Tavs vārds, uzvārds (Uzvārds nav obligāts): Rinalds
Vecums: 14 gadi.
Pieredze RolePlay jomā: RP pieredze man nav liela , un nav maza . Sāku spēlēt MTA no 2018 gada , pats pirmais serveris bija Serpent.lv . Tur es nospēlēju līdz pašam servera beigām , tad jau es atnācu uz Kick.lv , un sāku savu IC dzīvi .
Intereses/hobiji: Man patīk datorspēles , it īpaši MTA , tieši iekš Kick.lv es pavadu gandrīz visu savu dienu , un es nežēloju par to.
Interesants notikums, saistībā ar RP (Nav obligāts): Varbūt arī bija kāds , bet diemžēl neatceros nevienu .
Sociālo tīklu nickname (Nav obligāts):
Instagram : rinalds_tih .
Facebook : Rinalds Tihanovskis .
Velmes, ko vēlies piepildīt, atrodoties šajā komūnā: Gribētu iemācīties to ko nemāku , un pēc iespējas arī mācīt citus ko pats zinu . Negribētos lai šis serveris arī aiztaisītos kā "Serpent.lv" , mēģināšu būt katru dienu on , lai visu laiku online būtu uz 1 cilvēku vairāk . Ceru to kad te visu laiku būs online ne mazāk par 30. Spēlētājiem.
Novēlējums serverim/spēlētajiem: Visiem veiksmi RPošanā un arī īstajā dzīvē ! Ceru to kad visi jūsu sapņi piepildīsies , vienkārši vajag izdomāt sev mērķi un sasniegt to . Nevajag skatīties uz citiem , darāt to ko jūsuprāt ir nepieciešams lai sasniegt to mērķi ✊.
Kāda piebilde/komentārs, kas neatbilst iepriekšējiem nosacījumiem: Gribētos teikt to kad nevajag taisīt konfliktus no kaut kāda sīkuma , labāk visi mierīģi aprunājaties . Jo mazāk konfliktu , jo labāks serveris un tā spēlētāji , arī jauniņie pamanīts to kad mums nav konfliktu , un paši nemēģinās tos izveidot 😄.
"Я в моменте"
Čau čau! Lai tev veicas draugs😊😊
Sveiks dayzer, novēlu veiksmi un protams izturību, tikai galvu nenodur.
yoyo
Čau ! veiksmi tev, turās puik, nepadirs status, būs ar siksn pa pakaļ
Ja cau vareji vismaz bez parauga uzrakstit
Yo, yo, GL tev.
Čau draugs,veiksmi statusa!
zdarova rinci, veiksmi
fujax
čau,gl ar statusu atri tik nepazaude.
Sveiks, lai veicās nolaifot šeit
Heyoo! Veiksmīti un izturību Tev te ;)
Čau , draugs , cerams tiksimies.
sveiks no MaRcisMAD
Čau. Veiksmi! Novēlu izturību.
Sveiks
Sveicināts karabāze Rinald ;)
Tere
HENKONZ, Jitzie, blaze, Dayzer, Reljefs, nauriks, BULLETSS, Lauris29, amsterdam, Lauronja, bLank, 匚ㄚ尺乇乂, Swufy, uravnobeshen, Fady, Sneaky, Werinnors, Haseeb, Kaktuss, phine †, Skrevele, dandijs, xGodSonZ, Ceikaa, Angelis, Gozmit, archaa, Bridges, SkyLine, samantiina, Gangsta, FizzyS, M1ke, Castellani, Helludoin, Sicitisss, lietotajs69, Aye, yanchux, RainersK, Kristers, Kapracis, FL3X, Hačiko, pagarinatajs, FRSBY, ELSB, SANLA, Danex, Kiwix, ppemka, Tominsh, Ofkors, kristaps_hokage, Artix, sluker, Laurz, LaMpAcKa, A1, Twizzy, Raivis, Scrubs, Maruss, LUĪZE, user1, ................, fletcher2