HITMAN ir dzimis kāda lielā pilsētā kuru pats viņs nezina ,jo viņu aizveda prom no vecākiem uz citu pilsētu kad viņam bija 8 gadi ,jo vecāki nevarēja parūpēties par viņu ,bet vēl šodien viņš īsti nezina vai viņa vecāki ir dzīvi.Viņš līdz 15 gadu vecumam nodzīvoja bērnu namā kur viņu citi aizstika un rupji aizskāra un viņam tur bija daudz problēmu,kāda dienā viņš aizbēga no bērnu nama un nodzīvoja uz ielas vairākus gadus un iepinās nepatikšanās un sāka lietot narkotikas,iepinās visādās nelegālās svērās.Viņš nevarēja palikt savā dzimtajā valstī ,tāpēc bija jāpazūd no turienes ,tāpēc viņš iekāpa kuģī kura virziens bija Los Santos,HITMAN bija 30.gadi kad iebrauca Los Santos bija līdzi nedaudz naudas un pāris mantas ,bet zināja ,ka nevar doties uz Los Santos Domu ,jo ir meklēšanā ,bet naudu vaig kautkā nopelnīt ,tāpēc mēģina iegūt informāciju un turpināt savu nelegālo dzīvi.
HITMAN būs persona ,kas būs viens ,bet sadarbosies ar citiem,HITMAN varēs pasūtīt uz kādu nelegālu darbiņu ,ka piemēram nogalināt,novērot personas!
(Informācija tiks papildināta)
(Iespējams kādam radīsies jautājumi ,kāpēc nesaku kur uzturēšos ,vai ,ka mani sauc ,jo ir ,kam patīk MG un tad mans RP nebūs intresants)
(Ja kādam ir padomi vai jautājumi droši rakstat PM)
kaa var pievienoties frakcijai ?
es skatos, ka checheni bez darba paliks.
man skiet ka kops sodienas es erposu assassin creed.
man liekas ka no sodienas es rposu lowaku
Tā ir ka sūdus vāra katlā.
Kautkas jauns , malacis .
doma ka laikam ir , bet kā tu viņu īstenosi...
kur var iesutit cv?
Nu ok
~The Baltics~
Tas ir dzīvestāsts kautkāds nevis nelegālā frakcija. Arhivēts.
kristaps_hokage, duman, ČIGĀNS 3310, Supreme, Lauris29, astr0q, ELSB, RainersK, Sneaky, wolfenstein, draiver, Kristers, PUFFLV, Sharper, dandijs, marats, Kapracis, Ceikaa, samantiina, Raivic, fletcher2, Laurz, sippa, Logix, SpeedyZK, CiMBo, Tommy, emilinss, RuxiY, Emilciks, pidars, Lauronja, amsterdam, Angelis, Ofkors, MustanK, Žirgan, Hennessy-, dmer777, friend of deer, Skrevele, mopz, SANLA, Kiwix, Runčuks, Fady, Swufy, Raivis, Valchhaaa, Banponsjeri, EBK, RaspyS, balenciaga, Tropkillaz, TheZero, daunars, DriverOG, ivanovs, 518293182, LaMpAcKa, Devitais, Eikosha, LUĪZE, Hačiko, uravnobeshen, Atty, smifnwessun, Palmijs