Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ X ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ X ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ X ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[ X ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ X ]
• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām.
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Artūrs
Iepriekšējie nickname: arca912
Tavs vecums: 15
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: John Lopez | Chief Of Police LSPD , Andrey Jackson | Detektīvs LSPD.
Pieredze kā Gamemaster: Esmu strādājis kā Gamemaster pāris Mēnešniekos un dažos nedēļniekos
Pieredze Roleplay jomā: Viss sākās 2015-2016 gadā īsti nepateikšu kurš gads , sākās ar SAMP.LV pēc kā lēnām pārgāju uz MTA , jo tur bija daudz tā saucamo Čīteru, 2017 gadā sāku spēlēt MTA , un tagad esmu šeit.
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Nē
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]): History
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Sasveicināšanās
Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Mani piesaista tieši šeit kļūt , tādēļ ka vēlos rādīt piemēru citiem jauniem spēlētājiem , kā arī sodīt pārkāpējus , un turpināt attēlot RolePlay un radīt kvalitatīvu roleplay citiem.
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti): Tātad, pieredze ir , pāris mēnešniekos esmu pabijis gan kā GameMasters , gan kā administrātors iekš servera , tiku apmācīts mēnešniekos , ieguvu visus nepieciešamos pamatus kā GM. Esmu cilvēks ar labām komunikācijas spējām , kā arī spēju pielagošanos jaunām lietām , izdaru visu līdz galam kā arī , visus darba pienākumus zinu , tādēļ situācijās spēšu būt neitrāls , neatbalstu nevienu , esmu neitrāls jebkurā situācijā , tas ir draugs/svešinieks , jo visiem noteikumi ir vieni. Spēšu visas situācijas izvērtēt vienādi , jo neesmu tas kurš vienmēr būs pret kādu negatīvi noskaņots , cenšos pret visiem izturēties ar cieņu. Vēlos rādīt citiem piemēru kā tādu , lai spēlētājiem būtu uz ko tiekties , lai šeit padarītu RolePlay vēl kvalitatīvāku un skatāmu. Esmu gatavs apmācīt spēlētājus kuri ir nesen ieradušies šajā projektā , vai arī uzturās šeit laiciņu , bet nav apguvuši RP pietiekamā līmenī , esmu gatavs uzņemties šo pienākumu , lai vismaz lielākā daļa būtu spējīgi attēlot RP vismaz pietiekamā līmenī. Esmu cilvēks kurš uzņemoties darbu , cenšas to izdarīt pēc iespējas kvalitatīvāk un precīzāk , tādēļ domāju ka būs viegli paskaidrot/izskaidrot spēlētajiem situācijas kurās tie ir darījuši ko nepareizi , paskaidrot ko persona var darīt citādāk , pamatot savu viedokli ar faktiem , lai persona pareizāk apgūtu savus RP pamatus. Cenšos pielāgoties jebkurai situācijai , iedziļināties tajā , izskatīt abu pušu viedokļus , pēc kā izskaidrot savu viedokli , ko abas puses varēja darīt citādāk.
Ar cieņu archa.
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā
Jā.
PAR ,sakarīgs frukts ,zin kas i ERPĒ ,pavilks status.
Es dodu PAR, prot RP un spēs apmācīt jauniņos.
~~~~~~ Fenix Jamz - Dzīvs - "Bezdarbnieks" ~~~~~~
Došu PAR, Rp zini un itkā sakarīgs džeks, bet PD vadīt nejēdzi. GL tev
Stabils PAR no manis
pret, te nav jāpaskaidro.
Pret, vienīgais, ko māki rpot ir LSPD. Īsti aktīvos RP nepiedalies.
Pret, ir savi iemesli.
Esi izcēlies manās acīs.
Fucking yo shawty before she leavin
Par, beidzot motivācijas vestule kura motivē, prieks.
te nekā nav
100% PAR, čūbis parādijis sevi no labās puses, aktīvists
Došu PAR, sakarīgs čalis. Kaut es pats sačakarējos ar motivācijas vēstuli, tagad pārlasot to saprotu kādai tai ir jābūt, kā arī tavs praktiski pirmais uzrauga darbs iemāciji kā jaizskatās īstai motivācijas vēstulei Veiksmi!
Principā likšu PAR, jo tiesham esi cilvēks, kas cenšas, iet un darās, uzskatu to, ka tiesham tev derētu dot iespēju sevi pierādīt un tiekties uz ko lielāku, takā GL..
Iešu pie tevis uz lspd 😂
8 gmi serverī + Administrātori. Pietiks.
pret
vēlviens pieteikums uz gm?! nu jau paliek smieklīgi, pret! *kā arī ir savi iemesli
Tagad katrs otrais gribēs būt GM? Serverī ir pietiekams staff . Neko nevajag , PRET
Pret ,serverī ir pietiekami gmi/ad
gl
cau
Hmm, teici taču kad pēc mēneša, kas mainījies? principā pret, ir savi iemesli...
pret, kautko jēdz izņemot PD, manas acis neesi izcēlies.
#sippuparAD
Adrul1s, Kristiāns, Ricins, N1ce7ry, Jitzie, Zupinshh, PETER1ZZ, Cody Gregory, NormensLV, 💜 Tvaiciņš 💜, 518293182, archaa, raivorijs, Negro, RainersK, dandijs, Murish, Gangsta, ELSB, martinsh, Saulgreezy, Kiddo, ecY, tavsmurgs, Scrubs, 匚ㄚ尺乇乂, user1, Skrevele, smifnwessun, Nuwzys, Mariz, Aye, marats, Dayzer, sluker, Assassin, Kristherz, xGodSonZ, Kriksis, Hačiko, Raivis, amiz, fletcher2, Bridges, Kapracis, sippa, Markuss777, Kaktuss, Ofkors, daunars, bLank, Sneaky, KristapsDD, Ceikaa, Tominsh, Angelis, Castellani, LogiTec, A1, Kiwix, draiver, Ekskluzīvais, pagarinatajs, Kristers, Artix, Lauronja, SANLA, samantiina, 8bx, Psychicaut, Sestais, Devitais, Sicitisss, Laurz, Daave, Gozmit, juppi, kristaps_hokage, uravnobeshen, RavenS, Twizzy, Punkts., Guzman , EBK, Pluto, Tropkillaz, niksniklaavss, LUĪZE, GaraiS, Werinnors, Uziks, M1ke, Nicola, DesertFoxLV, Danjix, Maruss, Danex