S/C Idlewood (SCI) Mājokļu projekti ir 300 vienību liels sabiedrisko māju dzīvokļu komplekss, kas atrodas Idlewood austrumu frontē Los Santos SA. Tas sastāv no diviem kvartāliem, no kuriem viens atrodas Palmwood Avenue, bet otrs - West Grove St.
Galvenie satiksmes ceļi, kas ved uz S/C Idlewood (SCI), ir Palmwood Avenue, kas stiepjas līdz pat West Idlewood, tiek saukti arī par South Central, Jefferson, kas atrodas uz ziemeļiem un Willowfield uz dienvidiem.
Kopš deviņdesmitajiem gadiem reģionā ir dominējusi afroamerikāņu un spāņu klātbūtne, bet pēdējā laik S/C Idlewood (SCI) demogrāfija ir mainījusies, un vairākums mūsdienu iedzīvotāju ir afroamerikāņi. Caucasion iedzīvotāju vidū ir ievērojama minoritāte, kurā trūkst ietekmes uz apkaimi.
Šobrīd S/C Idlewood (SCI) ir nokontrolējuši visu Idlewood rajonu un tā apkaimi,pēc kā ļoti uzmanīgi uzrauga to un visas darbības kas notiek iekš rajona.Pāšlaik Idlewoodam ir lielākā narkotisko un vairumtirznieciskā konkurences organizācija kura atrodas Long Beach un ir notirgojusi vairāk preces un konkurē ar Idlewood,un mēģina iegūt vairuma preces un vairāk klientus no Idlewood rajona!
Pašlaik S/C Idlewood (SCI) ir atrodama un apmetās Idlewood rajonā un ap to,pārsvarā ir pamanāmas blakus picērijai un ap mājām,kā arī pie benzintanka,dienā Idlewood notirgo vismaz 250gramus marihuanu,un vēl citas lietas!
S/C Idlewood (SCI)
Frakcija balstās uz Idlewood rajonu un ta iedzīvotājiem kas atrodas iekš tā arī ap to visa teritoriju,frakcijas story un balstīsies un Hood RP kas ņemas ap savu rajonu un pavada visu Roleplay laiku savā rajonā un ap to kopā ar visu organizāciju!
-------
Organizācijā var pieteikties caur "IC jeb Incharacter" bet ja ir vēlme kļūt pamatsastāvā un vēlies atveidot Hood RP tad meklējam pamatsastāvu,un jaatveido kvalitatīvs Roleplay.
------
Tiklīdz tu esi iekš frakcijas tu paraksties uz visiem servera noteikumiem un tā kritērijiem,kā arī nedrīkst pacelt balsi pret administrācijas pusi,un jārespektē tie!
Veiksmi.
Veiksmi.
veiksme nau navajidziga
Smith Wesson - macitajs- DZĪVS
2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.
reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām
FREEDOAM to speak
oho ,tiekas IC , GL un HF.
@smifnwessun Tas gan, veiksme noteikti NAU vajadziga. Tur tev taisniba, puis.
ok,ceru ka tev ir ari pamatsastava biedri,nevis viens pacs rposi tagad tur
@sestais Nu sobrid viens jo nav kas ar mani rp atveido
Pamazām mēģinām attīstīties kā mākam,ja kādam ir kādas idejas un ieteikumi uzrakstat man PM kā arī meklēju texturas priekš sava rajona,bet nevratu atrast,varbūt kāds varētu palīdzēt?
Turpini darboties vecīt, prieks redzēt vēl kādu frakciju. Runājot par rajona enviroment (tekstūrām), uzraksti man pmos
iekšā labiniekā.
братва из ЛС.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
tbh es nezinu kas tu esi, bet tev ir ta saucama izaugsme, butu safe, ja samukitu sev paris nopietnus biedrus, ar kuriem kopa rpot, tad frakcija tiesam varetu ari izdoties. Veiksmi!
Vēlējos arī pateikt kad tiem meklēts pamatsastāvs vēl vismaz 3 personas kas ir gatavas atveidot Roleplay ar mani un parādīt to ar skaistu un kvalitatīvu RP kā arī ar screenshotiem,ar to vēlējos pateikt kad meklēju pamatsastāvu!
kad taisi skrīnus ņemot tekstu no ingame skrīniem, iesaku netaisīt tos platākus par 800px, jo forums sapiš teksta kvalitāti.
Smith Wesson - macitajs- DZĪVS
2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.
reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām
FREEDOAM to speak
Kaut kas jau te bus.
veiksmi un izaugsmi, cerams būs kāds labs interaction savstarpējs 💯💯
zayac, Uziks, CiMBo, Swufy, CarD, MaryJane, ELSB, Gauntlet324, Raivis, HENNESY, fletcher2, ivanovs, pidars, Ricins, Lauronja, kristaps_hokage, Gangsta, RainersK, Sestais, Ekskluzīvais, Skrevele, Dinčaa, Lauris29, Logix, smifnwessun, HandlexY, LaMpAcKa, bLank, Ceikaa, Mayans M.C, Kristers, ČIGĀNS 3310, 8bx, Scrubs, Devitais, Angelis, Valchhaaa, Sneaky, Werinnors, tavsmurgs, Markuss777, user1, Arhimēds Pitagors, Krisic, Tējaaa, dandijs, Tropkillaz, Žirgan, HUMMER, balenciaga, hoodsta, Twizzy, Hačiko, daunars, EBK, samantiina, Durdulis, uravnobeshen, 518293182, KristapsDD, RavenS, sippa, Bridges, mamba yeaz, Infernus, juppi, Castellani, Daave, Guzman , mairio, Supreme, TheWyat, draiver, Žigulis , dmer777, DidzzyS., Kiwix, marcisxd, nepatiesi_banots, Varde, Loews, SANLA, Laurz, Fushion, Kuzmics, LogiTec, marats, Ryan Gosling, FalkeLV, bigboisavage, Kn0w, archaa, Kapracis, Kamars, Kareem_Young, command, BOOM , Assassin, SNAKE, , Junstiem, dazex, OnsY, SiL3Nt