bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par spēlētāju
2
3
topic
[Sūdzība] Spēletāji
RaspyS
Lojālais lietotājs
Dikainais.
86 atbildes forumā
Online: 4d 21h 24m
Redzēts 2021. gada 11. aprīlī, 20:21
Pievienots, 2020. gada 03. oktobrī, 18:45

Lieta sekojoša , šodien ienacu pa dienu serveri spēletajs Benjamins Millers un viņā pakaļ dansotājs Brain Karlson sāk mani isekot biju ar savu draugu kopā , aizbraucam uz savu hoodu , jeb rajonu kura dzivojam un pieder biznes . Iskapjam ara kaut ko sava starpa runajam un šie divi minetie tipiņi sak treikties mašinas , ka ari meģina nobraukt.. Es domaju kura dirsa divi tatari var iebraukt cita rajona un kaut ko tadu meģinat. Ka ari ar to neliekas miera saka pitot draugu kas prosta brauca jeb uzsaka DM.

Nupat ienaku iekš serveri satvu netalu no igs un redzu ka ekrana paradas **braucu virsu ** vai kaut kas tamlidzigs kaut gan viņi mani neredzeja biju aiz ekas , ka ari tas viss notiek pie igs , kad uzbrauca virsu gribeju lai rpoju , es ateicos jo domaju ka tas nav normali ka kads nezinu no kadas dirsas tev cenšas uzbraukt virsu vēl pietam tada apdzivota vieta kur aptuveni taja bridi bija 10 cilvēki. Pec ka viņi isauca Kaut kādu GM' kurš lika visu paskaidrot es taja laika mekleju pieradijumus par to un šie grib lai es rpoju kaut gan bju afk , kad ienacu iekša sakas kašmars izgaju ara , logus noutišu privati , bet ss bus zemak , gribu dzirdet normala cilveka viedokli , pats galu gala nesapratu kas par huiņu šiem diviem puikam galvā .

PS. Draugam paludzu lai iedot ari savus SS, kad iedos pievienošu.

Ja esmu vainigs esmu gatavs saņemt savu sodu.

Atvainojos par leksiku.

SS- https://prnt.sc/ushnou

SS - https://failiem.lv/u/vsdtqyw4

 

 

Pēdējo reizi rediģēja RaspyS, 2020. gada 03. oktobrī, 18:46.

Devitais
Bijušais administrators
460 atbildes forumā
Online: 27d 15h 16m
Redzēts 2023. gada 16. oktobrī, 17:08
Pievienots, 2020. gada 03. oktobrī, 18:46
0
post

Nav pēc parauga

Fucking yo shawty before she leavin

Valchhaaa
Biedrs
595 atbildes forumā
Online: 35d 18h 5m
Redzēts 27. februārī, 17:44
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 03. oktobrī, 18:56
0
post

Tātad, lieta jau tāda, ka man IC ar jūsu tur Mafiju/gangu ir deefs, kas nozīmē ka es darīšu visu, lai kādu no jums izpogātu. Nu, es IC zvanu Briānam, saku ''IGS,Čalītis brūnā kreklā.'' Brians atbrauc, saka ''Sveiki, esat vinnējuši loterijā'' ''Labi,braucam'' Un tad tu sāc lekt pāri visiem gatiem utt takā tāds ''Spidermans'' Tev stermina ir 10000 un tu esi spaidermens IRL, labi viņš noerpo ka tevi sāk trieks, bet lieta jau tāda, kā mēs tevi varam apstādināt,  ja tu negrasies erpot, bet gan lēkā takā spaidermens.??? Nav citu opciju, ja tu esi iekšā vāģī, mēs tev prasam ''Sekas??'' Tu atbildi, es negribu erpot, netaisos, mēs pasaucam adminu, tas atnāk, aizsūtam ssus, nezinu kapēc nemet jailā, bet okei, Brians turpina ar tevi situāciju, uzbrūk tev žņaudot, utt. Labi, tu atbildi ''Negribu erpot'' ''Es ar bomžiem vai kā tu tur teici netaisos erpot'' 

SS:

Pēdējo reizi rediģēja Valchhaaa, 2020. gada 03. oktobrī, 19:01.

Bambusa Lācītis 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0