esmu gejs sukaju
-REZERVETS-
esmu gejs sukaju
TIEK MEKLET PAMAT SATAVS NO 3-5
esmu gejs sukaju
She say she really want me to change, but ain't shit change but some new chains.
Looks nice ralfin, turpini taa
esmu gejs sukaju
Nahuj tu manus tekstus zodz no cita foruma, fujak izaudz lidz nelegalajam, sakuma tiec pari sakumskolai
esmu gejs sukaju
esmu gejs sukaju
esmu gejs sukaju
esmu gejs sukaju
https://www.youtube.com/watch?v=DBhfYWOWR_k
esmu gejs sukaju
esmu gejs sukaju
esmu gejs sukaju
POLICIJA LUDZU ARI PASIVI NOERPOJAT KA JUS SAŅEMTA ŠO ZIŅOJUMU...
esmu gejs sukaju
wtf te vispar kkads merkis ir
Lūdzu izlabo drukas kļūdas, paldies.
palīgā. Ludzu mes neerposim pasīvi tādu sūdu kuru tu mums šeit esi iedevis.es vienkarši izdošu swat komandai paveli tevi sapakot lai miers mājās. Jezin
Rp un ssi kautcik pieņemami. Bet tas ziņojums thooooooo. Vēža pēdējā stadija. Palīgā man izsaucat pasīvi ātros un izārstējat uz vietas.
Viņam jau itkā ir fpk un domāju ka šo vajadzētu arhivēt.
zayac, paklaxjsALT, Xanaxza, Zale, airdox, pidars, Osmans, CiMBo, naurz, ELSB, CarD, kristaps_hokage, command, Tropkillaz, Kiddo, Devitais, fletcher2, hoodsta, Joyx, Žirgan, emilinss, M1ke, gxngmember, smifnwessun, MaryJane, Ralfsss, marats, Lauronja, Draugs, Kiwix, sippa, PETER1ZZ, Sneaky, Mayans M.C, EBK, dandijs, Tējaaa, SANLA, tavsmurgs, Bosch, Davko, Ceikaa, Angelis, ivanovs, Scrubs, draiver, FizzyS, Kn0w, Sharper, Kristers, LaMpAcKa, Assassin, wolfenstein, Tommy, Hennessy-, Emilciks, RuxiY, Twizzy, NXTHING, Eikosha, Arhimēds Pitagors, amsterdam, Kapracis, bLank, dmer777, Hačiko, daunars, Freimis, alexdell2, Kristherz, DriverOG, Ofkors, mopz, HandlexY, Valchhaaa, Ekskluzīvais, esketit., Swufy, Krisic, Raivic, friend of deer, marcisxd, 518293182, balenciaga, Cilveecins, pagarinatajs, Skrevele, Sestais, derkijs, Rove, Laurz, Cilveeeks, PUFFLV, uravnobeshen