bilde ko parada kad esi afk par ilgu
2
0
topic
[LSPD]Damian Kayle
Kayle
Lietotājs
1 atbildes forumā
Online: 25m 44s
Redzēts 2020. gada 10. oktobrī, 17:50
Pievienots, 2020. gada 10. oktobrī, 17:50

| 1 posms;  Personālā informācija |
Uzvārds, vārds: Damian Kayle.
Dzimums:Vīrietis.
Personas kods:311076-21433
Dzimšanas vieta:Las Santos Galvanā Slimnīca.
Štats:San Andreas
Deklerētā dzīvesvieta:Idlewood, San Andreas Blvd.10
Faktiskā dzīvesvieta:Idlewood, San Andreas Blvd.10
Pilsonība:Amerikānis.
Tālruņa numurs:460072
E-Pasts:Damian.Kayle@gmail.com

| 2 posms; Jautājumi |

Kādēļ Jūs vēlaties kļūt par Los Santos Policijas Departamenta virsnieku?:Ļoti vēlos kļūt par Las Santos policistu, jo es apzinos jau no maza vecuma, cik daudz likumpārkāpēju ir Las Santos, Es vēlos Las Santos Departamentam palīdzēt atbrīvoties no tiem likumpārkāpējiem, man pašam ar vecākiem bija gadijumus, ka mūsu mājas ielauzās un nozaga visu vērtīgo. Es arī no agra vecuma gribēju kļut par policistu, bet mani vecāki tam neticēja ka es varētu tikt tik tālu, bet man vecmamma ir mācijusi nekad nedrīkst apstāties sava mērķa vidū tapēc es vēlos pierādit saviem vecākiem ka es varu kļūt par Las Santos policistu!
Kādēļ tieši Jūs būtu jāpieņem departamentā?:Esmu ļoti mierīgs un nosvērts cilvēks, tāpēc spēju tik galā ar daudz dažādiem likum pārkāpējiem. Es iepazīstu jaunus kolektīvus bez nekādām problēmām, es arī uzskatu ka esmu ļoti labs braucējs ar auto, esmu motivēts strādāt Las Santos Departamentā un tikt galā ir daudz dažādiem likum pārkāpējiem.
Kādi ir riski darbā policijā?:Apzinos uz riskiem strādājot policija kā:Gūt dažādas traumas apšaudē, aiziet bojā, u.c riski.


| 3 posms; Zvērests | 

Es, [Damian Kayle] , Los Santos topošais Virsnieks, svinīgi apsolos nežēlot savus spēkus un prātu labākas dzīves veidošanai,manas dzimtās zemes un Los Santos tautas labā. Apsolos pēc labākās sirdsapziņas veikt Virsnieka pienākumus. Ar savu parakstu, es apstiprini, ka ievērošu zvērestā minēto. Es apzinos, ka par zvēresta nepildīšanu draud kriminālatbildība.

(( 4 posms; OOC informācija ))

 

Vārds:Ernests
Vecums:14
In-Game UCP vārds:Efrehs
Spēsi lietot programmu Discord?:Jā !
Vai pēc iestāšanās Departamentā Tu būsi spējīgs izmantot mikrafonu mūsu Ts3 kanālos? [OBLIGĀTI]:Jā.
Ekrānšāviņš ar Admin History ( /history ):https://imgur.com/a/JZxEdXV

command
Izstrādātājs
LABDIEN
125 atbildes forumā
Online: 14d 14h 55m
Redzēts 2023. gada 24. septembrī, 21:12
Pievienots, 2020. gada 14. oktobrī, 11:50
0
post

LSPD] Jim Cartez - Arhīvs - www.PLAYHARD.lv

Cien. Damian Kayle,
Los Santos Policijas Departamenta rekrutācijas un apmācību divīzija ir izskatījusi Jūsu iesniegto aplikāciju. Vēlamies informēt, ka Jūsu aplikācija tiek noraidīta.
Tas nozīmē, ka Jūs netiekat pārvirzīts uz nākamo kārtu - intervija.
Atkārtotu aplikāciju variet iesūtīt pēc 2 nedēļām.

Kennedy F. Roosevelt,
Rekrutācijas un apmācību divīzijas vadītājs,
Los Santos Policijas Departaments


LABDIEN

Kas attiecas uz Lauvām, tad šeit joki mazi, jo Zvēru karalis kļūdas nepiedod. Viņš/-a ir bara līderis, viņa viedoklī ieklausās, viņam seko. Lauvas ir azartiskas darbā, mīl tērēt naudu, aptver sevi ar skaistumu un krāšņumu, tiecas pēc sabiedrības uzmanības. Šiem cilvēkiem dzīve ir kā milzīga skatuve ar gaismām un pienācīgu publiku. Lauvas pārliecināti soļo caur dzīvi ar lepni paceltu galvu. Cieņa un varenība – divi galvenie šīs zīmes dzīves dzinuļi. Lauvas ir labas pret tiem, kuri ir vājāki nekā viņi paši, bet tikai tādā gadījumā, ja otrs cilvēks pēc tā tiešām tiecas. Nevajadzētu mēģināt Lauvu piekrāpt, jo viņu “kodiens” un “uzbrukums” nav domāts vājiem nerviem.

 

"luize izglabs, goblins unbanos"
- kapracis 6/10/2020

"viņš vislaik tāds dirsīgs ir?"
-helludoin 8/7/2020

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 20 ( 107 skatījumi )
quickasfuck, ツARMISSツ, CiMBo, klassiks, pidars, Bosch, Efrehs, Murish, Lauronja, dandijs, RaspyS, fletcher2, command, 518293182, Laurz, Scrubs, Kristherz, archaa, duman, Kayle