Sasveicinies
topic
Sveiciens no propagandas ministra.Pievienots, 2020. gada 11. augustā, 19:59
Sveiki, es ātri vēlējos uzdrukāt šo sasveicināšanos.
Karoč, mani sauc Ģirts, man ir 15 gadi , es esmu dīvana karalis, nav hobija - VISPĀR, nepatīk tādi , saprotu lietas datortehnikā un nedaudz mašīnas, gandrīz nehuja. Nākotnē manis moš šeit nemaz nebūs, jo ar laiku viss apniks. Patik dzīvot un elpot. mosh dazi mani seit zin, tik man ir cits vards tagad
varbut dazi gudri cilveki zinas kapec propagandas minsitrs
Pēdējo reizi rediģēja girts, 2020. gada 11. augustā, 20:08.
Sveiks,ģirt veiksmi ing GLHF
Čau, lai veicās tev Ģirt!
sveika ja
Sveiks.. Lai Veicas veco zen!
cau cau, gl tev!
sveiks , veiksmi tev !
čau, veiksmi
fujax
Nju lai veicas, ko lai citu saka
Yooo
Yo yo
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 44 ( 513 skatījumi )
shockins, girts, daunars, 匚ㄚ尺乇乂, Lauronja, command, SANLA, juppi, Hačiko, 518293182, yanchux, Raivis, Incident, Castellani, Gozmit, RavenS, Infernus, Guzermans, archaa, Kristers, adn384, ELSB, dandijs, balenciaga, Skrevele, LogiTec, LUĪZE, Ricins, FalkeLV, Kapracis, ppemka, Sneaky, sippa, uravnobeshen, Sestais, Daave, PETER1ZZ, samantiina, A1, Angelis, Tropkillaz, Animals, smifnwessun, Gangsta
shockins, girts, daunars, 匚ㄚ尺乇乂, Lauronja, command, SANLA, juppi, Hačiko, 518293182, yanchux, Raivis, Incident, Castellani, Gozmit, RavenS, Infernus, Guzermans, archaa, Kristers, adn384, ELSB, dandijs, balenciaga, Skrevele, LogiTec, LUĪZE, Ricins, FalkeLV, Kapracis, ppemka, Sneaky, sippa, uravnobeshen, Sestais, Daave, PETER1ZZ, samantiina, A1, Angelis, Tropkillaz, Animals, smifnwessun, Gangsta