bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
5
0
topic
23/10/2020 - Eliyah Sutton saņēmis ieslodzījumu. Mirušais virsnieks tiks apglabāts.
Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 11h 54m
Redzēts 20. augustā, 00:17
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 23. oktobrī, 13:57

LSPD] Jim Cartez - Arhīvs - www.PLAYHARD.lv

Piektdiena, Oktobris, 23, 2020
Eliyah Sutton saņēmis ieslodzījumu. Mirušais virsnieks tiks apglabāts.

Š.g oktobra padsmitajos datumos, Idlewood un Willowfield apkārtnē ir notikusi apšaude starp Liverpool rajonā dzīvojošiem jauniešiem un Policijas Departamentu. Apšaude notikusi netālu no Idlewood picērijas, tuvāk dzelzceļa sliedēm.  Apšaudes rezultātā tika nogalināts policijas departamenta virsnieks un civilpersona (dati netiek atklāti), kuri stāvēja ceļa malā. Detektīviem izmeklējot incidentu tika atklāta šāvēja identitāte - Eliyah Sutton. Eliyah's tika izsludināts meklēšanā un vairākas dienas atradās tajā, līdz notika vairākas līdzīgas slepkavības, kurās tika nošauti, kā virsnieki tā arī civiliedzīvotāji. Citās apšaudēs Eliyah's darbojās komandā, detektīvi uzgāja visu dalībnieku vārdus un izsludināja tos meklēšanā. 

Š.g 20 oktobrī, veicot ikdienas ceļa satiksmes uzraudzības darbus, vienībām patrulējot Liverpool ielas apkārtnē, pretīm Binco tika atrasti visi meklēšanā esošie aizdomās turamie. 
Hugo Borners, Javari Bryant, Eliyah Sutton. 

 

Policijas darbinieki uzsāka visu trīs personu aizturēšanu, kas rezultējās ar apšaudi. Apšaudes beigās tika konstatēts, ka Hugo Borners un Javari Bryant  kuri bija aizdomās turamie, ir palikuši bez dzīvības pazīmēm. Pārmeklējot apšaudes teritoriju tika konstatēts, ka dzīvību ir zaudējis policijas departamenta seržants Peter O'Howard

2 dienas pēc apšaudes, Eliyah's ir palicis brīvībā un aizbēdzis no likumsargu redzesloka. Detektīviem sazinoties ar Eliyah'a kontaktpersonām un jautājot kur viņš varētu būt, šī taktika nenesa nekādus rezultātus, līdz Š.g 22 Oktobrim, kad Eliyah's iegādājās privātīpašumu Weststone apkārtnē, kādu privātmāju lauku teritorijā. Uz īpašumu izbrauca Policijas Departamnta SWAT komanda un BOMB-SQUAD vienība, lai nepieciešamības gadījumā varētu atvērt seifus, ja tādi tiks atrasti. Veicot īpašumu pārmeklēšanu tika atrasti divi seifi, kuri tika atvērti. Seifos tika konstatēti vairāki rokas ieroči un dažāda tipa narkotikas, kuru kopējā summa ielās varētu būt vērtējama ap 50'000$ līdz 60'000$ .

 
Konfiscēto priekšmetu bilde

Tās pašas dienas vakarā, veicot ikdienas ceļa satiksmes nodrošināšanas darbus, tika manīts kāds Mercedes Benz tipa transportlīdzeklis, kurš manot policijas departamenta mašīnas tuvošanos strauji mainīja virzienu un iebrauca Jefferson skeitparka teritorijā. Liekot vadītājam apstāsties tas nepakļāvās un metās bēgt. Pakaļdzīšana notika aptuveni 20 minūtes, kas beigās beidzās ar apšaudi pret policijas pārstāvjiem. 

Eliyah Sutton tika apsūdzēts un tiesāts par vairākiem likumpārkāpumiem - 
(1)01.Nonāvēšana,
(1)02. Slepkavība pastiprinošos apstākļos,
(8)02. Nelegālas substances uzglabāšana ar nodomu izplatīties,
(8)01. Nelegālas substances uzglabāšana,
(9)01.Nelegāla šaujamieroča uzglabāšana,
(9)04. Šaujamieroča pielietošana attiecībā uz miera uzturētāju,
(10)02. Uzbrukums varas pārstāvim un vai citai valsts amatpersonai,
(10)3. Varas pārstāvja vai citas valsts amatpersonas nonāvēšana
(10)04.Varas pārstāvja vai citas valsts amatpersonas nonāvēšana pastiprinošos apstākļos

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 11h 54m
Redzēts 20. augustā, 00:17
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 23. oktobrī, 14:20
1
post

https://mta.kick.lv/forums/topi…-howard-beres/

Lietotāji skatās šo tēmu: 0