bla, baigi dirsigs, nakosreiz gnjau dabusi jebala, bet ta ir ok purns, babniks.
Normāls čuvaks, tagad jau kick veterāns ;) Bija viens no labākajiem adminiem no manas puses.
Ļoti nopietns fujaks , iepriekš mizojām vienā barā .
sicis lohs Latgalniex, forss chalis pokemons raksta ka shkoljara, bet ta viss bumbas papisam 100 streak snapa bet tas ta, infernus miletajs, naudas fermotajs un bra4ka
legenda
galigs lohs, reti kad dod braukaties un kad nokeru vinu sak teikt, ka es nubs
nedirs
visu cienu
forsais cuvaks, es vinu pazistu ilgak neka jebkursh sheit klatesošais, biju tas kas ievilka sito chali MTARP, kadreiz spelejam sampu kopa ka vins vel ar Megiju kopa bija ta kautka. Katrā ziņā, LSPD @mpsa novadijam godam, atceries? Kiniesu mafiju ari Nick Roptyie
ja tas bija labs visu cienu ja
Visu cienu sim virietim, cilveks isteniba labs
Erlends - forsh cilveks jau no exsa laikiem vienmer var parunat vai nodirst kadu lvrp kemu kopigi. deretu iepist kopa
wolfeens ir vilks
Opacan'i, ritch bitc*, un TC !
es sikais lohins izpis mani <3
Deffenders the best cilvēks XD
cilveks kas zog kartupelus no mana darza un cilveks kas aizvera skunim durvis un es tur paliku visu nakti tumsa
es jau visu pateicu par tevi, bet varu vel dazas nianses pieminet. nav standarta lvrp auditorijas tips, prot rp ja pieiet kadam projektam nopietni, loti forss cilveks, viens no tiem kas vispar uzsaka kapat lvrp mta
Sikais, kas labi saprot so dzivi, dzivo WOlfens
Mazliet trollo, bet kad RP tad ir normāls cilvēks, bet tāpaāt tev vieksmi.
girts, rackzz, nauriks, Skrevele, Collins, samantiina, Rimbikis, pidars, Osmans, Liepinshh, Arnolds.aka.Rapid, hustlerx, sencis., PETER1ZZ, Guzman , 9Boz, Admiiiks, draiver, archaa, Ryan Gosling, raivorijs, Ricins, ! starxzs, Sneaky, klassiks, joberis, Dekraa, Skecets, Erms2, SiZzy, uravnobeshen, jur, figura, DriverOG, 💜 Tvaiciņš 💜, daunars, EBK, yanchux, Hyper, ELSB, Castellani, Draugs, dandijs, LUĪZE, *EnEmY*, jurislips, Arhimēds Pitagors, Pelnutrauks, 518293182, Tropkillaz, Jitzie, FalkeLV, cjoma, Uziks, RaivoKR, Biggy, Twizzy, pivuks, DenzBen, Infernus, Kriksis, timaballs, Haseeb, Gozmit, Origo Urla, RainersK, naurz, Sardze, friend of deer, Scrubs, marats, KasParNa*uj?, disrespectful, ForesT, sukamaniramurs, Kristers, sluker, Knight, annija, n1k0lajsxd, HENKONZ, Tominsh, Zexity, Negro, juppi, MMD, Enija, Kapracis, DidzzyS, manpatikcesualus, CarD, Luwii, qtecc1, Bosch, Loews, Tējaaa, Danno, Swufy, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, GaraiS, bLank, martinsh, Maruzha, Sc4rLV, sippa, Dinčaa, fletcher2, MrLa!pa, Gangsta, Kiwix, Sharper, Brazy, blaze, Raivis, Emmet_Bowman, Dayzer, Sicitisss, Andruha, Kazocinsh, Steezijs, Čivrix, smeeriite, FL3X, LuckyDonut, dazex, RavenS, Biezaputra, beglis, RageQ, 2Pac, Hazard, Assassin, Devitais, Murish, LaKush, HENNESY, Lauris29, Signee, Lindy, Psychicaut, ツARMISSツ, Minchuks, grancmix, Hačiko, ivanovs, Krisic, amsterdam, Durdulis, MINIGORS, Niknaaks, IceKing, niksniklaavss, Viņa, emilinss, Žirgan, Angelis, wind, TrustR, Bridges, hoodsta, JurisKalnins, Latvians, Peciņš, Vakars12, 𝙀𝙨𝙠𝙖, ecY, Ērms, maargarita, smifnwessun, Suprīīīms, “Markuss”, Fushion, ricis, YuNg HeFnEr, Beichz, FizzyS, kristaps_hokage, Logix, SHIT, hood trooper, HandlexY, DesertFoxLV, muhtars, Lauronja, A1, Sergeant Major Sikaiss, Raivic, Stefan, Leht1, SANLA, FRSBY, LaMpAcKa, peepkin, Artix, Ofkors, xGodSonZ, Olbis, esketit., ppemka, command, Laurz, marcisxd, Varde, mamba yeaz, Maruss, tavsmurgs, Incident, ☬ᴠᴇɴᴏᴍ☬, Animals, Henoksel, Freedy, Madden, SNAKE, LogiTec, pagarinaatajs, Patriots, dqlepey^^, Markuss777, Sestais, kristaps2, balenciaga, OnsY, wolfenstein, senkanssvens, candyx, Werinnors, Dieggo, Absent, RaspyS, Fosiks, ActivateWindows, Tweny, Savage, Pishkaa, pertikis_nr1, papi123, Redman, Tankists, Kazhiks, bandits, Helludoin, experts61, alfredmayfrendsss, Ceikaa, Leitis, phine †, dzēsts_profils_3, Kqastr, Valchhaaa, fantastiK, Flomits, Petunija, Arnoldinshh, Thomas, MaryJane, JayB, Spriditis, Zupinshh, Belforts, Rembo, OpisLV, swolex, amatieris16, MadYoga, SkyLine, kenixzx™, SmokeY, sukkuls, Daniels, GeNesiS, Jackobb, Kristherz, Madryy, huga4life, Melnais, ....., realduksitis, RastA, PigorsLV, Andis619, hans, Alcapone, TheKeneddy, teoy, panelis, NXTHING, dezkins, sweathly, Chill, Kuzmics, CherBerry, Keksyoo, StaFFорд, Kubitis, Tomss, DANIKOS, Сhrееру, rolex, Pinuzis, ricardssb, 442240, janiszaķumeditajs, labdaris, FallenAngel, , Kontaz, Trumpis, GLX, Unnamed, Jankellls, biistamais, GoblinX, Ponijs, adn384, tkrasta, Filipolv, Wolfijs, 133556, banots_lietotājs, Armadeon, FreshCat, FuckYourBitch, ArtisLV, Squatch ., RoysB, SAMMLUNG, vnkJohns, big fater, Sultans, crazy123, Burakz, Maiznieks, shockins, wazijs, XerisLV, PiePutnis, Growsmile, linceens, Iphone82, Tupele, Megiii, Malcolm, Beazzy, Pon4iks, Balto Spēks, THE_BEAR, primeyeez, half-pedor, m.A.A.d, durejs, Pablo, archerrylv, wtf, bigi_Centrs, yeboi, Unicorn, Kadets, Chemijs, Andersons, Danex, pidarupidars, Wyaters, Борис Ельцин, Partner