bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par administrāciju
16
2
topic
[Sūdzība] command
dmer777
Lietotājs
273 atbildes forumā
Online: 11d 0h 52m
Redzēts 2023. gada 11. aprīlī, 11:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 24. oktobrī, 18:14

Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību

Tavs lietotājvārds: roberts

Augstākstāvošā/o lietotājvārds:  command

Iesaistīto personu lietotājvārdi: Frank Wes, Phut Vhejin, Lyridon D.Eisenhower

Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: D-DB, DM, Troll, Admins savā labā, Cardm.

Pierādījumi: https://imgur.com/a/ExHqlqN">https://imgur.com/a/ExHqlqNhttps://www.youtube.com/watch?v=dICtVBLlddc">https://www.youtube.com/watch?v=dICtVBLlddc

Komentāri: 

Situācija 1. - Administrators, precīzāk, līdzīpašnieks braukājās apkārt ar sanchez un drivebyjoja visus, kas bija uz ielas, cilvēkus, kuri neko nebija izdarījuši. 

Situācija 2. - Admins savā labā : Čalis ar GD truck triecās pilnā ātrumā visos playeros, citi administrācijas pārstāvji viņu meta forceappā 2 reizes, bet viņš sevi unforcappoja, btw paldies par log failiem no iesaistītās administrācijas puses. 

Kā arī, tiku izmests no gamemaster, jo viņš triecās full speedā ar swat busiņu cilvēkam, izskatījās pēc tāda trollisma, no trieciena auto gandrīz nolidoja no tilta un tad vēl trieca pašu cilvēku, kad izkāpa no auto, ja nemaldos. Es izšāvu garām viņam, lai nomierinās un tad iešāvu, ja nemaldos pa viņu, izgāju off, jo netaisījos ar to trolli kaut ko darīt, viņš mani iemeta ajailā, es sevi unjailoju un viņš man noņēma gamemasteru par gm savā labā, bet kāds sakars, ja šī situācija visa bija traģiska vienkārši.

Situācija 3., par kuru diemžēl nav ssi, bet ja vajag, kārtīgāk varu pameklēt logos tekstus. - Bīstamais uzlika sev nicku - Phut Vhejin, būs viņš pūt vējiņi un ar saviem comiem mašīnā, kuriem ir tādi paši nicki, kā - Sharkana Magone, Ghara Phimphada un visi sīe, no kuriem ''nemaz nevar atvasināt nicka domu'', trollējās apkārt, kā arī, kad es visu laiku /g čatā mēģināju sasniegt administrāciju, lai pārbauda tos accountus ( viņa čomus), vai nav multi accounti, jo viņus visus met jailā un pēc 5 min ir jauni nicki un ucp - pipelite, pakljas, skivis, ghara phimphada utt., viņš vairākas reizes apgalvoja, uz jautājumu - pārbaudiet vai šiem id nav multi acc, viņš atbildēja nav, pieļauju tāpēc, lai piesegtu savus trollu cominus.

Principā šim bija jābūt 2 atsevišķām sūdzībām, bet nodomāju uztaisīt nelielu apkopojumu.

Pēdējo reizi rediģēja dmer777, 2020. gada 24. oktobrī, 19:21.
pagarinatajs
Nejaušs incidents
lietotajs++:)
edu sudus
285 atbildes forumā
Online: 16d 0h 17m
Redzēts 31. martā, 22:10
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 24. oktobrī, 18:19
1
post

jancigs saturs jo ka piemeru varam panemt. tev nepatik ka tonald drump vada ameriku un tu uzraksti tonaldam drumpam sudzibu par vinu pasu, tas ari ir seit.

Donald Trump drinking water from a bottle sets off hilarious Photoshop  battle | Trending Gallery News,The Indian Express

3.3 Noteikuma neievērošana // Sodīts

Pēdējo reizi rediģēja Kristers, 2020. gada 24. oktobrī, 18:58.
Scrubs
Uzraugs
Biedrs
lvbrok
587 atbildes forumā
Online: 18d 21h 12m
Redzēts 8. maijā, 12:20
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 24. oktobrī, 18:21
3
post

Par tavu GM statusu kuru tu biji ''pelnījis''

Biju iesaistīts chasā. Vakar jūs mani ievilinājāt slazdā un nenošāvāt, tādēļ atcerējos tava brāļa seju. Ziņoju pa rāciju (ts3) Tākā man piedraudēja ar ieroci pie galvas, atbrauca swat mašīna. Tavs brālis sāka mukt prom, nomainīja 3 mašīnas. Tu iešāvi pa mašīnu- logoffojies. Tevi iejailoja par Log off, jo zināji ka tevi sapakos. Tevi iejailoja. Tu bez nekādas konsultēšanās tu sevi unjailoji. Tātad izmantoji statusu savā labā.  Vairāk komentāri man nav. Paldies!

 

friend of deer
Lojālais lietotājs
471 atbildes forumā
Online: 14d 16h 31m
Redzēts 2023. gada 02. aprīlī, 14:19
Pievienots, 2020. gada 24. oktobrī, 18:23
2
post

@Scrubs tas ir pieņemts sevi unjailot, no pašiem augstajiem kungiem sevi unforceappjot un turpinot trollēt, es neko nesaku, jo zinu, ja kaut ko vēl padirsīšu bistamais noņems gm man bet nu tie Phut Vhejin, Ghara Phimhada chari ir tādi ar troll pieskaņu, šodien pietika arī ar earrape gd ugunsdzēsības auto, kurš suicide ramoja sharperu

Scrubs
Uzraugs
Biedrs
lvbrok
587 atbildes forumā
Online: 18d 21h 12m
Redzēts 8. maijā, 12:20
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 24. oktobrī, 18:27
1
post

Nejau viņš paņem un braukājās. Viņš bija uz izsaukumu, chase beidzās ar smagu avāriju vajadzēja mediķa brigādi, to ka viņš netīšām kādu notriec ir normāli. Sirēnas skan pa visu pilsētu, bet ko padarīt? Neviens šeit nebraukā bez iemesla. Ja nepatīk earrape izslēdz MTA Skaņas.  Neesmu redzējis ka viņš trollē kur nu vēl ar tādiem nikiem. Es nav redzējis man arī nav komentāri.

 

muhtars
Lietotājs
25 atbildes forumā
Online: 17h 6m 18s
Redzēts 2021. gada 26. februārī, 11:45
Pievienots, 2020. gada 24. oktobrī, 18:52
0
post

Izskatas pec nepatiesas sudzibas, jus abi bralisi esat lieli trolli.

3.3 Noteikuma neievērošana // Sodīts

Pēdējo reizi rediģēja Kristers, 2020. gada 24. oktobrī, 18:56.
command
Izstrādātājs
LABDIEN
125 atbildes forumā
Online: 14d 14h 55m
Redzēts 2023. gada 24. septembrī, 21:12
Pievienots, 2020. gada 25. oktobrī, 20:43
5
post

Es nekad nevienam negāju uz ātro palīdzību. Sharp uzrakstīja man, ka nošaus mani, ja es braukšu uz izsaukumu vēlreiz, es braucu. Šis puisis man priekšā brauca ar īpašu mašīnu, un tā mani notrieca. Vienīgā loģiskā atbilde uz to, ka mani bloķējošs calis šauj ir tāda, ka 10 tonnu automašīna piespiedīs man iztriekties viņam cauri, jo man bloķē ceļu. Ja kāds to uzskata par troll, dodieties apskatīt Šarperu, kurš šauda visus LSGD, kas pagadās ceļā un vēl /pm papriecājas.

No manis troll tajā situācijā nebija.


LABDIEN

Kas attiecas uz Lauvām, tad šeit joki mazi, jo Zvēru karalis kļūdas nepiedod. Viņš/-a ir bara līderis, viņa viedoklī ieklausās, viņam seko. Lauvas ir azartiskas darbā, mīl tērēt naudu, aptver sevi ar skaistumu un krāšņumu, tiecas pēc sabiedrības uzmanības. Šiem cilvēkiem dzīve ir kā milzīga skatuve ar gaismām un pienācīgu publiku. Lauvas pārliecināti soļo caur dzīvi ar lepni paceltu galvu. Cieņa un varenība – divi galvenie šīs zīmes dzīves dzinuļi. Lauvas ir labas pret tiem, kuri ir vājāki nekā viņi paši, bet tikai tādā gadījumā, ja otrs cilvēks pēc tā tiešām tiecas. Nevajadzētu mēģināt Lauvu piekrāpt, jo viņu “kodiens” un “uzbrukums” nav domāts vājiem nerviem.

 

"luize izglabs, goblins unbanos"
- kapracis 6/10/2020

"viņš vislaik tāds dirsīgs ir?"
-helludoin 8/7/2020

 

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2020. gada 25. oktobrī, 21:25
1
post

Visi viņa draudziņi jau ir likvidēti no servera, par šo jau runāju un ceru, ka mācību saprata. Runājot par DB, tā noteikumi tika pārkāpti, acīmredzams līdzīpašnieks darija uz savu galvu. Videoklipā ir redzami vairāki pārkāpumi no apsūdzētā, no visas sirds atvainojos par šādu rīcību no līdzīpašnieka, tiks veiktas vairākas pārrunas sakarā par šo. Robertam statuss tiks atgriezts tiklīdz kāds no vadošās komandas būs pieejams serverī. Šāda neadekvāta rīcība ir nepieņemam, atvainojamies par sagādātajām problēmām. Tiks stingri strādāts pie šāda tipa problēmām.

Sūdzība patiesa.

Pēdējo reizi rediģēja 518293182, 2020. gada 25. oktobrī, 21:25.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

command
Izstrādātājs
LABDIEN
125 atbildes forumā
Online: 14d 14h 55m
Redzēts 2023. gada 24. septembrī, 21:12
Pievienots, 2020. gada 25. oktobrī, 21:44
6
post

No sirds administracijas varda atvainojamies visiem cietusajiem saja situacija. Ar saviem lidzcilvekiem ir loti nopietni atcereties, ka viss, kas notiek, notiek uz labu, un si situacija ir ideals piemers sim. Situacijas norieta mes izveidojam jaunas funkcijas serverim, lai speletaji varetu izbaudit interesantaku RP. Sis funkcijas primari bija tendetas uz nelegalas lomuspeles atveidotajiem, t.i. nelegalie imigranti, par kuru ipasnieks Bunnyhop ir aprakstijis saja topika, ko visiem iesaku izlasit.

Servera izstrades komanda un administracija velas tikai labako un mes ceram, ka spesim jums to ari dot. Mes veiksim komandas reorganizaciju un sekosim lidzi citu darbibam lai sada situacija neatkartotos un speletaji varetu iegut tikai labako sev. Ceram, ka uzticesieties mums un spelesiet seit no labakas sirdsapzinas. Ko es vel nepateicu par so temu, aicinam speletajus rakstit ieteikumus, lai varam tos izskatit un serveri ieviest jaunas funkcijas, kuras tas tik ilgi gaida. 

Ieteikumi ir veids, ka mes varam vistiesakaja veida komunicet ar jums, un mes tos skatisimies katru dienu, lai censtos dot jaunas iespejas musu speletajiem. Neaprakstams daudzums darba tiek veikts aiz aizkariem - piemeram - mes esam nesen pargajusi uz jaunu datucentru, lai serveris lagotu mazak, un tas ir devis REDZAMUS UZLABOJUMUS

 

Paldies par uzmanibu.


LABDIEN

Kas attiecas uz Lauvām, tad šeit joki mazi, jo Zvēru karalis kļūdas nepiedod. Viņš/-a ir bara līderis, viņa viedoklī ieklausās, viņam seko. Lauvas ir azartiskas darbā, mīl tērēt naudu, aptver sevi ar skaistumu un krāšņumu, tiecas pēc sabiedrības uzmanības. Šiem cilvēkiem dzīve ir kā milzīga skatuve ar gaismām un pienācīgu publiku. Lauvas pārliecināti soļo caur dzīvi ar lepni paceltu galvu. Cieņa un varenība – divi galvenie šīs zīmes dzīves dzinuļi. Lauvas ir labas pret tiem, kuri ir vājāki nekā viņi paši, bet tikai tādā gadījumā, ja otrs cilvēks pēc tā tiešām tiecas. Nevajadzētu mēģināt Lauvu piekrāpt, jo viņu “kodiens” un “uzbrukums” nav domāts vājiem nerviem.

 

"luize izglabs, goblins unbanos"
- kapracis 6/10/2020

"viņš vislaik tāds dirsīgs ir?"
-helludoin 8/7/2020

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0