Varbūt kāds zinās ko darīt un ir saskāries ar tāda paša veida problēmu.
Ejot iekša viss ir kā parasti pekšni uzmet erroru
1.American.gxt tālak parāda MTA:San Andreas radās kļuda uzmetot diezgan liela izmēra tabulu apstiprinot tabulu uzmet nākamo erroru DATA\FONTS.DAT un tālak parāda atkal to pašu American.gxt/
Centos parinstalēt GTA SA ,kā arī MTA varbūt ir kādi pazuduši faili jā kāds var palidzēt būšu pateicīgs
Varbūt, bet neko negarantēju, bet pamēģini izdzēst kicka failus, un tad iejiet iekš servera, jo man piemēram ja es izdzēšu MTA, faili saglabājās un iespējams, ka kāds fails tev ir modificēts pēc kā tas neatbilst prasībām
Atradu vainu paldies.
-Slēgt-
Čiter čiter men? Lab es ākstos , pamēģini izdzēst mta ar visiem mta failiem un pa jaunam ielādēt
Osmans, jurislips, Jitzie, LuckyDonut, MarkusBlad, astr0q, renars, nauriks, Kriksis, Suprīīīms, Hennessy-, Lauronja, Efrehs, Murish, pidars, draiver, samantiina, Raivic, 匚ㄚ尺乇乂, derkijs, Scrubs, marats, LUĪZE, Freimis, Raivis, dandijs, A1, Gozmit, Hačiko, yanchux, Tropkillaz, LogiTec, sluker, esketit., 518293182, FizzyS, Bosch, smifnwessun, Rove, Artix, Gangsta, Sneaky, Twizzy, archaa, Atty, Madden, phine †, Arhimēds Pitagors