bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Tēlu dzīvesstāsti
4
0
topic
Tēla Dzīvestāts Brain Levis
RaspyS
Lojālais lietotājs
Dikainais.
86 atbildes forumā
Online: 4d 21h 24m
Redzēts 2021. gada 11. aprīlī, 20:21
Pievienots, 2020. gada 04. oktobrī, 14:53

Brain Levis ir 26.gadu vec vīrietis. Nācis no lielas un ietkmīgas ģimenes kura nodarbojas ar marketingu un investicijām. Dzimis Anglija neliela pilsetiņas Worcesterhire.  Jaunietis uzaudzis ar lieliem plāniem kurus jau bija sācis piepildīt Anglijā. 

Anglīja uzsāka biznesu ar auto pirkšānu un pardošanu. Pec kura sapratis ka ši lieta viņam patīk. Ievest valstī mašīnu un pardot cilvēkiem uz nomaksu bez oficialiem ienakumiem un bez nekadiem starpniekiem. Diemžēl nacas pamest savu Valsti... Ģimene uzināja par šāda tipa biznesu un tēvs ar māti nevarēja pieļāut ka dēls bojā viņu reputāciju ar šāda veida mahinācijām. Braucot prom tēvam izteicu pēdējos vārdus ''Tu ar mani leposies tici man tēvs'

Plāni -Uzsākt nekustamo ipašumu tirgošanu un pirgšānu , kā ari ieķīlāšanu uz procentiem .

         -Investicijas kuras ari ietiplst pirkt citu firmu procenti ,kā ari mazu biznesu uzsākšānas palīdzēšāna un pilnveidošana.

        -Preču imports un eksports ,tajā ietilpst ari mežu izāģēšāna un matreala pardošāna citām valstīm.

Pašreizējais stāvoklis - Esmu ieradies Los Santos dzīvoju mazā divu istabu dzīvoklī . Pirmās dienas pavadīju apskatot pilsētu kā ari apkartējos laukus un mežus . Tika ievakta svarīga informācija. Pilsēta esmu ieradies ar nelielu starta kapitālu 60'000$ , kurus investēs sava pirmaja biznesa plāna. Kokmatreialu sagatavošāna un pardošāna.

Dzīves stāsts tiks papildināts un pilnveidots

 

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0