San Pedro ave. Movement ~718~ ir afro-amerikāņu ielas banda, kura uztur San Pedro rajonu un tā apkārtni. Biedri pārsvarā nēsā zilas bandanas un Nike apavus. Grūpējuma peļņa nāk no narkotiku tirgošanas, ieroču tirgošanas, kā arī vecu automašīnu zagšana un izkomplektēšana. Grupējuma biedru vecums ir no 16 gadiem, līdz 24 gadiem.
Los Santos pilsētā, vakar vakarā bija dzirdama skaļa apšaude San Pedro ave. rajonā. LSPD ekipāžām ierodoties uz notikuma vietu jau viss bija norimies, bet tika atrasti 3 līķi, kuri bija tumšās rases parstāvji, kā arī uz ceļa bija atrodamas 9mm ložu čauliņas. Acu liecinieku teikuši, kad pie upuriem lēnām piebrauca pelēks Ford Crown Victoria LTD un sācis šaut ar automātisko pistoli. LSPD paņēmuši ieroču čauliņas, pēc kā devās taisīt analīzes, rezultāti vēl tiek gaidīti.
Frakcijai tiek meklēts pamatsastāvs, lūgums rakstīt wolfenstein vai AngelXD privāti.
es sodien braucu garam un viens meta zimes 718 ar pirkstiem, ar 1 roku LOL
braukajam ar riteniem draugi.
Nekad nebutu gaidijis to, ka tavi skrinshoti @AngelXD bus tik skatami, salidzinot ar pagajuso sezonu, kur gribejas izgriezt acis. Veiksmi.
cau
Labdien! Es ar wolfinsteinu sazinajos ub teica kad es varu parnemt vadibu ja grib redzet ss ipmos rakastat
esmu gejs sukaju
Kāds pārņemt, lai viņš / viņa bralēns/draugs parņem vadību, ej labāk sēdi savā Mandarīnu Crime family.
cau
tak ralfiņš ir prost sīkais ar 9 gadu vecumu, tak nevajag viņu abižot
Arhivs.
There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death. Use your time on earth wisely.
Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.
Skrevele, emilija, ELSB, wolfenstein, dandijs, kristaps_hokage, CiMBo, Jitzie, pidars, joberis, daunars, 7n4_, Tropkillaz, sencis., Angelis, Kiddo, fletcher2, Sharper, TrustR, Swufy, SANLA, balenciaga, amiz, CarD, Bosch, EBK, Growsmile, sippa, samantiina, niksniklaavss, Redman, Ceikaa, Ricins, draiver, emilinss, Sestais, Twizzy, Mayans M.C, gxngmember, Kristers, tavsmurgs, Devitais, dmer777, Tējaaa, bLank, Lauronja, Bridges, hoodsta, Emmet_Bowman, Sandis_Krumins, frostz, KuZjA, MustanK, Tommy, Clo3n, NikeLv, Hačiko, Raivis, ricis, killyourselff, hood trooper, TheShadowLV, siera_torte, wind, Artix, 518293182, Žirgan, marats, Kiwix, Kristherz, Supreme, maargarita, RavenS, FL3X, Kapracis, Assassin, naurz, klassiks, Dante, smifnwessun, Thomas, LaKush, Twulkz, amsterdam, ierobezojums, voskanyan, MaryJane, mopz, Nikko1881, friend of deer, OnsY, Fosiks, DriverOG, Draugs, shakuriox, Kazhiks, SNAKE, astr0q, HandlexY, Sneaky, Dinčaa, Ofkors, Scrubs, Karchiks, gendolf, Ērms, LaMpAcKa, Krisic, Nols, RainersK, Suprīīīms, Brazy, Kn0w, Ryan Gosling, Raivic, muhtars, Niknaaks, archaa, Valchhaaa, Arhimēds Pitagors, PETER1ZZ, Golcc, ivanovs, dazex, Stefan, uravnobeshen, FizzyS, Runčuks, Ekskluzīvais, derkijs, GaraiS, Hennessy-, 匚ㄚ尺乇乂