Los Santos Valdība ir pilsētas organizācija, kuras galvenais mērķis ir īstenot pilsētas iedzīvotāju vēlmes, padarīt cilvēku dzīvi pilsētā daudz vieglāku. Mūsu galvenais mērķis ir kalpot, sniegt atbalstu pilsētas iedzīvotājiem.
| A; Personālā informācija |
Uzvārds, Vārds :Jack Williams
Personas kods :Janvāris,1 1994
Telefona numurs :458722
Vecums :26
Nacionalitāte :
Dzimšanas vieta :Los santos
| B; Izglītība |
Augstskola [Los Santos-]; Asociāta grāds [Los Santos -]; Bakalaura grāds [Las Vegas-]; Maģistra grāds [Los santos!]; Doktora [Las veturas -]
Iestādes nosaukums :Los santos,iestāte
Specializācija :
| C; Kandidātam uzdotie jautājumi |
Jūsu izvēlētais amats :Apsargs
Pieredze šajā amatā :Ir bijusi , kadreiz piesargaju Bruno Smith vins man par to samaksaja ari!
Jūsu skatījums uz turpmāko pilsētas attīstību(100-150 vārdi) :Es domāju kad vel vaidzētu, partaisit Policijas iecirkni jo šitas ir jau, daudzus kadus , Un vel vaidzzētu Lai ir daudz veikali ka ari mehaniku veikali ,liel veikalus,ka ari moteļus, tas butu ļoti labi , un pagaidam neko isti vel nedomaju ka vaidzētu kautko atīstit jo, mūsu pilsēta ir jau, skaista un, koša, es novērteju musu pilsētu pa visu skaistako no visas pasaules !
Jūsu idejas, kuras būtu jaapstiprina Direktoru padomei? :Man isti nav bijušas tādas idejas .
Kā šīs idejas spētu palīdzēt pilsētai augt un attīstīties? :joo tas motīve kad ir liel veikali un moteļi .
| D; Vēsture |
Vai Jūs iepriekš esiet sodīts? :Ja vienu reiziti !
Ja, jā tad miniet iemeslus :Par to kad parsniedzu atrumu un neredzeju ka policija man seko unn braucu talak tad pamaniju u apstajos .
Vai Jums ir radinieki, draugi kuri ir sodīti? :Man ir nomirusi vecmāmiņņa ar vectetinu , esmu tikai palicis ar saviem draugiem!
( Viss tiks pārbaudīts. )
| E; OOC |
Vārds :Miks
Vecums :Šulcs
Pieredze Valdības jomā iekš MTA :Ja ir pieredze biju Almosta pa Apsargu priekšnieku !
Ekrānšāviņš no ''/history'' :Varu velak atūti ludzu
Ekrānšāviņš no ''/stats'' :Aisutiš velak kur citur .
Ar cieņu SWAGE.
R
Ar cieņu SWAGE.
UP!
Ar cieņu SWAGE.
Labvakar cienītais Jack Williams kungs. Izskatot jūsu pieteikumu esmu nolēmis jūs neizsaukt uz sarunu. Paldies par atvēlēto laiku.
Ar cieņu Domes priekšsēdētājs: Kevin Hulkenberg
19.09.2020 plkst. 21:25
ReeD, FRSBY, Lauronja, ツARMISSツ, Rove, Skrevele, Trinity1, TheZero, Nicola, LaMpAcKa, Dayzer, Murish, Danjix, Tominsh, Hačiko, Raivis, Artie4Zure, dandijs, juppi, LMD, Spriditis, xGodSonZ, Kriksis, 8bx, Twizzy, Olbis, draiver, Bridges, Havish, RainersK, Tējaaa, Artix, Pishkaa, Scrubs, Castellani, kristaps_hokage, daunars