MMD, patancujim krabļika, Viens no var teikt RP vēčiem Old school laika spēļmaņiem, ja sadraudzējas ir chill, ja nē, nu tad sūdīgi viņam.
čalis nav īpaši redzēts, droši vien tāpēc, ka 1. posts xd anyway, pienemu ka esi kads sens rperis, bet gramatika nav isti
Zināms puika no OWL'a, kopā tur RP'ojām, es, tu, wolfēns. Baigi daudz saprot no skriptiem utt. <3
jauniņais, cik sastapies esmu, sakarīgs, ceru vairāk ar tevi sastapties InGame.
Ļoti izmainījies esi, domas par Tevi ir par 180, atceros vēl nesen nekas cits kā elegy ar custom pj neinteresēja, tagad esi galvenais administrators, uzskatu, ka arī esi pelnijis tads but, turpini progreset.izpalidzigs un loti sakarigs.Janka ble
Normāls sakarīgs čalis ar tevi var vienmēr kaut ko sarunāt, lai veicas spēlē! GL
Laikam atceros tevi no zvēra, Kaspars vai kā Tevi tur sauca. Centīgs čuvaks, atceros kad vēl tik labi neprati roleplay un es tevi apmācīju, baigi gribēju būt GD vadītājs, un kad es tevi iecēlu, teici ka esmu dievs. Katrā ziņā, centīgs jautrs čuvaks.
wolfeens. vai tiešam man ir jāskaidro, kas viņš ir? xd pasi ziniet
xD shockinators ir norm cubaks, nav nekādu preneziju pret viņu
Mans labais draugs FankyS. Pirmo reizi iepazinu tevi Playharda kur rpojam krievus fermā. Diezkan sakarīgs bra4ka. Vēlāk ari ar tevi saku kko bazaret tsa pa retam, bet pēdejajā laika nav īsti bijusi saskarsme, bet nekas bra4ka. Ganjau.
Īsti laikam tevi nepazīstu, bet esmu par tevi dzirdējis no citiem serveriem, redzu ka kaut ko dari forumā . GL
Cik esmu redzējis skraidi pa visiem mēnešniekiem un piesakies staffa tāds kā statusņiks tu mums esi...
Cik esmu tevi redzējis forumā liecies normāls. Signature liekas redzēts varbūt no vecajiem kick laikiem.
jau lkm 3x aprakstu tevi norm cuvaks, mazliet pec ljevaka izklausas citreiz, bet ta viss zbis patik rokmuzika, utt palasiet augstak
Trollis, patīk erpot melnos, baigi lecīgs cik zinu un esmu saskāries.
Kruts, serverī ir labs admins un dara man liekas īpašnieka darbus GL
Pazīstu no vairākiem serveriem esi labs erperis izvedidojies pa šiem diviem gadiem un ceru, kādreiz bijām malborn mafia!
Jauniņš fruktiņš, baigi neko nevar pa tevi pateikt, ceru uz palikšanu, veiksmi tev šeit.
Vienmēr esi atkarīgs no BunnyHop čatā tā kā ar viņu bučotos
Tevi nezinu, bet spriežot pēc avatar un signature patīk NBA.
girts, rackzz, nauriks, Skrevele, Collins, samantiina, Rimbikis, pidars, Osmans, Liepinshh, Arnolds.aka.Rapid, hustlerx, sencis., PETER1ZZ, Guzman , 9Boz, Admiiiks, draiver, archaa, Ryan Gosling, raivorijs, Ricins, ! starxzs, Sneaky, klassiks, joberis, Dekraa, Skecets, Erms2, SiZzy, uravnobeshen, jur, figura, DriverOG, 💜 Tvaiciņš 💜, daunars, EBK, yanchux, Hyper, ELSB, Castellani, Draugs, dandijs, LUĪZE, *EnEmY*, jurislips, Arhimēds Pitagors, Pelnutrauks, 518293182, Tropkillaz, Jitzie, FalkeLV, cjoma, Uziks, RaivoKR, Biggy, Twizzy, pivuks, DenzBen, Infernus, Kriksis, timaballs, Haseeb, Gozmit, Origo Urla, RainersK, naurz, Sardze, friend of deer, Scrubs, marats, KasParNa*uj?, disrespectful, ForesT, sukamaniramurs, Kristers, sluker, Knight, annija, n1k0lajsxd, HENKONZ, Tominsh, Zexity, Negro, juppi, MMD, Enija, Kapracis, DidzzyS, manpatikcesualus, CarD, Luwii, qtecc1, Bosch, Loews, Tējaaa, Danno, Swufy, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, GaraiS, bLank, martinsh, Maruzha, Sc4rLV, sippa, Dinčaa, fletcher2, MrLa!pa, Gangsta, Kiwix, Sharper, Brazy, blaze, Raivis, Emmet_Bowman, Dayzer, Sicitisss, Andruha, Kazocinsh, Steezijs, Čivrix, smeeriite, FL3X, LuckyDonut, dazex, RavenS, Biezaputra, beglis, RageQ, 2Pac, Hazard, Assassin, Devitais, Murish, LaKush, HENNESY, Lauris29, Signee, Lindy, Psychicaut, ツARMISSツ, Minchuks, grancmix, Hačiko, ivanovs, Krisic, amsterdam, Durdulis, MINIGORS, Niknaaks, IceKing, niksniklaavss, Viņa, emilinss, Žirgan, Angelis, wind, TrustR, Bridges, hoodsta, JurisKalnins, Latvians, Peciņš, Vakars12, 𝙀𝙨𝙠𝙖, ecY, Ērms, maargarita, smifnwessun, Suprīīīms, “Markuss”, Fushion, ricis, YuNg HeFnEr, Beichz, FizzyS, kristaps_hokage, Logix, SHIT, hood trooper, HandlexY, DesertFoxLV, muhtars, Lauronja, A1, Sergeant Major Sikaiss, Raivic, Stefan, Leht1, SANLA, FRSBY, LaMpAcKa, peepkin, Artix, Ofkors, xGodSonZ, Olbis, esketit., ppemka, command, Laurz, marcisxd, Varde, mamba yeaz, Maruss, tavsmurgs, Incident, ☬ᴠᴇɴᴏᴍ☬, Animals, Henoksel, Freedy, Madden, SNAKE, LogiTec, pagarinaatajs, Patriots, dqlepey^^, Markuss777, Sestais, kristaps2, balenciaga, OnsY, wolfenstein, senkanssvens, candyx, Werinnors, Dieggo, Absent, RaspyS, Fosiks, ActivateWindows, Tweny, Savage, Pishkaa, pertikis_nr1, papi123, Redman, Tankists, Kazhiks, bandits, Helludoin, experts61, alfredmayfrendsss, Ceikaa, Leitis, phine †, dzēsts_profils_3, Kqastr, Valchhaaa, fantastiK, Flomits, Petunija, Arnoldinshh, Thomas, MaryJane, JayB, Spriditis, Zupinshh, Belforts, Rembo, OpisLV, swolex, amatieris16, MadYoga, SkyLine, kenixzx™, SmokeY, sukkuls, Daniels, GeNesiS, Jackobb, Kristherz, Madryy, huga4life, Melnais, ....., realduksitis, RastA, PigorsLV, Andis619, hans, Alcapone, TheKeneddy, teoy, panelis, NXTHING, dezkins, sweathly, Chill, Kuzmics, CherBerry, Keksyoo, StaFFорд, Kubitis, Tomss, DANIKOS, Сhrееру, rolex, Pinuzis, ricardssb, 442240, janiszaķumeditajs, labdaris, FallenAngel, , Kontaz, Trumpis, GLX, Unnamed, Jankellls, biistamais, GoblinX, Ponijs, adn384, tkrasta, Filipolv, Wolfijs, 133556, banots_lietotājs, Armadeon, FreshCat, FuckYourBitch, ArtisLV, Squatch ., RoysB, SAMMLUNG, vnkJohns, big fater, Sultans, crazy123, Burakz, Maiznieks, shockins, wazijs, XerisLV, PiePutnis, Growsmile, linceens, Iphone82, Tupele, Megiii, Malcolm, Beazzy, Pon4iks, Balto Spēks, THE_BEAR, primeyeez, half-pedor, m.A.A.d, durejs, Pablo, archerrylv, wtf, bigi_Centrs, yeboi, Unicorn, Kadets, Chemijs, Andersons, Danex, pidarupidars, Wyaters, Борис Ельцин, Partner