LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS
"REKRUTĒSANAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA"
APLIKĀCIJAS FORMĀTS;
Iesūtītājiem: Los Santos Departamenta Priekšniekam / šefam .
Jābūt San Andreas štata iedzīvotajiem.
Jābūt vismaz 21 gadus veciem.
Jābūt nokārtotai San Andreas Štata izsniegtai B kategorijas vadītāja apliecībai.
| 1 posms; Personālā informācija |
Uzvārds, vārds: Benjamin Al Gandelet
Dzimums: Vīrietis
Personas kods: 134902-2203
Dzimšanas vieta: Las Venturas Airport
Štats: LV
Deklerētā dzīvesvieta: Jefferson #32 House
Faktiskā dzīvesvieta:
Pilsonība: Amerikānis
Tālruņa numurs: 483312
E-Pasts: Benjamin34@icloud.com
| 2 posms; Jautājumi |
Kādēļ Jūs vēlaties kļūt par Los Santos Policijas Departamenta virsnieku?: Par Virsnieku iekš Departamenta vēlos kļūt , tāpēc kad man ir apnicis noskatīties ko tādu kas ir noticis manā dzimtajā pilsētā , vēlos šo lietu apturēt kā narkotiku tirdzniecību , ieroču un vel vissvisādas nelegālo lietu izmantošanas .
Kādēļ tieši Jūs būtu jāpieņem departamentā?: Mani iekš Departamenta vajadzētu pieņemt , jo vienmēr kad es kaut ko daru tad es daru to uz visiem simts un līdz galam . Esmu visam gājis cauri , nekad neļaušu kolēģim un civilajiem krist nelaimē . Izspalīdzēšu , darīšu visu lietas labā , lai tik palīdzētu... Būšu viens no tiem kas apturēs cilvēkus kas nodarbojās ar savaveida nelegālajām lietām . Kā arī esmu ļoti labi pieredzējis autovadītājs .
Kādi ir riski darbā policijā?: Protams , kā jau daudziem zināms iekš Departamenta risks ir nežēlīgi liels , jebkurā sekundē tavu dzīvi var izmanīt pa visam . Tu nezini cilvēka nākamo soli , tas var darīt jebko .
| 3 posms; Zvērests |
Es, Benjamin Al Gandelet, Los Santos topošais Virsnieks, svinīgi apsolos nežēlot savus spēkus un prātu labākas dzīves veidošanai,manas dzimtās zemes un Los Santos tautas labā. Apsolos pēc labākās sirdsapziņas veikt Virsnieka pienākumus. Ar savu parakstu, es apstiprini, ka ievērošu zvērestā minēto. Es apzinos, ka par zvēresta nepildīšanu draud kriminālatbildība.
(( 4 posms; OOC informācija ))
Vārds: Kristers
Vecums: 14 Gadi ( 15 Nav aiz kalniem )
In-Game UCP vārds: Fady
Spēsi lietot programmu Discord?: Protams .
Vai pēc iestāšanās Departamentā Tu būsi spējīgs izmantot mikrafonu mūsu Ts3 kanālos? [OBLIGĀTI]: Pilnīgi un noteikti es to spēšu !
Ekrānšāviņš ar Admin History ( /history ): https://imgur.com/goJs4ka
Cien., Chandler Querty.
Los Santos Policijas Departamenta Rekrutācijas un apmācību divīzija ir izskatījusi Jūsu iesniegto aplikāciju. Vēlamies informēt, ka Jūsu aplikācija tiek noraidīta.
Tas nozīmē, ka Jūs netiekat pārvirzīts uz nākamo kārtu - intervija.
Atkārtotu aplikāciju variet iesūtīt pēc 2 nedēļām.
Oktobris 4.; 2020
Los Santos Policijas Departaments
Rekrutācijas un apmācību divīzija
Los Santos, LS 90012, Police Plaza, Pershing Square