bilde ko parada kad esi afk par ilgu
2
0
topic
lspd Francisco Orantes
marats
VIP
420 atbildes forumā
Online: 51d 3h 40m
Redzēts 28. aprīlī, 11:59
Pievienots, 2020. gada 25. septembrī, 22:43

mZ2fW3K.png

LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS

"REKRUTĒSANAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA"

APLIKĀCIJAS FORMĀTS;

Iesūtītājiem:

Jābūt San Andreas štata iedzīvotajiem.

Jābūt vismaz 21 gadus veciem.

Jābūt nokārtotai San Andreas Štata izsniegtai B kategorijas vadītāja apliecībai.

| 1 posms;  Personālā informācija |
Uzvārds, vārds: Orantes Francisco
Dzimums: Vīrietis
Personas kods: 221188-29392
Dzimšanas vieta: Meksika.
Štats: Halisko štats.
Deklerētā dzīvesvieta: Kennedy Ave. #32.
Faktiskā dzīvesvieta: Halisko state, Abram st. #12.
Pilsonība: Amerikānis.
Tālruņa numurs: 677891 
E-Pasts:  orantes@gmail.sa

| 2 posms; Jautājumi |

Kādēļ Jūs vēlaties kļūt par Los Santos Policijas Departamenta virsnieku?: Es vēlos pievienoties Los Santos Policijas Departmentam, tādēļ, jo, vēlējos savā dzīvē sasniegt ko vairāk nekā vienkārši būt Vadītājam Glābšanas Dienestā, pat tā vadīšana man nesa daudz pieredzi medicīnā, kā arī tur bija vajadzīga laba fiziskā izturība. Katru dienu dodos vakarā uz Sporta Zāli uzlabot formu, ar mērķi attīstīt sevi kā personu no ārpuses un arī ar mērķi sasniegt vajadzīgo izturību priekš Virsnieka darba, kas varēs noderēt chase uz kājām. Pašam pieredze ir daudz, spēju veikt mākslīgo elpināšanu, primatīvi izņemt lodi no brūces vai sniegt citas medicīniskās palīdzības. Nešaubos ka spēšu uzvarēt tuvcīņā, dēļ savas pieredzes Armijā, kur nodienēju mazu laiku, bet daudz apguvu. Spēšu pierādīt sevi kā personu un izrādu disciplīnu apkārtējiem, kā arī piesakos ar mērķi aizsargāt šo pilsētu no nevēlamiem notikumiem - Dzērāju šoferi, narkotiku tirgotāji un citas nevēlamas personas/darbības, kuras spēj kādam atņemt dzīvību.
Kādēļ tieši Jūs būtu jāpieņem departamentā?: Es vēlos ķļūt par virsnieku, jo sen es esmu vēlējies būt virsnieks. Bet tā arī līdz šim brīdim nebiju atradis laiku kļūt par virsnieku. Esmu gatavs uzturēt  kārtību ielās, pildīt  ar viss lielāko prieku visus dienesta uzdevumus. Kalpot ar godu LSPD. Vienmēr steigties palīga  iedzivotājiem. Ceru ka jau varēšu pec iespējas atrāk sākt darbu.
Kādi ir riski darbā policijā?: Policijā ir daudz risku. Zaudēt visu - ģimeni, dzīvību un vismazākais, veselību. Iestājoties policijā ir jāapzinās, ka ir iespēja pazaudēt visu un atstāt savus radiniekus vienus. 

| 3 posms; Zvērests | 

Es, Francisco Orantes , Los Santos topošais Virsnieks, svinīgi apsolos nežēlot savus spēkus un prātu labākas dzīves veidošanai,manas dzimtās zemes un Los Santos tautas labā. Apsolos pēc labākās sirdsapziņas veikt Virsnieka pienākumus. Ar savu parakstu, es apstiprini, ka ievērošu zvērestā minēto. Es apzinos, ka par zvēresta nepildīšanu draud kriminālatbildība.

(( 4 posms; OOC informācija ))

 

Vārds: Ralfs
Vecums:  16
In-Game UCP vārds:  ogralfs
Spēsi lietot programmu Discord?: ja
Vai pēc iestāšanās Departamentā Tu būsi spējīgs izmantot mikrafonu mūsu Ts3 kanālos? [OBLIGĀTI]: ja
Ekrānšāviņš ar Admin History ( /history ): ig parādišu.

archaa
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
archa
684 atbildes forumā
Online: 51d 16h 13m
Redzēts 16. aprīlī, 09:13
Pievienots, 2020. gada 26. septembrī, 10:42
0
post

Cienījamais F.Orantes!

Izskatot jūsu pieteikumu Rekrutācijas kommanda ir izvērtejusi to un nolēmusi to apstiprināt , proti 1 nedēļas laikā jums ir jāsazinās ar LSPD Rekrutācijas kommandas pārstāvi, lai norunātu intervijas daļu.

Ar cieņu

Chief of Police

J.Lopez

26/09/2020

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0