bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Tēlu dzīvesstāsti
13
0
topic
Davion Porter
uravnobeshen
VIP
Bijušais administrators
452 atbildes forumā
Online: 41d 18h 32m
Redzēts 11. maijā, 13:07
Pievienots, 2020. gada 20. oktobrī, 13:43

Davion kreisajā pusē ar bandanu ap kaklu, aiz viņa melnajā adidas treniņtērpā brālis - Avondre.

Davion 'Bokseris' Porter ir 20 gadus vecs Gantonas iedzīvotājs, dzimis un uzaudzis starp Pueblo Bishop Bloods biedriem un ielu noteikumiem. Uzaudzis pa lielam bez vecāku uzraudzības, tēvs nomira kad Davionam bija vien divi gadi, mātei maz uztrauca Daviona dzīve, bet Bokserim paveicās, ka tēva lomu tā dzīvē uzņēmās vecākais brālis, kurš ir par 10 gadiem vecāks. Jau no agras bērnības brālis, Avondre Porters, iepazīstināja Bokseri ar ielu dzīvesveidu, rajona noteikumiem un kopumā ar visu to, kā kas notiek. Jau 8 gados brālis Avondre paņēma aizbildniecību pār Davionu un savāca no mātes pie sevis, kur arī turpināja audzināt mazo brāli. Atdeva boksa sekcijā, kur Bokseris guva dažādus panākumus un iemācījās pastāvēt par sevi ar saviem kulakiem. Pats brālis, Avondre, ir pazīstams Pueblo Bishops biedrs, kā rezultātā Davions ātri tika ''iesists'' setā un sāka nodarboties ar bandas lietām. Skolu pameta agri, jo gan brālis, gan pats Bokseris uzskatīja, ka izglītība nav vajadzīga. Pašlaik Davion dzīvo atsevišķi no brāļa, viens pats, bet joprojām ļoti daudz uztur ar to kontaktu. Pats lielais brālis Avondre ir reti manāms rajonā, jo jau ir bandas augstākos rangos un nodarbojas ar daļēji legālu biznesu pilsētas centrā, kontrolē vienu no punktiem kur tiek atmazgāta nelegāli iegūtā bandas nauda. Ikdienā Bokseris nodarbojas ar sportu - cilā svarus, dažreiz apmeklē boksa treniņus, kā arī tas cenšas sevi atrast repā, raksta lirikas, skaita uz youtube bītiem. Peļņu iegūst galvenokārt no narkotisko vielu tirdzniecības, ieroču tirdzniecības, dažādām plānotām laupīšanām un tam līdzīgām bandu aktivitātēm.

VARAS MOTIVĒTS – reāls bandas biedrs, kas ir būtībā fokusējas uz to lai viņš būtu galvenais, labākais. Tas ne vienmēr nozīmē visā bandā, lielākoties draugu lokos un bariņos. Viņš vēlas būt lielākais un labākais pilsētā.

NAUDAS MOTIVĒTS – tēls kas cheiso naudu jebkādā veidā kā vien iespējams, viņš atrodas bandā tīri lai nopelnītu naudu.

DĪLERIS – tēls kas fokusējas uz narkotiku pārdošanu. Viņam noteikti ir daudz kontakti rajonā un ārpus tā, viņš zina kam vajag zāli un kam vajag ko citu.

IEROČU DĪLERIS – same shit, tikai par ieročiem

MŪZIĶIS – tēls kam patīk mūzika, vai nu viņš ir reperis kas cenšas būt populārs, vai nu vienkārši hiphopa mūzikas fans, vai bītu taisītājs.

ATLĒTS – tēls, kurš vienmēr ir liels sportists. Vai nu tā ir augstskolas basketbola komanda kurā viņš spēlē, vai nu amerikāņu futbols, vai track&field, utt. Bieži vien rajonā par viņiem tiek runāts, tiek apmeklētas viņu spēles.

 

Pēdējo reizi rediģēja uravnobeshen, 2020. gada 12. novembrī, 17:39.
uravnobeshen
VIP
Bijušais administrators
452 atbildes forumā
Online: 41d 18h 32m
Redzēts 11. maijā, 13:07
Pievienots, 2020. gada 20. oktobrī, 13:43
0
post

uravnobeshen
VIP
Bijušais administrators
452 atbildes forumā
Online: 41d 18h 32m
Redzēts 11. maijā, 13:07
Pievienots, 2020. gada 12. novembrī, 17:40
0
post

 
@sippa

hoodsta
Bijušais administrators
303 atbildes forumā
Online: 41d 11h 50m
Redzēts 27. februārī, 18:53
Pievienots, 2020. gada 12. novembrī, 21:11
0
post

hūda trofeja

Lietotāji skatās šo tēmu: 0