Tavs lietotājvārds:Markuss13
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Fyodor Narkomanovich
Ko spēlētājs/i pārkāpa: Tātad,tiko ienāku serverī un man kolēģis OOC pasaka kad kkadi krievi vakar vakara gribejuši aizvilk manu lamborghini kurš stāv aiz LSV jo esmu LSV darbinieks,bet tas kolēģis bija viņus nošāvis,tad e ieraudziju vienu no viņiem on un PM rakstiju vai viņi zin terminus kad zog auto zaļajā zonā un viņš man druadeja kad mana lambo vairs nebus,tad nedaudz aizeju AFK un kad atnāku atpakaļ mana lambo vairs nav,redzeju kā aizvelk tas krievs,un ieeju foruma un redzu viņu jauno postu kur velk manu Lambo par OOC lietu prom.
Pierādījumi:nepaspēju uztaisit SS kā aizvelk bet pieradījums ir viņu topikā jaunākais posts kur tiek vilkts prom Lamborghini balts ar baltiem diskiem un vell ielikts gabals no PM čata,pierādijumi kad auto staveja aiz LSV varat paprasīt mēram jeb KikemonsLV.
Komentāri:gribu atgut savu auto,un lai spēlētajs tiek sodīts par zaļās zonas nejievērošanu.
Albert Rodrigez-Woodwork Carpentry-Status-Dzīvs
Donovan Leo Lowry-Avery Architecture-Status-Dzīvs
Daniel Rivera-Los Sanots Apkure-Statuss-Dzīvs
Bez pierādījumiem nekas nenotiek.
Sūdzība Nepatiesa, ja tomēr tev ir kādi pierādījumi, Iesūti tos man PM.
Logfile ir , tie krievi huiņ dar.
Ja nemāki tu dirst tad nemoki to dirsu , dzirdu zīmes redzu ēnas un ši posta tavas bēdas.
dandijs, Ofkors, Ceikaa, “Markuss”, user1, Freensto, ELSB, daunars, Sneaky, Angelis, LogiTec, Mayans M.C, smifnwessun, A1, EBK, oskarsp, Signee, archaa, Tropkillaz, ivanovs, Skrevele, 518293182, Kiddo, kristaps2, Raivis, , Madden, Castellani, dmer777, Kapracis, Kristers, Gangsta, Daave, PETER1ZZ, Tējaaa, Hačiko, ppemka, bLank, Lauronja, Arhimēds Pitagors, n1k0lajsxd, Sestais