masku, kas darbiniekiem uzreiz licies aizdomīgi. Pret transportlīdzekli tika pielietots PIT manevrs un transportlīdzeklis sabojājās uz tilta. Pie aizdomās turamā mašīnas pieskrēja vīrietis, kurš iepriekš uz tilta izrādija aizdomas policijas virsniekiem un tas nebija velti.

Abas personas kad nokļuva ciešā kontaktā, pielietoja savus slēptos pusautomātiskos šaujamieročus policijas darbinieku virzienā, taču viņi nezināja ka abi policijas pārstāvji ir ieguvuši papildus kvalifikāciju uz triecienšautenēm. Notiekot apšaudei abi policijas pārstāvji pielietoja savas triecienšautenes pret abiem aizdomās turamajiem, tādejādi abas personas neitralizējot. 

Pēdējo reizi rediģēja Bosch, 2020. gada 25. oktobrī, 02:08.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0