Sveiki! Mani sauc Raivo un man drīz paliks 20.gadi! Esmu (Main )kickā reģistrējies jau piecus gadus, bet īpaši nekādu aktivitāti izrādijis Es neesmu... Mācos Es trešajā kursā par Datorsistēma tehniķi un paralēli strādāju, ta kā ja kādam ir kādas problēmas ar datoru,droši varat vērsties pie manis centīšos novērst jūsu problēmu. Kā es uzzināju par kick projektu? Tas bija jau diezgan sen pirms vairāk kā 5.gadiem, kad arī sākās manas pirmās dienas erpošanas idilē. Ar mani tas nesākās ar sampu, kā lielākai daļai kuri erpo šobrīd MTA. Vienu dienu es vienkārši uzgāju uz šī projekta un man viņš likās diezgan pievilcīgs, tāpēc es viņu atstāju atmiņā, pilnībā zinādams, ka kādu dienu es sākšu viņā aktīvi darboties. Erpojis esmu dažādos serveros, bet visi viņi tagad jau ir miruši. Vienu dienu es domāju ko darīt, kā iztērēt brīvo laiku kas nav īpaši daudz, un tad Es atcerējos ka eksistē Kick, pagāja laiciņš līdz atcerējos kāda man bija parole un lietotājvārds, pagāja laiciņš līdz beidzot sanāca ielogoties. Paskatijos kas jauns un kas vecs un pamaniju ka MTA serveris ir ļoti aktīvs... Un izlēmu lejupielādēt MTA un serverī uzbliezt... Pagāja kāda nedēļa līdz atcerējos kā jāerpo, still neuzskatu ka esmu mega labs erperis un vēlprojām diezgan daudz ir jāmācas, bet nu tas ar laiku. Šobrīd erpoju parastu cilvēku, ar mehāniķa pieredzi. In game mani var atrast kā Jame Cooper. Nu tas pagaidām īsumā par mani! Ar cieņu Raivo jeb Raivic.
cau
fujax
Sveiks Raivo.
Sveiki
čau , cerams tiksimies.
Sveiks , veiksmi tev.
Sveiks Raivo, GL. (: (;
Čaviņ
Privet.
yo
Sveiks. Veiksmi.
yo Raivo.
Fucking yo shawty before she leavin
Yoo
čau
Heiyy, lai izdodas jauki pavadīt laiku ;)
Yo
shockins, YuNg HeFnEr, Lauronja, Murish, Gangsta, endeavour, 匚ㄚ尺乇乂, Tējaaa, Raivic, Dinčaa, pumasiK, A1, dandijs, ELSB, Hennessy-, yanchux, LUĪZE, Haseeb, samantiina, Kristers, FizzyS, Efrehs, marats, Ricins, Hačiko, Kapracis, Sneaky, fletcher2, daunars, Devitais, Skrevele, Ofkors, Artix, draiver, Raivis, 518293182, PETER1ZZ, emilinss, bLank, FAMILIARITY, Angelis, phine †, niksniklaavss, Kriksis, archaa, Kiwix, Kristherz, Freensto