Sveiki, cienījamie Kick.lv lietotāji, izdomāju uzrakstīt paraugu sasveicināšanai, ja nu gadienā kāds nezina, ko rakstīt.
Tavs vārds, uzvārds (Uzvārds nav obligāts): Deniss
Vecums:16
Pieredze RolePlay jomā: Mani roleplay pirmsākumi sākās, sampā, tajā laikā īsti neizpratu kas ir lomuspēle, es tur pavadiju pus dienu vienkārši strādājot un pelnot naudu, un tas bija viss, bet ar laiku es sāku macīties visus terminus, un es sāku izsprast lomuspēli terminu, un tā sāku erpot, tad paņemu vairāk kā gadu pauzi no tā, atrgiezos sampā, pec kāda laika man apnika, un man čoms ieteica MTA, sākumāman tas likās smieklīgi, jo man personiski tad patika samps, un nekas labaks par to nevar būt, bet tad sāku spēlēt MTA, un man ļoti iepatikās, pirmais serveris bija playhards, tad atkal paņēmu pauzi, atrgiezos playhardā, ar laiku playhārds nomira, un tagad esmu šeit!
Intereses/hobiji: Spēlēju futbolu un mācos progrāmēt Python valodā
Interesants notikums, saistībā ar RP (Nav obligāts): Nu bija viens gadijums, es un velviens draugs spēlējām kaut kādā menešniekā, un uzgājām weed farm, un taja pašā laikā atbrauca to fermu īpašnieki, un sāka šaut par mums, un manam draugam bija ierocis, tā lai viņš viņu nepazaudētu, vins prosta LOG OFF, man tajā laikā likās tas smieklīgi, nezinu kā citiem
Sociālo tīklu nickname (Nav obligāts): derkijs
Velmes, ko vēlies piepildīt, atrodoties šajā komūnā:Nu protams vēlētos kādu statusiņu, bet ari es vēlētos vadīt kādu organizāciju, nelegālu vai legālu,
Novēlējums serverim/spēlētajiem: Lai visiem izdotas tas ko viņi ir iecerējušī!
Sveiks Deniss ,
Ceru ,ka uz palikšanu veiksmi tev
Sveiks Denissss!
Chaw.
Gl
cau
Sveiks Derkij, veiksmi tev severī. Cerēsim ka tev izdosies sākt kādu organizāciju un iespējams uzerposim kopā. Vēlu tev veiksmi serverī,
Sveiks, Deniss.
Prieks, ka jauni cilvēki papildina komūnu, cerēsim ātri vien no šejienes neaizmuksi, no citu foršās, jaukās attieksmes. Lai forši pavadās brīvais laiks, guuuuud lak.
Heiyaa! Lai Tev jauka laika pavadīšana šai komūnā
Heyy, veiksmi tev šeit
sveicinats karabaze, ceru ka saproti ka python isti ir viegla valoda un tur nekas nav jamak lai tu varetu veicinat programmesanu un ka ta nav tava vieniga briva laika nodarbosanas, jo ja ta ir tu neko no dzives nesaproti.
yo
Sveiks Deniss. Lai veicās serverī!
Čauuu
Čau,Derkij
shockins, derkijs, Lauronja, Haseeb, astr0q, Ricins, Swufy, kristaps_hokage, Kiwix, Draugs, endeavour, Laurz, fletcher2, samantiina, SANLA, Angelis, archaa, dandijs, daunars, Gangsta, FL3X, bLank, Skrevele, Hennessy-, PETER1ZZ, FizzyS, Castellani, ELSB, Runčuks, Sneaky, Tropkillaz, NXTHING, draiver, Raivic, Suprīīīms, LUĪZE