Steward's Liverpool Movement
izskatās jau labi , gl.
Pašlaik tiek meklēts pamatsastāvs, līdz tam laikam, kamēr tiks ievietots Hood Mappings. Droši raksti privāti PM. Franco Steward
nu tas edits ir fenomāls, man ļoti patīk. 😻😻
nice
Ko darīt, ja cilvēks nozog man moci, publiskā vietā kad es nomainu characteru, bet tas tā..
Bet lūgums nepiemēslot
JA KO DARIT BLE PROTAMS KA RAKSTIT OOC CHAT UN SUTIT VISIEM PM ATDO MOCi Pasol n4huj nosveries virve
'' Who you wanna hate now?
Pretty soon you gonna hate me ''
Lūgums arhivēt šo organizāciju, jo zūd motivācija palikt šajā projektā! Paldies BIG Erperiem Markussam Kikemonam un parējiem viņa mafijoziem un gangsteriem..
Viss te ir skaisti, līdz beīdim kad ir jāsak pienemt zaudējums, protams to ir grūti pienemt citiem, bet tā vietā, lai pierāditu sevi tu visu cilveku acu priekšā pateici ka sēdesi ajaila nevis dosi savas "mantas'' .
Es atlaujas šo pārnest uz arhīvu.
Nigaaa, HENKONZ, MrLa!pa, kristaps_hokage, pidars, Archijs, Kiddo, Scrubs, Cilveecins, klassiks, Kapracis, PETER1ZZ, Cilveeeks, Lauronja, Raivic, MaryJane, friend of deer, stormzz, Sharper, SANLA, Fady, dandijs, PUFFLV, RainersK, Angelis, Kristers, duman, amsterdam, ivanovs, smifnwessun, marats, balenciaga, Ceikaa, RaspyS, dmer777, sippa, archaa, Twizzy, uravnobeshen, Hačiko, Bosch, fletcher2, Žirgan, marcisxd, ELSB, Sneaky, bLank, Sestais, Gozmit, Shamrock, Hennessy-, Ērms, ricis, EBK, Kristherz, hoodsta, asdsasdass, daunars, draiver, Suprīīīms, Anton, Rove, Murish, NXTHING, Devitais, Lauris29, FizzyS, FL3X, DriverOG, 518293182, MustanK, Castellani