Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: dzeks123
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: dandijs
Iesaistīto personu lietotājvārdi: n/a
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Nepatēmu aizver ciet reportu, nepalīdzot, krāj sev reportus.
Pierādījumi: https://i.imgur.com/G537eKV.png
Komentāri: Kas šim gm'am ir mācijīs atzīmēt reportus kā nepatiesus kur viņš nevar palīdzēt... Man bija reporta pirmais numurs, varēju sēdēt ar nolaistu mta un gaidīt, kad ienāks tas ad, atzīmē nepatiesu, paņirgājas par mani, neuztver nopietni lietotāju, runā kautkādu murgu, ka grib tikai palīdzēt, darot pretējo. Tagad kamēr šis ļoti cienījamais gm sēž serverī, es nevaru doties afk, jo man ir JĀVĒRO, kad ienāks AD un tad es varēšu šo reportu rakstīt.
Izteikšos par savu rīcību , tātad , šobrīd esmu vienīgais no staffa un bija reports '' Varat rrot auto shopu '' , es šo reportu atzīmēju par nepatiesu , jo uz to mirkli nebija neviena 1 līmeņa administrātora vai augstāka ranka admina. Cik es esmu redzējis autoplaču auto nerestartē administratori , bet spēlētāji paši gaida , kad uzspawnosies auto , kuru viņi vēlas iegādāties. Nezinu , kurā vietā es par tevi ņirgājos , jo es tev pēc reporta falsošanas pm'ā skaidri atbildēju , kā arī tu pārkāpi 10. noteikumu.
Interesanti, ka tiklīdz ieliek sūdzību, iemācies arī pienācīgi atbildēt, logā redzams, ka ņirgājies
Autošopi netiek respawnoti dēļ tā lai tu dabūtu sev attiecīgo auto, ja vēlies iegādāties sev kādu auto un viņa nav shopa, tad lūdzu pasūti un gaidi kad atnāks sms ka auto ir uz vietas. Dandijam bija tiesības falsot tavu reportu.
Sūdzība nepatiesa
Jitzie, juppi, Castellani, Draugs, dandijs, LuckyDonut, nauriks, KristapsDD, Lauronja, DriverOG, Kriksis, archaa, bLank, Tropkillaz, Skrevele, Shamrock, RaspyS, Raivis, Gangsta, niksniklaavss, ELSB, Gozmit, Kristers, ivanovs, LUĪZE, fletcher2, 匚ㄚ尺乇乂, EBK, samantiina, Angelis, Loews, Valchhaaa, Twizzy, Fady, Markuss777, FizzyS, Bridges, amsterdam, Daave, sippa, Raivic, daunars, Kapracis, Sneaky, smifnwessun, Ofkors, Kiwix, Atty, Ceikaa, yanchux, 2Pac, Hačiko, FL3X, 518293182, Hennessy-, phine †, Laurz, uravnobeshen