bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Tēlu dzīvesstāsti
6
0
topic
[Dzīvesstāsts] Malcolm Cornelius
esketit.
Bijušais foruma moderators
Bredux
106 atbildes forumā
Online: 18d 15h 57m
Redzēts 2023. gada 14. decembrī, 20:27
Pievienots, 2020. gada 05. oktobrī, 21:16

Malcolm Cornelius Dzīves stāsts

 

1994.gada 7.Septembris.

     Bija sācies rudens,bija diezgan vēsa diena,bet tajā dienā vienai laimīgai ģimenei ,tā bija brīnišķīga diena,jo tieši 1994.gada 7.Septembrī viņiem piedzima mazais dēls,Malcolm,viņš bija 3,507g smags un 46 cm garš.Tajā dienā,visa viņa ģimene bija laimīga un visi bija sajūsmā,kā arī visi radi bija laimīgi par Malcolma mammu.

Kad piedzima Malcolms,mamma ar tēti nevarēja izlemt ,kādu vārdu dos,tapēc viņi bija noraizējušies.Mamma gribēja ,lai bērnu sauc par Brian,bet tēvs vēlējās ,lai bērnu sauc Malcolmu,tapēc viņi nonāca pie secinājuma,māte ,dos vārdu nākamajam bērnam,bet tēvs pirmajam.Pirmajās dienās ,Malcolms bija,ļoti nemierīgs un ļoti daudz raudāja,vecāki domāja ,ka kautkas ar bērnu nav kārtībā,bet pēc dažām nedēļām ,Malcolms palika daudz mierīgāks,un raudāja ļoti reti,par to vecāki arī satraucās,bet bija viens labums,jo mājās bija miers.

Bērna gadi 1-7 gadi.

1995.gada 7.Septembrī,visa ģimene svinēja,Malcolma dzimšanas dienu ,bet notika ļoti savāds pavērsiens,māte bija stāvoklī un pēkšņi viņai palika slikti,pēc kā tēvs saraizējās un piezvanija ātrajai palīdzībai.Tās pašas dienas vakarā piedzima meitiņa Gabriela .

Kad Malcolmam bija viens gads,Malcolms bija ļoti aktīvs un ļoti daudz skraidija apkārt,viņš bija atradis sev daudz jaunu draugu,māte viņam bija nopirkusi policijas mašīnu ,viņš ar to spēlējās visu laiku,tā mašīna viņam bija ļoti mīļa. Malcolms bija miera mikus.

Pēc dažiem gadiem ,Malcolma mamma ,izlēma,ka jālaiž Malcolms uz bērnu dārzu ,tad sākās viss,sākās Malcolms Bērnudārza gadi,kuros viņš ieguva labus panākumus un bija ļoti aktīvs grupiņā,kā arī Skolotājas ar viņu nevarēja tikt galā,jo viņš bija ļoti aktīvs.Tapēc Malcolma mamma izlēma ,ka viņam vajag kādu nodarbi,tapēc mamma izlēma ,ka Malcolmam jāsāk nodarboties ar kādu no sportiem,bet viņam bija tik 5 gadi,tapēc mamma izlēma viņu sūtīt uz sporta nodarbībām,kuras vadija jauna sieviete,kura prata apieties,ar aktīviem bērniem.

Pienāca Malcolma 7 gada diena,kad Malcolmam palika 7 gadi,viņam nācās pamest savu bērnudārzu un nācās iet uz Los Santosas pamatskolu. Malcolms pabeidza bērnudārzu ļoti labi,tapēc skolotājas bija diezgan nobēdājušās,ka tik jauks zēns dodas prom no bērnudārza.

7-15 gadi.Pamatskolas laiks.

2001.gadā , Malcolms iestājās Los Santos Pamatskolā,kas atradās Los Santos centrā. Malcolms bija ļoti labi pabeidzis bērnu dārzu ,viņam bija grūti sākt mācīties pirmās dienas,jo viņš nepazina nevienu no klases,bet tas nebija šķērslis,jo viņš nebija kautrīgs,un daudz patika spēlēties,tapēc viņš atrada daudz draugus.

1.Klase Malcolms pirmajā klasē bija visaktīvākais klasē,tapēc skolotāja nolēma pazvanīt,Malcolma mammai un teica,lai sūta bērnu kautkur ,lai viņš nebūtu tik aktīvs,tapēc mamma izlēma viņu sūtīt uz Voleibola treniņiem ,kuros viņš sāka apgūt voleibola pamatus.Pirmo klasi Malcolms pabeidza sekmīgi,bet bija problēmas ar matemātiku un viņam nepatika ļoti matemātiku ,tapēc tikai bija daļēji tā apgūta. Malcolms bija spītīgs pret matemātiku,bet visvairāk viņam patika sports,jo tajā viņam bija ļoti labas atzīmes.

2.Klase Malcolms bija tāds pats ,kā pirmajās klasēs,un joprojām ,viņam bija problēmas ar Matemātiku ,bet ar citiem priekšmetiem viņam gāja diezgan labi.Kā arī ,voleibolā viņam gāja arī labi ,jo viņš bija aktīvs.

3.Klase Malcolms bija tāds pats,kā atkal problēmas ar matemātiku ,bet ar pārējiem gāja diezgan viegli.Kā arī trešajā klasē notika viņa pirmais kautiņš,kurā viņš piekāvā Piektklasnieku,kas apsaukāja viņu sliktos vārdos,Malcolms piegāja un no visa spēka iesita viņam pa seju,kā rezultātā viņam pārsita degunu .Nākamajā dienā ,Malcolms un viņa mamma devās uz skolu uz pārrunām pie direktores,tajā dienā Malcolms bija ,ļoti nobijies.Direktore teica ,ka tā bija slikta rīcība ,bet no vienas puses arī pareiza,jo nedrīkst ļaut sevi apcelt.

4.Klase Malcolms bija ļoti labi pabeidzis trešo klasi ,bet matemātika viņam joprojām nepatika,bet cetrutajā klasē,viņam tā padevās labāk,tapec viņs cetruto klasi pabeidza ļoti labi,un saņēma diplomu ,par labām un teicamām sekmēm mācībās,tas bija klikšķis Malcolmam,viņš saprata ,ka labi mācoties,va tiekties pēc lielām lietām un balvām.

5.Klase Malcolms iekļuva velvienā kautiņā,dēļ viņa māsas Gabrialas,jo zēni no viņa klases viņu aprunāja un saukāja sliktos vārdos,kā atkal Malcolmam bija jāiet pie direktores,kur direktore teica,ka es kļūstu nevaldāms un man ir nepieciešama lielāka uzmanība,lai nekas atkal nenotiktu .Tapēc,pārējo laiku piektajā klasē viņš bija mierīgs un jautrs puika.

6-9 Klase Malcolms guva lielus panākumus Voleibolā,kā viņa komada laimēja pirmo vietu un ieguva zelta medaļu.Malcolms bija ļoti labs spēlētājs,tapēc viņam bija atzinības raksts.Matemātika kļuva vieglāka priekš viņa.Sākot mācīties 8.klasē,Malcolms sāka apmeklēt Sporta zāli ,kurā viņs sāka kačāt muskuļus un ieguva iespaidīgu formu .9.Klases sākumā ,Malcolms bija teicamnieks,kā bija ļoti labas sekmes un pabeidza 9.klasi ,kā teicamnieks,protams ar direktori viņam bija vissliktākās attiecības,kā arī ar fizikas skolotāju ,bet tas nebija šķērslis,jo Malcolms apstrīdēja savu viedokli un pats pastāvēja par sevi un neļāva kāpt sev uz galvas.

Malcolms sāka apmeklēt Jaunsargu nodarbības,kurās viņš apguva ļoti daudz zināsānas ,par ieročiem ,medicīnu ,roku signāliem ,izdzīvošanu un mezgliem un visu pārējo,viņš piedalījās visās Jaunsardzes sacensībās ,kurās ieguva labas vietas.

Vidusskola

Malcolms nebija pārliecināts kur iet tālāk mācīties,tapēc gāja tālāk un Los Santosas Vidusskolu,kas bija nedaudz tālāk no centra,bet Vidusskolā viņam gāja nedaudz grūtāk ,jo pamatskola bija daudz vieglāka un skolotāji bija vairāk pretīm nākoši.

Pienāca Malcolma 16.Dzimšanas diena,tā bija viņa laimīgākā diena,jo tajā dienā viņš ieguva savu braukšanas atļauju ,kopš tās dienas ,Malcolms ,katru dienu brauca ar tēta mašīnu Honda Civic,Malcolmam bija ļoti labas braukšanas prasmes,tapēc Malcolms nonāca pie domas ,ka jāsāk krāt savam auto ,un tā viņš sāka krāt naudu savam sapņu auto,BMW e39 M5 4.9 V8,viņs katru dienu „Youtube”Skatijās video,kur Bmw īpašnieki rewo,savus auto un klausijās tā skaņas.

Vidusskolas vidū ,Malcolms atrada sev meiteni ,kuru sauca Michelle Wart,viņi sāka satikties arvien biežāk un biežāk ,viņi bija kopā vairākus mēnešus,viņu attiecības beidzās,jo Michelle viņu krāpa ar viņa kursa biedru,tajā dienā Malcolms bija sagrauts un bija noslēgts sevī.Viņš nekontaktējās ar nearvienu,un tad viņa atzīmes sāka krist uz leju.

Kad Malcolms pabeidza Vidusskolu,viņa atzīmes nebija vienas no labākajām ,viņam bija ļoti sliktas atzīmes matemātikā un majturībā.Bet visus ,vidusskolas gadus,Malcolms saņēma lielas stipendijas.Bet pabeidzot Vidusskolu,vasaras laikā Malcolms atrada jaunu draudzeni ,kuru sauca Jenny.

Augstskola

Pienāca laiks Augstskolai ,Malcolms sāka atkal vievērsties mācībām,kā viņam atzīmes kļuva augstākas un stipendija arī bija liela.Malcolmam pienāca 18.gadu jubileja,tajā dienā viņš pameta mājas,jo sastrīdējās ar māsu un mammu ,dēļ meitenes.Malcolmam bija jau 18 gadi,bet Jennijai bija 17 gadi,mamma bija pret to ,ka Malcolms dzīvos kopā ar Jenny ,jo mammai viņa nepatika,bet Malcolms nesaprata kapēc,tapēc viņi sastrīdējās un kopš tā laika Malcolms nekontaktējās ar mammu un māsu,bet tētis ,jau bija prom aizbraucis un Liberty City,kur viņš atrada sev citu sievieti,tapēc viņi izšķirās,Malcolma vecāki bija šķirti.

Dažus mēnešus vēlāk ,Malcolm nokārtoja savas autovadītāja tiesības,pēc kā viņš nenoturējās un nopirka savu pirmo automašīnu veco mercedesu ,kura maksāja nieka 1,200$.

Augstkolas laikā,Malcolms bija ļoti uztrenējis muskuļus un sāka apmeklēt boksa nodarbības un kļuva par labu cīnītāju,tapēc skolā viņš bieži kāvās,bet bija brīdis ,kad viņš to nedarija,jo neviens vel nebija viņu piekāvis.Dēļ kaušanās viņu pameta Jenny ,tapēc joprojām Malcolms nav apprecējies,vai nav kopā. 

 

MERCEDES S-CLASS 1997 mercedes s320 w140 limo black vip s class slammed  stanced show car air ride Used - the parking

Nākotnes plāni.

Malcolma nākotnes plāni ir atrast savu mūža mīlestību un aprecēties ,kā arī uzforsēt savu Mercedesu,lai tas būtu ļoti ātrs un ļoti labi driftotu,un vel viņš vēlās nopirkt lielu garāžu, kur varētu taisīt/ķūnēt automašīnas ,kopā ar draugiem.

 

Pēdējo reizi rediģēja esketit., 2020. gada 05. oktobrī, 21:22.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 17 ( 77 skatījumi )
Kristians12, Ricins, Tominsh, marats, Devitais, niksniklaavss, FalLss, esketit., Lauronja, ivanovs, Ceikaa, SANLA, Kristers, FizzyS, RaspyS, Hačiko, dandijs