bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi
20
4
topic
Eseja par Administrāciju!
Logix
Bijušais administrators
Lietotājs++
Brendijs
784 atbildes forumā
Online: 12d 2h 32m
Redzēts 2023. gada 12. oktobrī, 18:30
Pievienots, 2020. gada 24. oktobrī, 16:28

Sveiki, mani mīļie draugi, īpaši Administrācija!

Šī gan nebūs nekāda eseja, virsraksts ir retorisks, neatbilst tēmai, šeit nebūs nekāda latviešu valodas teorija, tapēc palūgšu Jums vēlāk man nekrist kaklā, par uzrakstīto, par kādu kļūdu. Šis raksts, ir manas un, ja papildināsi arī Tavas domas par Kick.Lv Administrāciju. Ceru, ka neizraisīšu baigās domstarpības vai dusmas un naidu pret sevi, bet godīgi sakot, man ir vienalga, vai TU, pēc šī mani cienīsi, vai nīdīsi. Šeit ir manas domas un mana saskarsme ar Staffa biedriem, kādi tie ir manās acīs. Šis tapis, lai JŪS, dārgie draugi - admini un RP SKOLOTĀJI, redzētu, kādi esat manās un citu spēlētāju acīs, redzētu, kur Jums, iespējams, vajadzētu mainīties. Šeit nebūs tikai sliktais, bet daudz labais, pārmaiņas, ko esam sastapuši. Ievads, lai paliek ievads, ķersimies pie iztirzājuma.

Administrācijas komanda.

BunnyHop - Manuprāt, cilvēks, kurš ņēmis visu savās rokās, lai uzceltu no jauna, un uzceltu daudz labāku nekā bijis. Zinu, ka iespējams krītu uz nerviem TEV DĀVI, ar savu būtību, kā tādu. Manuprāt, viss bija forši pašā sākumā, kad paņēmi serveri sev rokās, arī vakar nedaudz par to parunajām, brīdināju par šo topiku, nedusmojies. Manas domas par Tevi ir šādas. - Paskatījos dzīvesstāstā, saprotu, ka Tev nav jāizdara viss, bet gan runāju ar Tuvu cilvēku sev, domas bija līdzīgas. Tu pacēli serveri, sākumā darīji visu, mīlulis visur un vienmēr, pat ienāci IC ar visiem kopā uzerpot pie IGS, un tad notika tieši nekas, un Tu vairs nebiji IC, manuprāt, paliki nedaudz iedomīgs, zinot, ka esi galvenais, visi klausīs Tevi. Un ar to manas domas arī apraujas, jo, šķiet, ka Tu esi stingrs.  Pievienoju: Atcerējos teicienu : Nauda izmaina cilvēkus, visi saka, ka tā nav, bet tā ir.

command - Nezinu, kā ir ar Tevi, bet, cilvēku, kuru Tu nepazīsti, Tu labak noignorēsi, vai negatīvi atbildēsi. Tu, teici, ka es Tevi kaitinu, vārda tiešākajā nozīmē, jo pajautāju jautājumu par savu legālo frakciju, tad nenoliegšu, ka arī Tu mani kaitini šī izteiciena dēļ.

Kapracis - Tu esi reāli lādzīgs Kick spelētajs un Administrators. Vienmēr, esi man palīdzējis, manuprāt, garastāvokļa cilvēks. Vienmēr, kad tiekamies, apjautājos, kā Tev iet utml. Pagājušajā sezonā mums bija labaks kontakts, šosezon nav tik daudz, bet arī tad, Tu vienmēr atbildi un paprasi, ko vajag, tad paņem manu reportu. Žēl, ka Tev gadās reporta laikā pazust uz 4h un atnākot pateikt ''es biju metināt''.  Vēl lieta, man šķiet, ka tu neseko līdzi nolikumiem, piemēram, starta kapitāls 10 stabi, automašīnai 10 stabi, Tev slinkums, tu iedod rokā 25-30k, lai paši nopērk, tā nedaudz ir arī naudas spawnošana, bet nu es neuzskatu, ka Tu esi slikts.

TropKillaz - Neitrāls manās acīs, vairāk pozitīvs. Dažreiz reportu mēdz noignorēt, savu iemeslu dēļ, taču, visu var sarunāt, parasti visu izdari kā vajag, Veiksmi Tev.

Castellani - Arī esi neitrāls, vairāk pozitīvs, var parunāt ārpus reporta, viss ir jauki, prieks, ka darbojies starp mums.

Luīze - Draudzība dara savu, Tu man esi zelta gabaliņš, manās acīs ideāla attieksme. Nezinu, kā attiecies pret citiem un, ko teiks citi. Nekad neesmu dzirdējis, ka kaut kas nav labi, kad jāliek gate vai kas cits, vienmēr, esi gatava darīt. 

Artix - Labi darbojas iekš legalās sfēras, taču aktivitāte nav tā labakā. Var parunāties OOC un pajokoties bez reporta.

Pievienots OFKORS: Aizmirsu par šo personu, vienmēr pret mani bijis labs, attieksme arī bija forša, ceru, ka tiksi atpakaļ.

Ceika - Dažreiz nevaru saprast, mēs esam draugi, vai nē. It kā jā, bet it kā nē. Priecājos, ka tik daudz darbojies ic un paspēj vēl reportos. Tu esi labs Administrācijas biedrs, priecājos par Tevi.

KrazY - Nu par tevi man gan nav nekādu labo vārdu, cik saprotu Statuss ir nopirkts. Apakšā pierakstīšu cenas.

draiver - Atceros, kad biji vecis un saukāji mani par nodevēju vai sūdzambībeli, kaut kā tā, jo par kaut ko pasūdzējos. Pašlaik gan normāli viss ir saliecies pa vietām, un labi darbojies amatā, neko sliktu neteikšu, prieks par Tevi.

Sneaky - Nezinu, vai Tev ir jāatrodas iekš staffa, kādreiz bija saprotami, tad pazaudējies, tad atkal uzcēlies. Ic spēlēt saprot, bet attieksme ir šausmīgi kritusi no Tevis. Ne čau, ne ata, ne lūdzu, ne paldies. Paņem reportu, atnāk ''id?'' un aiziet.

Pieminešu arī yostu, tas nekas, ka viņš vairāk nav admins - Kādreiz, Scoupa laikos, bija jauki, Tu panēmi jebkuru reportu, attieksme bija ideāla, palīdzēji, darīji, skaidroji, mācīji visiem. Tad nāca kaut kāds pagurums, pazudi kādas 3 reizes laikam. Tagad ienāc tikai forumā uzdirst kādam vai patroļļot serverī.

RP SKOLOTĀJI.

Sākotneji es izteikšu savas domas par to, kas Jums jādara, tad par katru pārsvarā. Es uzskatu, ka Jūsu uzdevums ir ņemt spelētajus un mācīt, sekot līdzi notikumiem IC, mācīt tiem, kas nemāk. Taču skatos, tiek pieņemti jauni, dažreiz pat nepieņem sakarīgus. Lielākā daļa spēlētajus jailo par nenozimīgām lietam, kuras serverī nekad neizmainīsiet. Kāpēc, ja tur lowaks lēkā, TU nevari viņu nofreezot, aizmest uz /gmlounge un piedāvāt viņam mācīt, ja viņš nemāk, ja māk, izvērtēt situāciju un pēc pārrunām iejailot mazāk, vai neiejailot. Nekad šo nesapratīšu. Nav pat, kas tos Gmus apmāca, viņi tiek pieņemti un tad sākas jautājumi ''kā piebakstīt'', ''Kā paslēpt report paneli'', tam vajag kādu Gm+, kas šos apmācīs.

robertsp - Laikam pieņēma un jau pazaudēja.

sonicye - Malacis, ienāca ar smuku attieksmi, vienmēr izsaka veiksmi spelētajiem.

dandijs - Ļoti labs cilvēks, dažreiz mēdz noignorēt, bet ar iemesliem, patīk kā darbojies, tur jau jābūt adminam.

321321 - Vispār nezinu tādu.

Davko - Prieks, nāc un sveicini, es pat Tevi nezināju, bet Tu mani gan. Vispār priecājos par cilvēkiem, kas mani sveicina, pazīst vai nē, vienmēr, atbildu viņiem.

Bridges - Serverī daudz strāda, ņem reportus cenšas.

Kiwix - Arī labi strādā un cenšas serverī.

bLanks - Neesmu īpaši saskāries, jācer, ka esi atpakaļ ar labu attieksmi.

sippa un Montana - Sippu varu paciest, Montanu ne tik. Neesmu redzējis, kur tu kādu paslavē, ja tas nav Tavs darbs vai Tavs ''houmijs'', vienmēr, esi tas, kurš ienāks un nodirsīs. Par to Tu man arī nepatīc. Viss būtu savādāk, ja nebūtu šis heits.

Devitais - Jautrs cilvēks, palīdzēs, var parunāties, joki arī neslikti.

Lampacka - Tas i savējais, arī labi strādā, ir attieksme, nezinu, kā pret citiem, bet iespējams, ka arī šeit draudzība dara savu.

FL3X - Aizmirsu arī par tevi, jo labu laiku nebiju redzējis, Cik biju saskāries ar Tevi, attieksme bija laba, pat pārak laba skatoties uz to, kā mums ir sanācis darboties IC. Prieks par tevi, ceru, ka kādreiz būsi ierindā un darbosies kā GMS vai Admins....

Nobeigums no manis seko šāds. Nemēģinu šeit radīt heitu, bet gan parādīt Jums, kādus mēs Jūs redzam, iespējams, vajag mainīt kaut ko savā attieksmē. Paši staffa biedri, izsakaties arī, kam ir vēlme. Par sevi varat neminēt. Ja kādu esmu aizmirsis šo rakstīt, es domāju, ka papildinašu topiku, Dodu spēlētajiem iespēju šeit izteikt domas par katru no Jums. Jācer, ka salasīsim pietiekami daudz atbildes, lai katrs varētu izsecināt savu vidējo aritmētisko. Man bail ir šeit šo rakstīt, bet, ja nedrīkstēja, lūdzu nesodiet, bet gan pasakiet, lai šo izņemu vai arī, lai foruma moderatori izņem šo, kas sekos tālāk. 

Skarba ir patiesība, bet unbans maksā 5e, 10k - 1e, gan jau ir minimālā likme 10e - 100k. History dzēšana, GMs - cik dzirdeju 30e utml (Variet vasarā iet lasīt zemenes un pelnīt priekš GM), BET NAUDA TIEK PIELIETOTA LAI ATTISTITU SERVERI.

Pēdējo reizi rediģēja Logix, 2020. gada 24. oktobrī, 16:51.
Logix
Bijušais administrators
Lietotājs++
Brendijs
784 atbildes forumā
Online: 12d 2h 32m
Redzēts 2023. gada 12. oktobrī, 18:30
Pievienots, 2020. gada 24. oktobrī, 16:35
0
post

Zinu, ka visiem šādi nebūs, bet priecājos par tiem, kas mani atbalsta.

DriverOG
Servera administrators
Frakciju komanda
Transportlīdzekļu komanda
136 atbildes forumā
Online: 16d 1h 23m
Redzēts 16. aprīlī, 14:30
Pievienots, 2020. gada 24. oktobrī, 16:40
0
post

Man ir tikai viens jautajums izlasot so topiku. Pa cik jevrikiem KrazY nopirka statusu?

 

Edit: Opa izradas 30jevriki. Tris nedelas skolaa var badoties, un nopelnisi GM. Padomaa par to

Pēdējo reizi rediģēja DriverOG, 2020. gada 24. oktobrī, 16:45.
Ofkors
SuperBiedrs
Mediķis
гקﻮ๏๔
911 atbildes forumā
Online: 46d 10h 15m
Redzēts 14. aprīlī, 12:00
Pievienots, 2020. gada 24. oktobrī, 16:43
0
post

Katram ir savi uzskati un personīgās domas par katru no šī brīža vai bijušajiem staff biedriem, personīgi paciešu pilnīgi visus, neskatoties uz viņu attieksmi pret mani vai citiem, par cik cilvēks ir izvēlēts staff'ā, tātad viņā kaut kas ir, kas nav citiem! Piemēram ar Montanu neuzturu dižu kontaktu, jo dēļ viņa attieksmes pret citiem (Kas nav viņa fani vai rpdraugi), bet redzu, ka ir nedaudz pamainījis to scenāriju un sācis arī pret dažu labu izturēties pareizāk, tieši ar mani šis cilvēks ir sācis sveicināties uzdirsiena vietā, dislaiku vietā pat ir uzmetis kādu laiku :D 

Tas pats command, jebšu bīstamais ir lāga vecis, bet arī ar savu garstāvokļa eksploziju! TS3 runājot ir forš un saprotošs, līdz ko centies privāti kaut ko noskaidrot vai uzdot jautājumu viss pavēršas pavisam uz citu pusi.. Nerunāsim par brīžiem, kad ir kopā ar Luīzi, ja pagadies šī kombo priekša, vari jau līst zem zemes. Bet nekāds heits pret viņu nav, priecīgs esmu par to, ka viņš savu ieceri vēl nav pametis un nodarbojas ar servera tehnisko daļu! Respekts.

Pret pārējiem esmu neitrāls vai pat labās attiecībās, tāpēc sīkumos neieslīkšu, vēlos tikai novēlēt veiksmi un nezaudēt statusu tik pat ātri, cik to izdarīja Robis!

Respekts no manas puses arī tev -Logix par kaut ko šādu, esi kaut kas pretēs Yostu, ja viņš runā par to, cik viss ir slikti, tu atkal visu izdari savādāk - pareizāk, malacis!

 

FL3X
Uzraugs
Lojālais lietotājs
SuperBiedrs
876 atbildes forumā
Online: 87d 17h 40m
Redzēts 7. martā, 10:32
Pievienots, 2020. gada 24. oktobrī, 16:46
0
post

Es varētu bla bla bla bla, bet es to nedarīšu, katram ir sava attieksme, nostāja, bet vai kas mainīsies? Nē, tāpēc kritika paliks kritika un tas arī viss.

Visu cieņu, turies! 

 

archaa
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
archa
684 atbildes forumā
Online: 51d 16h 13m
Redzēts 16. aprīlī, 09:13
Pievienots, 2020. gada 24. oktobrī, 16:48
0
post

Vismaz cilvēks nekaunējas izteikt viedokli , good job :)

Pēdējo reizi rediģēja archaa, 2020. gada 24. oktobrī, 16:48.

 

Kristers
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
Bijušais foruma moderators
-loWkey
918 atbildes forumā
Online: 86d 20h 32m
Redzēts 2023. gada 30. septembrī, 15:50
Pievienots, 2020. gada 24. oktobrī, 16:48
0
post

+rep. 

Cilvēks,kas nebaidās izpaust savu viedokli forumā.

FizzyS
Lietotājs++
.
233 atbildes forumā
Online: 15d 18h 52m
Redzēts 2023. gada 04. augustā, 16:17
Pievienots, 2020. gada 24. oktobrī, 16:54
0
post

Šito es saprotu ,cilvēks nebaidās pateikt ko domā.

dmer777
Lietotājs
273 atbildes forumā
Online: 11d 0h 52m
Redzēts 2023. gada 11. aprīlī, 11:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 24. oktobrī, 17:08
1
post

''robertsp - Laikam pieņēma un jau pazaudēja.''

 

Situācija bija tā, ka bistamais izdomāja full speed ar swat businu triekties vienā cuvakā, es prost viņam izšāvu ar deagle gaisā un mēģinaju trāpīt viņam, sapratu, ka ar viņu nav jēga neko darīt, izgāju off, mani iejailoja viņš, pēc tam es sevi unjailoju, jo kas tā par trollisku situāciju, pēc tam viņš izdomāja mani izmest no gm, par to ka ir gm savā labā, netaisījos sēdēt jailā, kas balstīs uz kaut kāda troļļa sūdu dzīšanas pamatiem.

Tas nekas, ka @command braukā ar saviem drauģeļiem pa pilsētu ar stulbiem nickiem - Phut Vhejin (bistamas), Sharkana Maghone, Ghara Phimphada un visi pārējie multi accounti, kurus viņš aizstāv, ka tie nav multi accounti cuvakiem. Pats trollē 24/7, dmo visus, ir arī video, kā viņš reku uz sanchez ar mentu duty nopako 2 playerus ne par ko. 

Starpcitu, ja nepieciešami screeni un logi par visu šo, hmu.

Pašu čuvaku visu laiku forceappo par trollismu, kad triecās ar GD truck pilnā atrumā playeros, bet viņs sevi jau 2x unforcappoja, normali, dara to, par ko mani izmeta, tas jau tā, ka pastāv tādi warning pointi, nevis mani uzreiz izlidināt, kā pasaku kaut ko ne pa viņa prātam.

Administrācijas komunikācija savā starpā ir ļoti laba, admini šeit vislabākie rperi un piemēri, tā izskatās.

Te neliels video par @command darbībam arī. - 

Pēdējo reizi rediģēja dmer777, 2020. gada 24. oktobrī, 17:13.
Laurz
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Laurič
303 atbildes forumā
Online: 61d 19h 41m
Redzēts 2. maijā, 21:17
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 24. oktobrī, 17:11
0
post

Nu,gopčika laikā tu rakstītu eseju viss būtu labi līdz nonāktu līdz mta programmer jeb lsak jankas,jo salidzinot,kas noticis ar ipasnieka mainu,varbut servera rp nav mainijies,bet tehniskaja zina serveris uzlabojas un varbut gribas ticeet ka rp ari mainisies uz labo pusi!

 

 

 

 

pagarinatajs
Nejaušs incidents
lietotajs++:)
edu sudus
285 atbildes forumā
Online: 16d 0h 17m
Redzēts 31. martā, 22:10
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 24. oktobrī, 17:15
2
post

sis topiks iesparda jo uzspiezot ctrl+f un ierakstot pagarinatajs nav neka uzrakstita, pat neesi centies apbizot mani kas norada uz arkartigi lielu nolaidibu. 

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2020. gada 24. oktobrī, 17:15
0
post

Paldies par lielo jeb lieko rakstu ko esi šeit uzcepis, bet es vairāk atbalstu yostu topikus kur viņš reāli piemin reālas problēmas serverī, administrācijā un attieksmē kuru patiešām ir vērts palasīt un labot visu laika gaitā, kas jau notiek. Runājot par šo topiku, es šo salīdzinu ar sippas topiku (par kuru jau viņš discordā atvainojās) kuru pirmstam viņš rakstija kurā minēja ļoti daudz nepatiesus faktus vai vienkārši apmeloja cilvēku, anyways. Minēja par erpošanu, es erpoju serverī kad man ir laiks un kad es vēlos to darīt, man diemžēl ir blakus lietas svarīgākas ko darīt un tāda kā erpošana vairs nav pirmajā vietā, jo ir svarīgākas lietas ko kārtot.

Atcerējos teicienu : Nauda izmaina cilvēkus, visi saka, ka tā nav, bet tā ir.

Kas šis ir par teicienu? Es saprastu, ja es pie katra spēlētāja lūgtos, lai mētā naudu šurpu un turpu, es saprastu, ja es veidotu GoblinX type of topikus kur ir kaut kāds ļevais sms shops ar random lietām, publicēt to forumā un likt cilvēkiem pirkt kaut ko no tā. Es to nedaru, jo nevēlos, lai regulāri cilvēki mestu LV MTA projektā, kas man liekas ļoti dīvaini, bet nu, ja viņi uzstāj tad man neatliek kā sniegt šīs privilēģijas noteiktajiem cilvēkiem. Nauda mani nav izmainijusi, bet gan toksiskā attieksme kas rodas no šī projekta. Tu tēlo baltu un pūkainu, bet tajā pašā mirkli tu provocē kas ir minēts tajos out of context screenos kurus esi iepostojis par mani, speciāli PM'os provocēji ar ''serveris'', lai admin warns izlektu un to redzētu. Pievērsu tev uzmanību, jo acīm redzot tu esi kaut ko pārpratis un neizproti lietas būtību. Runājot par cenām kuras esi minējis tur, diemžēl nepareizas.

RP SKOLOTĀJI.

Viss notiek un par to vari neuztraukties, varbūt tavā galviņā liekas, ka to visu var mainīt pāris stundu laikā, bet tā diemžēl nav. Cilvēki tiek pieņemti un tik pat ātri izmesti laukā par attiecīgajiem pārkāpumiem, tāpēc nezinu kāda tev sāpe ir sakarā ar to, ja tu pats zini (vai tieši nezini), ka cilvēkus administrācijā ir grūti dabūt normālus, pieredzējošus un aktīvus.

Skarba ir patiesība, bet unbans maksā 5e, 10k - 1e, gan jau ir minimālā likme 10e - 100k. History dzēšana, GMs - cik dzirdeju 30e utml (Variet vasarā iet lasīt zemenes un pelnīt priekš GM), BET NAUDA TIEK PIELIETOTA LAI ATTISTITU SERVERI.

Kārtējo reizi out of context, jā varbūt cilvēks nopirkta GM'u, bet produktivitāte no tā cilvēka ir daudz lielāka nekā kāds pieņemtais kas jau ir saņēmis vairākus warnus. Izmest cilvēkus nav nekad bijis grūti un donoriem nav nekādi savādāki noteikumi, visiem ir vieni. Gaidiju no tevis kaut ko labāku, šis ir samērā cringe un useless vai nepārdomāti/savi izdomāti fakti.

Visa nauda un daļa no pašas kabatas aiziet projektā, jo ziedojumus tāpat nevar savākt pietiekami, lai atpelnītu tēriņus, lietas notiek uz priekšu, viss mainas, bet tu laikam to neesi pamanijis. Paldies par šo ''ļevo'' rakstu, nākamreiz uzraksti kaut ko svarīgāku vai konsultējies ar yostu, kas raksta reālas problēmas un faktus, lai būtu ko mainīt. Vienīgais, kas šeit ir ''OK'' ir par kapraci, jo šo informāciju uzzinu pirmo reizi.

Pēdējo reizi rediģēja 518293182, 2020. gada 24. oktobrī, 17:18.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Valchhaaa
Biedrs
595 atbildes forumā
Online: 35d 18h 5m
Redzēts 27. februārī, 17:44
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 24. oktobrī, 17:28
1
post

Respekts Čalim, bet pateikšu vienu, saprotams ir tas, ja zaķis nopirka serveri, tad tā visa nauda ir kautkādīgi jāatgūst, ko pašlaik zaķis dara, labi varbūt iegūlda iekš servera/hosta kādu daļu.

Bet tā Zaķis in General ir labs cilvēks, visu darīs,lai kautko uzlabotu.

Man personīgi ir nenormāls zajobs spēlēt, jo ir daudz Gmi, bet 90% no tiem ir AFK, vai IC kautkādu huiņu dzen.

Mans reports sēž 30 minūtes kā 2 reports, Cmon dzeki? Saņemās.

Serveri uzlabotu,ja visus LOW/Jaunos spēlētājus paņemtu uz apmācībām, kā arī ja admini/gmi nāktu pretī spēlētājiem, un nelohotos.

Bambusa Lācītis 

Arhimēds Pitagors
Lietotājs
Arhimēds
248 atbildes forumā
Online: 18d 0h 50m
Redzēts 2023. gada 22. septembrī, 08:21
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 24. oktobrī, 18:00
0
post

Iegāju palasīt zinātnisku Eseju. Bet kā vienmēr. Appisiens un vilšanās. 

 

Šī gan nebūs nekāda eseja, virsraksts ir retorisks, neatbilst tēmai, šeit nebūs nekāda latviešu valodas teorija, tapēc palūgšu Jums vēlāk man nekrist kaklā, par uzrakstīto, par kādu kļūdu. Šis raksts, ir manas un, ja papildināsi arī Tavas domas par Kick.Lv Administrāciju.

Apbalvojumi

Pitagors
Ὁ Πυθαγόρας ὁ Σάμιος
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Personīgā informācija
Dzimis580.—572. gadā p.m.ē.
Samosa, Senā Grieķija
Miris500.—490. gadā p.m.ē.
Vispārīgā informācija
Skola, tradīcijaPirmssokratiķi
Galvenās interesesĒtikametafizikamūzikamatemātikapolitika
Valodasengrieķu valoda

Pitagors no Samas jeb vienkārši Pitagors (sengrieķuὉ Πυθαγόρας ὁ Σάμιοςho Pūthagoras ho SamioslatīņuPythagoras, dzimis ap 570. gadu p. m. ē., miris ap 495. gadu p. m. ē.) bija joniešu matemātiķisfilozofszinātnieksārstspolitiķispriesterisizgudrotājs, visplašāk pazīstams ar Pitagora teorēmu.

Pitagorisms kā dzīvesveids bijis saistīts ar iniciāciju noslēpumos un bijis līdzīgs orfismam, kas to, domājams, ietekmējis. Tāpat kā orfisma, arī pitagorisma nolūks bijis padarīt dvēseli tīru (katharmoi), lai pēc nāves liktenis tai būtu labvēlīgs. Tradicionāli tiek uzskatīts, ka Pitagors nav atstājis nekādus rakstītus darbus un ka viņa idejas turpinājušas pastāvēt viņa skolniekos.

Dzīvesgājums[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagors, domājams, dzimis ap 570. gadu p. m. ē. Samas salā (Jonijas jūrā starp Turciju un Grieķiju) Jonijā un miris ap 495. gadu p. m. ē. Metapontā, Lukānijā. Ap 532. gadu p. m. ē. atstājis Samu, lai izvairītos no Polikrata tirānijas, un Dienviditālijas grieķu kolonijas pilsētā Krotonā nodibinājis vēlākajiem ordeņiem līdzīgu savienību reliģiski ētiskai dzīves reformēšanai, tā saukto "pitagoriešu skolu". Domājams, sākotnēji tajā ietilpuši ap 235 biedri, no tiem 18 — sievietes.

Skolas locekļiem bijusi jāievēro stingra disciplīna un zināmi priekšraksti, un viņi nodarbojās ar matemātiku (skaitļu īpašību pētīšanu). Savas disciplīnas dēļ skola drīz vien ieguva ievērojamu politisku svaru arī citās Dienviditālijas un Sicīlijas grieķu koloniju pilsētās. Tas kļuva par iemeslu demokrātu sazvērestībai, un pēkšņs uzbrukums skolas vadoņiem (tos sadedzināja kopā ar māju, kurā tie apspriedās) iznīcināja tās varu vispirms Krotonā un pēc tam arī citās pilsētās, izņemot Tarentu un Regiju. Pastāv versija, ka Pitagors pats gājis bojā šajā uzbrukumā, taču vairums vēsturnieku uzskata, ka viņš jau agrāk atstājis Krotonu un miris Metapontā.

Pitagora uzskati[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagora filozofijas pamats ir gluži vienkāršs: "Visus cilvēkus var iedalīt trijās grupās, tāpat kā visus cilvēkus, kas apmeklē olimpiskās spēles, var iedalīt trijās grupās. Zemākā sastāv no tiem, kas nāk pirkt un pārdot. Nākamie ir tie, kas sacenšas. Taču visaugstākie ir tie, kas nāk skatīties. Cilvēkus attiecīgi var iedalīt tajos, kam svarīga manta, tajos, kam svarīgs gods, un tajos, kam svarīga gudrība. Tātad visaugstākā apskaidrība ir zinātne bez interesēm un cilvēks, kas sevi tai ziedo, patiesais filozofs, kas sevi veiksmīgi atbrīvojis no "dzimšanas apļa"."

Grūti iedomāties vēl kādu sabiedrību, kas tik ļoti cienītu savu dibinātāju un reizē būtu tik atvērta pārmaiņām. Pitagoram viņa laikā tika piedēvētas pārdabiskas spējas, un daudzi atklājumi, kas nebūt nebija viņa. Viņa autoritāte bija tik liela, ka pietika pateikt: "Viņš pats teica" (autos ephē), lai izteikumam tūlīt paklausītu.

 

derkijs
Lietotājs
41 atbildes forumā
Online: 2d 20h 51m
Redzēts 14. martā, 17:54
Pievienots, 2020. gada 24. oktobrī, 18:01
0
post

+Respect par drosmi izteikt savu viedokli

LaMpAcKa
Lietotājs
Lampačka
149 atbildes forumā
Online: 6d 8h 35m
Redzēts 2022. gada 11. decembrī, 22:55
Pievienots, 2020. gada 24. oktobrī, 18:10
0
post

Paldies par vārdiem, tāda ir mana atieksme pret visiem😉

endeavour
Lietotājs
38 atbildes forumā
Online: 12h 42m 52s
Redzēts 2021. gada 03. jūlijā, 15:23
Pievienots, 2020. gada 25. oktobrī, 00:07
0
post

a kapec tu neizpildiji visas noteiktas esejas prasibas? dzekin, par to tev bus nesekmiga atzime! tev vardu krajumu butu nepieciesams uzlabot, izlasi kadu gramatu un talak vel ir gramatiskas kludas!

sippa
VIP
556 atbildes forumā
Online: 46d 1h 42m
Redzēts 2023. gada 12. decembrī, 11:22
Pievienots, 2020. gada 25. oktobrī, 00:39
0
post

Ko tu mēģini panākt ar šo topiku? Es tiešam nevaru iebraukt. Labi tu uzrakstiji cik forša ir administrācijas komanda, bet kāda jēga? Tagad es paņemšu sarakstīšu čomiņus un aprakstīšu cik viņi ir forši.

Kiwix
Bijušais administrators
@pump_upp - best crypto p...
257 atbildes forumā
Online: 23d 0h 5m
Redzēts 2023. gada 13. decembrī, 17:46
Pievienots, 2020. gada 25. oktobrī, 00:48
0
post

Paldies par labajiem vārdiem protams, novērtēju to. Varbūt kautkas ir jauns un nedzirdēts man, bet pārsvarā viss ir balstīts uz yostu topika un +rep par cnetību, domāšanu. (Kapracis laikam pa galvu dabus)

Pēdējo reizi rediģēja Kiwix, 2020. gada 25. oktobrī, 00:49.
RavenS
Biedrs
509 atbildes forumā
Online: 35d 6h 38m
Redzēts 2022. gada 28. decembrī, 23:07
Pievienots, 2020. gada 25. oktobrī, 01:37
0
post

Viss jau skaisti un forši, bet liels MĪNUS kad no šāda topika nav nekādas jēgas. Aprakstiji džekus kuri tev izpalīdz un? bezjēdzīgi

匚ㄚ尺乇乂
Lietotājs
Gulivers
38 atbildes forumā
Online: 4d 3h 47m
Redzēts 2021. gada 29. janvārī, 18:11
Pievienots, 2020. gada 25. oktobrī, 01:40
0
post

Viss ir normāli, tikai vai bij jēgā šo rakstīt ?

Lietotāji skatās šo tēmu: 0