Tavs vārds, uzvārds (Uzvārds nav obligāts):
Jevgenijs
Vecums:
21 gadi.
Pieredze RolePlay jomā:
Pieredze pietiekami liela, cik es atceros viss iesākas no daudziem zināma Samp.lv kurā pavadīju vairākus gadus. Atceros kā ar draugiem vienmēr mēģinājām paspēt uz mafbizz kurš notika 18:00.. Tie tik bij laiki
Ar laiku beidzu spēlēt Samp.lv jo sākas skolas un eksāmeni un nebija vairs pietiekami laika priekš spēlēšanas.. Pēc nelielas pauzes izdomāju ieet atpakaļ samp.lv, bet sapratu ka tur vairs neka interesanta nav jo pilns ar hakeriem.. Cik es atceros, es sēdēju Youtube un skatījos visādus vido un man ļoti bieži metas ārā MTA krievu serveris, varbut daudzi tādu pazist ka Radmir. Es izdomāju ieet un paskatīies kas ir MTA.. Nedaudz biju paspēlējis krievu serveri un man iepatikas, pēc laika es sāku meklēt latviešu serverus, cik atceros Kick.lv bija pirmais kura biju iegājis, bet viņš man likas garlaicīgs un sāku mappot. Pēc laika sēdēju skolā un dzirdēju ka kursa biedri runāja par MTA kkadu serveri, ka itka viņiem tur viens piederot un es pievienojos saruna, jo man ari interesēja latviešu servris. Tā ari es sāku spēlēt MTA..
Intereses/hobiji:
Tātad izdomāju uzrakstīt nelielu stāstu par manim, jo no manis nebīja sasveicināšānas topiks..
Intereses man ir daudz, dažādas.
Agrāk nodarbojos ar MMA, bet deļ skolas nācas pamest.. Brīvajā laika ar draugiem gājam uz stadionu spēlēt futboldu, futbolu es dievinu spēlēt no pašas bērnibas. Bet tas tā.. Tagad man vairs nav tik daudz brīva laika kā agrāk. Pašlaik strādāju un brīvdienas mēģinu atpūsties ar draugiem. Ļoti patīk ceļot, braukt kaut kur atpūsties, pasēdēt ar draugiem un ieraut pa aliņām Ļoti patīk mašīnas, dievinu ātrumu.
Interesants notikums, saistībā ar RP (Nav obligāts):
Šeit man nekā interesanta nav noticis pa pus gadu.. Varbūt pat bija kaut kas, bet nevaru atcereties.
Sociālo tīklu nickname (Nav obligāts):
Sc-jevgenij1998
Velmes, ko vēlies piepildīt, atrodoties šajā komūnā:
Vēlos nezaudēt aktivitāti gan Foruma, gan IC.. Vēlētos palīdzēt citiem spēlētājiem kuriem iet grūti.
Novēlējums serverim/spēlētajiem:
Novēlu spēlētājiem, administrācījai visu to labāko. Lai visi būtu draudzīgi un nevarītu sūdus, ka pašļaik to dara lielāka daļa playeru..
Castellani
Sveiks,veiksmi dzive
Čau perdeli! Veiksmi tev..
Chaw
gl
cau
Sveiks Jevgēnij , veiksmi tev
Ū jāaaa,sen gaidiju brīdi,ka tu uzdrukāsi sasveicināšanos,te real veselu grāmatu par tevi var sarakstīt.
Good Luck esot statusā,īsteno savus iecerētos mērķus un tiekamies roleplay ;)
--Būs kas tpo mašīnu xd--
yo
fujax
Sveiks jaunieti
ja tiesi ta
galvenais ir est cepumus un labot masinas
man patik ari celot
reizi pa reizei braucu tas meduzas aplukot
Caf , draudzēsimies?
Sveiks, veiksmi !
Hola amigo
Yoooooooooooooo
Sveiks, veiksmi, ata
Cau draugs. Veiksmi!
Sveiks, veiksmi tev un esi labs un draudzīgs, speletājiem tādi admini paīk
shockins, girts, DriverOG, jur, figura, Draugs, wolfenstein, RainersK, Castellani, raivorijs, dandijs, felss, Murish, Biezaputra, ツARMISSツ, Kristers, Lauris29, SHIT, kristaps_hokage, Artix, Lauronja, fletcher2, samantiina, Dayzer, Gangster, Gangsta, archaa, LUĪZE, juppi, Guzermans, Kareem_Young, Hačiko, adn384, Devitais, Kiwix, Ricins, RavenS, Angelis, Sneaky, tavsmurgs, Valchhaaa, PETER1ZZ, M1ke, draiver, smifnwessun, bLank, yanchux, , mamba yeaz, McKenzie, Skrevele, ELSB, Incident, Ceikaa, EBK, Tropkillaz, 𝙀𝙨𝙠𝙖, 518293182, Tējaaa, Daave, uravnobeshen