bilde ko parada kad esi afk par ilgu
2
0
topic
[LSV] Civiliedzīvotāju ieteikumi/negācijas
Olbis
Lietotājs
22 atbildes forumā
Online: 1d 10h 43m
Redzēts 2021. gada 30. maijā, 01:33
Pievienots, 2020. gada 15. septembrī, 01:25

Sveicināti cienijamie Los Santos un tās apklaimes iedzīvotāji, ik pa brīdim ir momenti, kad valdes locekļi sēžot lielā ēkā, ko jūs zinat pilsētas centrā nespēj izdomāt, kā pareizi nesabojājot jūsu uzticību vai labklājību uzlabot pilsētas un tās apklaimes apstākļus, tādēļ jums ir iespēja izteikties par to, kas jūs pašlaik pieviļ pilsētā/tās apklaimē un vēl ieteikt kaut ko, kas pēc jūsu domām spētu šos apstākļus uzlabot.

Realizācijai iespējamie ieteikumi tiks apdomāti, kā arī tiks apdomātas jūsu negācijas dzīvojot šeit, esam saprotoši un tiekam sveikā bez neiederošu joku izmantošanas vai nekultūras leksikas izmantošanu.

Ar cieņu Los Santos Domes priekšsēdētāja vietnieks Nicholas Latifi

((ŠIS IR IC TOPIKS))

((TOPIKU NELOCKOT LĪDZ NEBŪS PIEPRASĪTS NO DOMES PUSES))

Scrubs
Uzraugs
Biedrs
lvbrok
587 atbildes forumā
Online: 18d 21h 12m
Redzēts Vakar, 01:09
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 15. septembrī, 10:13
0
post

Mans ietiekums būtu izveidot kādu Drag-Race trasi.. Tā lai cilvēki neskrietu pa ielām, bet gan tajā trasē, tas man škiet ļoti labs ietiekums, jo palielināsies drošība uz ceļiem un atvieglos Los Santos Policijas Darbu, Paldies!

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 18 ( 78 skatījumi )
Lauronja, Bridges, SkyLine, Raivis, Olbis, fletcher2, bLank, LUĪZE, Sanfliex18, dandijs, LogiTec, Scrubs, 8bx, Ceikaa, Kristers, pagarinatajs, KristapsDD, A1