bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par spēlētāju
14
0
topic
Sūdzība - LSPD/MG apelācija. Ar IC pamatojumu.
Arhimēds Pitagors
Lietotājs
Arhimēds
248 atbildes forumā
Online: 18d 0h 50m
Redzēts 2023. gada 22. septembrī, 08:21
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. oktobrī, 14:34

Sūdzības - https://mta.kick.lv/forums/topi…pd/?post=46895 apelācija

Tātad jaunieši. Jūs nu gan esat āksti. Bez maskām šaujat policistus pie CCTV un pietam raudat,kāpēc beigās sanāk "MG" ,kaut arī jau sen ir sākta izmeklēšana. Šaujat visus pa labi un pa kreisi un brīnaties,kāpēc jūs beigās reido.

RS PRO Network Outdoor CCTV Camera, 1945 x 1097 Resolution | RS Components

 

Nav 90tie kad CCTV nebija aktuāls un šaut varēja visur bez izņēmuma. Pat toreiz varēja ātri dabūt problēmas.

Bilde no A.Michael. Kas parāda jūsu profesionālo RP līmeni. Vismaz masku būtu uzvilkuši.

IC ziņojums ar pierādījumiem.

Detective/Invesigation Unit - LSPD Federal CopsLSPD]Tyzee Cole [ATTEIKTS] - Arhīvs - www.PLAYHARD.lv

 

Izmeklēšanas numurs: 0000049A
Los Santos Policijas Departaments,Detektīvu Birojs
206 Station Avenue, Los Santos

Izmeklēšanas lieta 0000049A  PRET Eliyah Sutton  

Fakti un pierādījumi

Fakts - Persona ir nošāvusi vairāk kā 3-4.cilvēkus un 2.policijas virsniekus. Kā rezultātā ir aizdomas uz "terorisma" izpausmēm un lieta nodota FBI rokās. [ PIERĀDĪJUMI un pārējais tiek ievākts ] Ja apstiprināsies federālā meklēšana un personas arrests. 

Pierādījumi no detektīvu biroja un izmeklēšanas procesa.

Izsekojot personu nonāca pie slēdziena. Ka persona ir atradusies pie kādas mājas Grove Street. Izsekošanas process ir noticis vairākas reizes. Protams arī bija pamats aizdomām,ka persona ieejot ēkā ir paslēpusi tur ieroci. Kas vēlāk arī asptirpinājās,reida laikā. Pamatojoties uz Orderi

Turpinājums sakarā ar aizdomām par narkotiku tirzniedzību. Iespējams iesaistīts nelegalā organizācijā.

(( nu jā ir vēl daudz bilžu un pārējā,bet tur jau jūs mgosiet,jaunieši))

NAV 90TIE

 

 

LSPD apsūdzētā puse pieprasa morālo kompensāciju un visu ajail ieslodzīto atbrīvošanu. Pamatojoties uz IC pierādījumiem,kuri nav vākti vienu dienu. Tāpēc ka ir izmeklēšana. Par kuru šie jaunieši pat nenoprot. Jo domā ka spēlējot kikā,LSPD būs lowaku bars,kas nespēs neko izmeklēt. Jā labdien. 

Nelieciet man tērēt manu un jūsu laiku,šo sūdzību papildināšanā un faktu pierādīšanā. 

 

OOC pierādījumi un pārējais,kas ir pieejams publiski. H.Brooks ,detektīva ooc pierādījumi,sakarā ar īpašuma reidu. Kurā tika atrasts slepkavības ierocis. Grove Street mājā.

J.Malcom pierādījumi,sakarā ar seifa uzlauzšanas gaitu.

Iesaistīts situācijā pēc PK. Sakarā ar LSPD resursu trūkumu un citas situācijas sākumu.

Apbalvojumi

Pitagors
Ὁ Πυθαγόρας ὁ Σάμιος
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Personīgā informācija
Dzimis580.—572. gadā p.m.ē.
Samosa, Senā Grieķija
Miris500.—490. gadā p.m.ē.
Vispārīgā informācija
Skola, tradīcijaPirmssokratiķi
Galvenās interesesĒtikametafizikamūzikamatemātikapolitika
Valodasengrieķu valoda

Pitagors no Samas jeb vienkārši Pitagors (sengrieķuὉ Πυθαγόρας ὁ Σάμιοςho Pūthagoras ho SamioslatīņuPythagoras, dzimis ap 570. gadu p. m. ē., miris ap 495. gadu p. m. ē.) bija joniešu matemātiķisfilozofszinātnieksārstspolitiķispriesterisizgudrotājs, visplašāk pazīstams ar Pitagora teorēmu.

Pitagorisms kā dzīvesveids bijis saistīts ar iniciāciju noslēpumos un bijis līdzīgs orfismam, kas to, domājams, ietekmējis. Tāpat kā orfisma, arī pitagorisma nolūks bijis padarīt dvēseli tīru (katharmoi), lai pēc nāves liktenis tai būtu labvēlīgs. Tradicionāli tiek uzskatīts, ka Pitagors nav atstājis nekādus rakstītus darbus un ka viņa idejas turpinājušas pastāvēt viņa skolniekos.

Dzīvesgājums[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagors, domājams, dzimis ap 570. gadu p. m. ē. Samas salā (Jonijas jūrā starp Turciju un Grieķiju) Jonijā un miris ap 495. gadu p. m. ē. Metapontā, Lukānijā. Ap 532. gadu p. m. ē. atstājis Samu, lai izvairītos no Polikrata tirānijas, un Dienviditālijas grieķu kolonijas pilsētā Krotonā nodibinājis vēlākajiem ordeņiem līdzīgu savienību reliģiski ētiskai dzīves reformēšanai, tā saukto "pitagoriešu skolu". Domājams, sākotnēji tajā ietilpuši ap 235 biedri, no tiem 18 — sievietes.

Skolas locekļiem bijusi jāievēro stingra disciplīna un zināmi priekšraksti, un viņi nodarbojās ar matemātiku (skaitļu īpašību pētīšanu). Savas disciplīnas dēļ skola drīz vien ieguva ievērojamu politisku svaru arī citās Dienviditālijas un Sicīlijas grieķu koloniju pilsētās. Tas kļuva par iemeslu demokrātu sazvērestībai, un pēkšņs uzbrukums skolas vadoņiem (tos sadedzināja kopā ar māju, kurā tie apspriedās) iznīcināja tās varu vispirms Krotonā un pēc tam arī citās pilsētās, izņemot Tarentu un Regiju. Pastāv versija, ka Pitagors pats gājis bojā šajā uzbrukumā, taču vairums vēsturnieku uzskata, ka viņš jau agrāk atstājis Krotonu un miris Metapontā.

Pitagora uzskati[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagora filozofijas pamats ir gluži vienkāršs: "Visus cilvēkus var iedalīt trijās grupās, tāpat kā visus cilvēkus, kas apmeklē olimpiskās spēles, var iedalīt trijās grupās. Zemākā sastāv no tiem, kas nāk pirkt un pārdot. Nākamie ir tie, kas sacenšas. Taču visaugstākie ir tie, kas nāk skatīties. Cilvēkus attiecīgi var iedalīt tajos, kam svarīga manta, tajos, kam svarīgs gods, un tajos, kam svarīga gudrība. Tātad visaugstākā apskaidrība ir zinātne bez interesēm un cilvēks, kas sevi tai ziedo, patiesais filozofs, kas sevi veiksmīgi atbrīvojis no "dzimšanas apļa"."

Grūti iedomāties vēl kādu sabiedrību, kas tik ļoti cienītu savu dibinātāju un reizē būtu tik atvērta pārmaiņām. Pitagoram viņa laikā tika piedēvētas pārdabiskas spējas, un daudzi atklājumi, kas nebūt nebija viņa. Viņa autoritāte bija tik liela, ka pietika pateikt: "Viņš pats teica" (autos ephē), lai izteikumam tūlīt paklausītu.

 

NXTHING
Lietotājs+
Vova Sex
141 atbildes forumā
Online: 6d 18h 24m
Redzēts 2021. gada 20. maijā, 01:29
Pievienots, 2020. gada 20. oktobrī, 14:40
0
post

Bildē kur policists guļ beigts tā situācija bija beigusies. sākuma lauķi viņu nodūra un aizmuka, viņš sāka erpot es kā pilsonis (Sarah Kennedy) pieskrēju un sāku zvanīt ātrajiem un pajautāju vai nevaru kā palīdzēt, pēkšņi piebrauca kautkāds audi, viens tur ķipa noerpoja ka savāc viņu aizvelk uz mašīnu, īsak sakot totāls sviests. Nu un viņiem nepatika ka mēs ignorējam viņus un vienkārši nošava viņu bez iemesla (DM)

 

edit: logi no tā visa sviesta ar to mentu; https://imgur.com/a/ZLoMi5U

Pēdējo reizi rediģēja NXTHING, 2020. gada 20. oktobrī, 14:53.

                                                                                                                       Čau tas es

 

archaa
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
archa
684 atbildes forumā
Online: 51d 16h 13m
Redzēts 16. aprīlī, 09:13
Pievienots, 2020. gada 20. oktobrī, 14:56
0
post

Labi , šitiem nelegālajiem jāpaskaidro laikam, ja nezinājāt tad police mašīnām ir dashcam , un vēl visādas kameras iekš car , ja jūs sakāt tas ir MG? lūdzu logfile ar to . kad esat izsituši automašīnām stiklu , un kameru paņēmuši.

 

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 29. aprīlī, 23:04
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 11:55
1
post

up !!!! hallo sudzibas lemums tomer tiek parstrīdēts.  

dmer777
Lietotājs
273 atbildes forumā
Online: 11d 0h 52m
Redzēts 2023. gada 11. aprīlī, 11:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 12:00
0
post

skaistas bildes.

 

Neesi iesaistīts, sodīts // Lauronja

Pēdējo reizi rediģēja Lauronja, 2020. gada 21. oktobrī, 12:27.
marats
VIP
420 atbildes forumā
Online: 51d 3h 40m
Redzēts 28. aprīlī, 11:59
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 12:03
0
post

 

tākā biju iesaistīts šājā situācijā, kur notika apšaude, vari piebilst, ka tā situācija tika cutota starp abām pusēm, jo tur sagāja liels sviests.

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 29. aprīlī, 23:04
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 12:14
2
post

nekada cutošana allo neesat admini. pie tam vidaka kuru iemeta liverpool topika ir loti labi redzams pipetaju fragments kur koperis un tas chuvaks tiek nopipets. 

friend of deer
Lojālais lietotājs
471 atbildes forumā
Online: 14d 16h 31m
Redzēts 2023. gada 02. aprīlī, 14:19
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 16:19
0
post

((Esmu confused, ka gan IC, gan OOC ir vienā topikā, varējāt no sākuma atrisināt sūdzību un tad iemest to IC rakstu, bet ja esmu kļūdījies, my bad.

Bilde no A.Michael. Kas parāda jūsu profesionālo RP līmeni. Vismaz masku būtu uzvilkuši. - Šis mani ļoti notriggeroja, tur nav nekāda sakara ar rp līmeni, ja es velku/nevelku masku, tā ir tēla un situācijas atveide, man vajadzēja nopakot to spēlētāju un man nebija laiks vilkt nekādas maskas, tas paliek IC un  tam nav nekāda sakara ar rp līmeni, tikpat labi var sadalīt divu spēlētāju grupas, tie kas velk masku ir pro rperi, tie kas nevelk - lowaciņi. 

/Tāpēc ka ir izmeklēšana. Par kuru šie jaunieši pat nenoprot/ - nevajag izteikt konkrētas lietas, ka mēs kaut ko nenoprotam, es tak zināju, ka būs izmeklēšana līdz ments redzēja, kā nopakoju mentu.

GL ar visu šito, esmu par visu šo par, mg attaisnošana un tā tālāk, galvenais, lai visa situācija norit IC, bez nekādiem OOC liekiem čatiem, piekrītu Jums, pierādījumi ir, nu tik uz priekšu mani atrast. Tiksimies IC, draugi. ))

Pēdējo reizi rediģēja friend of deer, 2020. gada 21. oktobrī, 16:21.
Tropkillaz
Vadošais administrators
Frakciju komanda
277 atbildes forumā
Online: 100d 8h 55m
Redzēts 6. martā, 21:29
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 22:35
0
post

Visi policijas darbinieki kuri ieprieks tika sodīti, mg pārkāpums no jūsu /history tiek dzēsts.

 

 

There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death.  Use your time on earth wisely.

Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0