Foruma moderatora pieteikuma paraugs.
VAJADZĪGĀS PRASĪBAS, LAI PIETEIKTOS PAR FORUMA MODERATORU.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
· Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas. [ x ]
· Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra. [ x ]
· Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3. [ - ]
· Jābūt vismaz 15 gadus vecam. [ x ]
· Labas latviešu valodas zināšanas. [50/50 ]
· Labas komunikācijas prasmes. [x ]
· Jāspēj būt neitrālam konfliktsituācijās. [x ]
ANKETA
Vārds : Ričards
Vecums : 16
Iepriekšējie nickname : Wo1in
Iepazīstini ar sevi, ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to : ir links, sen kur atpakaļ + kas nezin mani? Bet ja vajag, esmu Ričards 16 gadus vecs nodarbojos ar basketbolu. Esmu dažreiz stūlbs dažreiz normāls ir taka ir.
Motivācijas vēstule ( 250 vārdi ) : Tātad šis jau mans 2 pieteikums. Es domāju palīdzēt un ko padarīt ar mod, jo dators vairāk nav un serverī netieku. Es ar labu prātu atnācu atpakaļ un domāju palīdzēt foruma. Daudzi sūdzas, kad dažreiz nav aktivitātes, bet man nav ko darit un varu palīdzēt. Varbūt esmu kādreiz kādu nokaitinājis, bet tagad viss kārtība, jo tad tiešām uzvedos taka pirmklasnieks. Varbūt kādam buss ko teikt, nebrīnos. Patīk aizvietot un parunāt ar lietotājiem, ka arī uzināt jaunumus par serveri. Viss lielāka grutiba domāju ir nominācijas, un Pupsijs jau arī daudz reizes sūdzējās kad netiek gala, jo pārejie tikai priecājas. Tagad, garlaicība domāju palīdzēt un padalīt arī kaut apbalvojumus. Daudz nav ko lieki te runāt, jo daudzi pazīst mani. Veiksmi visiem, un esam prātīgi ar covid!!
Ar cieņu Wo1in!!
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: protams
Bez vārdu runām, labākais kandidāts of the year.
Ķer anti draugs.
ļoti motivējoša vēstule
pret
labas zināšanas latviešu valodā
pret.
Ar gramatiku ir kā ir,biji pazudis kādu laiku un tagad uz Moderatora statusu? -nop,PRET
Tu un mods??? Tev smiekli nenak???? Pēc tā kā tu te visur huinjas posto domā tevi kāds paņems??? 2x mēnesi ierodies, zem topikiem uzraksti huinjas un pazūd.. Ej palasi grāmatas labāk.. No manis ANTI
huina nepatik, pret
neatbilsti moderatora statusam, antirekomendacija
fujax
Galīgi ščības rakstīšanas prasmes, priekš Foruma Moda. Pret.
50eur uz manu kontu un varam sazmiet tev maderatoru
no manis pret jo pieteikums neuzrunaja un tu visu laiku bunnyhopa privati prasi lai vins tev iedod test moderagoru uz 2 ned parbaudes laiku pa 1euro
Ble šitam stabils rēc, normāli man auto taisīja kad bija gm.
50/50, bet nu ķer anti. Veiksmi Tev! Neesmu bijis ar tevi saskarsme.
te nekā nav
Brālen nopietni ?? Man šķiet ka labak paliec pie basiti kura es tevi izliktu 1v1 . Anti!
Nav nepieciešami foruma moderatori + tavas latviešu valodas zināšanas ir tiešām kritiskas.
Noraidīts
Jitzie, Gakisons, Leonchiks, DriverOG, Admiiiks, Scrubs, resnaisble, Murish, RageQ, Negro, nauriks, martinsh, Gangsta, IceKing, pidars, Psychicaut, kalnracis, PETER1ZZ, Skrevele, bLank, archaa, RainersK, LogiTec, Daave, dandijs, RaspyS, 匚ㄚ尺乇乂, Kiwix, ivanovs, Bridges, GaraiS, Ricins, esketit., Kapracis, Atty, Lauronja, Tropkillaz, Kristers, Ofkors, FizzyS, smifnwessun, Raivis, Sneaky, dazex, Gozmit, Angelis, Castellani, marats, Dinčaa, Brazy, yanchux, Raivic, Ceikaa, samantiina, Artix, LUĪZE, Helludoin, niksniklaavss, A1, daunars, Rove, NXTHING, ELSB, Hačiko, n1k0lajsxd, amsterdam, Valchhaaa, RuxiY, Devitais