LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS
"REKRUTĒSANAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA"
APLIKĀCIJAS FORMĀTS;
Iesūtītājiem:
Jābūt San Andreas štata iedzīvotajiem.
Jābūt vismaz 21 gadus veciem.
Jābūt nokārtotai San Andreas Štata izsniegtai B kategorijas vadītāja apliecībai.
| 1 posms; Personālā informācija |
Uzvārds, vārds: James Hayes
Dzimums: Virietis
Personas kods: 010894-925042
Dzimšanas vieta:Los santos hospital
Štats: Amerika
Deklerētā dzīvesvieta:
Faktiskā dzīvesvieta:
Pilsonība: Amerikānis
Tālruņa numurs: 739368
E-Pasts: JHayes@gmail.com
| 2 posms; Jautājumi |
Kādēļ Jūs vēlaties kļūt par Los Santos Policijas Departamenta virsnieku?: V'elos k'lut par virsnieku tikai dēļ savas valsts iedzīvotājiem vēlos aizsargāt savu valsti un kā arī iedzīvotājus tās.
Kādēļ tieši Jūs būtu jāpieņem departamentā?: Darītu visu no labākās sirdsapziņas lai tikai es varētu aizsargāt savas valsts iedzīvotājus.
Kādi ir riski darbā policijā?: Riski ir daudz un dažādi zliekot žetonu uz reiz visi uz tevim skatas kā uz slikto un centīsies arī kaut ko tev nodarīt.
| 3 posms; Zvērests |
Es, James Hayes , Los Santos topošais Virsnieks, svinīgi apsolos nežēlot savus spēkus un prātu labākas dzīves veidošanai,manas dzimtās zemes un Los Santos tautas labā. Apsolos pēc labākās sirdsapziņas veikt Virsnieka pienākumus. Ar savu parakstu, es apstiprini, ka ievērošu zvērestā minēto. Es apzinos, ka par zvēresta nepildīšanu draud kriminālatbildība.
(( 4 posms; OOC informācija ))
Vārds:Rūdolfs
Vecums: 13
In-Game UCP vārds: spriditis
Spēsi lietot programmu Discord?:ja
Vai pēc iestāšanās Departamentā Tu būsi spējīgs izmantot mikrafonu mūsu Ts3 kanālos? [OBLIGĀTI]:ja
Ekrānšāviņš ar Admin History ( /history ):https://imgur.com/a/14YzIeW
Cien., James Hayes.
Los Santos Policijas Departamenta Rekrutācijas un apmācību divīzija ir izskatījusi Jūsu iesniegto aplikāciju. Vēlamies informēt, ka Jūsu aplikācija tiek noraidīta.
Tas nozīmē, ka Jūs netiekat pārvirzīts uz nākamo kārtu - intervija.
Atkārtotu aplikāciju variet iesūtīt pēc 2 nedēļām.
Oktobris 4.; 2020
Los Santos Policijas Departaments
Rekrutācijas un apmācību divīzija
Los Santos, LS 90012, Police Plaza, Pershing Square