Sveiki, cienījamie Kick.lv lietotāji, izdomāju uzrakstīt paraugu sasveicināšanai, ja nu gadienā kāds nezina, ko rakstīt.
Tavs vārds, uzvārds (Uzvārds nav obligāts): Daniels, Olbačevskis
Vecums: 16
Pieredze RolePlay jomā: RolePlayu es sāku spēlēt, tad kad viss populārākais bija SAMP LV, tas bija man pirmais. Tad es vispār pārtraucu spēlēt kaut ko tādu, tas bija kāds 14/15 gads varbūt ja nemaldos. Tad 16/17 gadā es sāku MTA RolePlayu censties saprast un esmu līdz šim, no vecā Kick līdz playhārdam un visi meņešnieki visam pa vidu un esmu te pat. Servera restarts bija viss gudrākā lieta, tāpēc esmu šeit.
Intereses/hobiji: Mani hobiji nav daudz esmu kā jau vairums jauniešu vai pieaugušo cilvēku.. sportists, patīk viss par NHL NBA UFC un Boks. Ļoti patīk pavadīt laiku ar čomiem vai nu laukā mētājot bumbu vai doties ar draudzeni uz kaut kurieni, vai vienkārši pačilot ar džekiem discordā vai spīkā.
Interesants notikums, saistībā ar RP (Nav obligāts): Satikt crackedu iekš Roleplay, tas ir vēzis, bet envar jau apbižot, viņš mācās, es mācījos un viss notiek. Viss labākais man šķiet ir sēdēt pa nakti tukšā serverī ar čomiem un ienāk AD paskatīties ko mēs īsti daram ''makšķerējam'' un viņš piebiedrojas. .. tas ir maziņš atgadījums playharda serverī.
Sociālo tīklu nickname (Nav obligāts): Instagramā var mani atrast kā @olbacevskisdaniels Steam: Danjix, Snaps: @danielz_38.. ceru ka šis netiks dzēsts par to ka reklamēju, kaut vai man vispār tas nesaista. Vienkārši nesapratu jautājumu un iemetu ko tādu.
Velmes, ko vēlies piepildīt, atrodoties šajā komūnā: NAv īsti vairāk ko piepildīt, visam esmu gājis cauri un bijis līdzās. Ceru uz ko jaunu, sākšu ar mazumu un iešu tālāk, tāpēc varbūt no manis neko daudz sākumā nesagaidīs. Bet tā pat, ar mani viegli komunicēt.
Novēlējums serverim/spēlētajiem: Nu ko lai novēla ja visiem tas pats... augam, mācāmies, palīdzam un neesam trollis.. ''kā man gadījās tikko kā ienāku serverī'' Veiksmīgi jums jauno gadu.
Sveiks no Mirrora, bro.
millers zvers tapec millers dievs, cau
čau
Sveiks , veiksmi tev iekš servera.
Labdien!
Sveiks! Spēlē un pavadi laiku forumā tā, lai vēlāk nav kauns veiksmīt!
Yooo! Veiksmi spēlēšanā!
Čau! Veiksmi tev draugs..
Labrit
Sveiks vecais, veiksmi tev šeit!
Tiekās serverī ;)
sup brat
Sveiks!
~~~~~~ Fenix Jamz - Dzīvs - "Bezdarbnieks" ~~~~~~
Sveiks. Veiksmi serverī.
cauf
Sveiciens no Skulera
shockins, Danjix, Supreme, blaze, raciskalnus, Lauronja, Pishkaa, RainersK, A1, Bridges, Daave, bLank, Sestais, Tropkillaz, dandijs, 8bx, ELSB, marats, Danex, Ofkors, Valchhaaa, kristaps_hokage, xGodSonZ, Dinčaa, LUĪZE, Castellani, archaa, smifnwessun, juppi, Tējaaa, sippa, samantiina, Werinnors, LogiTec, Kristers, SNAKE, Sneaky, PETER1ZZ, fletcher2, Ryan Gosling, yanchux, Ricins, Guzman , FL3X, Olbis, ツARMISSツ, mamba yeaz, 518293182, Artix, Raivis, Hačiko, Infernus, Assassin, esketit.