bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
11
0
topic
Atvieglots moderatora pieteikums
Dinčaa
Meitene zeltene
132 atbildes forumā
Online: 129d 23h 8m
Redzēts 28. martā, 15:38
Pievienots, 2020. gada 31. jūlijā, 15:53

Atvieglots moderatora pieteikums

Sakarā ar to, ka aizvien ir problēma ar aktīviem moderatoriem tiek meklēti jauni, aktīvi moderatori, kurus apmācīs jau esošie moderatori, tādēļ pieredze nebūs noteicošais faktors. Šajā pieteikumā svarīgākie nosacījumi būs lietotāja aktivitāte, tādēļ tiks dota iespēja pierādīt savas moderatora spējas un atvieglot jau esošo moderatoru darbu. Katrs pieteikums tiks izvērtēts individuāli, un foruma komanda kopā izlems kuram piešķirt moderatora pieejas un pienākumus. Tā kā atvieglotais pieteikums atšķiras no pilnā moderatora pieteikuma, tas ir jāveido zem šī topika!  

 

Netiks izskatīti pieteikumi jau no esošiem administrācijas sastāva biedriem

Nenopietnu pieteikumu rakstīšana tiks sodīta ar brīdinājumu

Pieteikums atvērts uz nenoteiktu laiku


Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) :

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus :

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) :

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) :

- Pieredze ka foruma moderatoram:

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu:

 

 

 

Ar cieņu,

mta.kick.lv moderatore Pupsijs

Pēdējo reizi rediģēja Dinčaa, 2020. gada 31. jūlijā, 15:54.

Atty
Lietotājs
98 atbildes forumā
Online: 26d 21h 23m
Redzēts 2023. gada 17. maijā, 09:07
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 31. jūlijā, 16:01
11
post

Prasības:

 

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) : ir 

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus :ir pat no vairākiem profiliem 

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) : aj man visu laiku dod viņus, bet es labs reizēm. 

 

Pieteikuma anketa

 

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) : prosta ahujenais čalis Ervīns, visi tāpat zin kā es reizēm trollis, bet reizēm arī nopietns. 

- Pieredze ka foruma moderatoram: dahuja. 

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: es būšu labāks par jebkuru kurš pieteiksies, ja man būs motivācija ko darīt. 

mamba yeaz
Lietotājs+
Krixters
71 atbildes forumā
Online: 4d 16h 0m
Redzēts 2021. gada 20. jūlijā, 02:03
Pievienots, 2020. gada 31. jūlijā, 16:05
6
post

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) :16

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus :cik zinu vēl 2.mēneši nav 

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) :nav neviena 

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) : https://mta.kick.lv/forums/topi…os/?post=38975

- Pieredze ka foruma moderatoram:Neesmu bijis moderators, bet zinu kas un kā jādara iegūstot šo statusu. 

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu:Esmu diezgan aktīvs gan serverī gan forumā.Pārzinu labi foruma noteikumus un zinu lietas dēļ kā vari dabūt liegumu forumā, brīdinājumus utt. 

ELSB
Vadošais administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Veterāns
Pasākumu Komanda
ONE LOVE <3
Milly's
1384 atbildes forumā
Online: 101d 3h 4m
Redzēts 25. aprīlī, 21:01
Pievienots, 2020. gada 31. jūlijā, 16:22
5
post

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) : 14.

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus : +

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) : +

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) : https://mta.kick.lv/forums/topi…amp;post=34836">https://mta.kick.lv/forums/topi…amp;post=34836

- Pieredze ka foruma moderatoram: nē. 

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Esmu aktīvs forumā gan InGame ,man patīk sasniegt ko citi vēl nav sasnieguši, laiku pavadu pie datora, vai ar draugiem.  Forumā neesmu bijis ļoti aktīvs, jo ir atsākušies treniņi un nav daudz  brīvā laika. Vienmēr cenšos visu izdarīt ātrāk un pēc iespējas labāk, lai tiktu pierādīts. Nepiesakos dēļ tā, ka man status būtu vajadzīgs, bet lai būtu tam pieredze un palīdzēt citiem moderatoriem gan lietotājiem, lai viss būtu  vieglāk,  ka kaut kas varu censties palīdzēt .  Ja pat ir reize, ka arī man nākas kļūdīties, savas kļūdas cenšos izlabot, paldies ka izlasījāt.  

Pēdējo reizi rediģēja ELSB, 2020. gada 31. jūlijā, 16:23.

Kristers
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
Bijušais foruma moderators
-loWkey
918 atbildes forumā
Online: 86d 20h 32m
Redzēts 2023. gada 30. septembrī, 15:50
Pievienots, 2020. gada 31. jūlijā, 16:42
3
post

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) :15

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus :Ir

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) :+

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) :(Cerams,ka derēs,nokopēšu no Lojālā Lietotāja pieteikuma)-Tātad..mani sauc Kristers. Esmu no Vidzemes puses. Brīvo laiku patīk pavadīt pie datora,kā arī dodos  ārā un nodarboties ar sportu-vieglatlētiku un futbolu. Parasti vakaros ar draugiem ejam uzspēlēt tā saucamos karalīšus.Kā arī ar draugiem vasarās ejam ārā un daram viskautko interesantu,taču šai vasarā dēļ Covid,ir,kā ir. Kā jau minēju brīvo laiku kas paliek pavadu pie datora,spēlējot mta.kick.lv,kur pavadu arī diezgan daudz sava laika,ko varētu veltīt kādam citam,taču cenšos laiku pavadīt lietderīgi. Daudz laiku pavadu tieši forumā,skatoties citu postus,kā arī komunicējot ar citiem. Īsumā esmu diezgan jautrs,komunikabls,godīgs un sportisks.

- Pieredze ka foruma moderatoram:Diemžēl,nav,taču esmu šeit ieradies,lai iegūtu pieredzi kas un kā,apsolu,ka ar lielāko prieku centīšos un mācīšos,lietas,kas jādara esot foruma moderatoram. Ceru,ka dosiet man iespēju.

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu:Tatad,forumā pavadu diezgan daudz laika un šķiet,ka to es varētu lietderīgi izmantot esot foruma moderatoram. Mana aktivitāte pat dažreiz ir lielāka,nekā kāda foruma moderatoram,tapēc,šķiet,ka es būtu diezgan labs kandidāts. Kā arī esmu pamanijis,ka dažreiz foruma moderatori nav izdarijuši savus pienākumus,kas viņiem būtu jādara atrodoties moderatora statusā(tas dažreiz kaitina)un liekas,ka šeit ir tikai pēc statusa. Taču,ja mani pieņemsiet,es apsolos uzlabot aktivitāti no moderātoru puses. Kā arī esmu godīgs,ja atrodu kādu servera vai foruma kļūdu ko sauc par ''bugu'' uzreiz rakstu ziņu administrācijai. 

Pēdējo reizi rediģēja Kristers, 2021. gada 21. oktobrī, 11:52.
Skrevele
Lietotājs
223 atbildes forumā
Online: 36d 9h 39m
Redzēts Vakar, 18:13
Pievienots, 2020. gada 31. jūlijā, 16:54
4
post

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) : -

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus : +

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) : +

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) : Pa cik man nav sasveicināšanās topiks, uzrakstīšu to šeit! Mani sauc Mārcis, esmu no Ādažu puses. Esmu 16 gadus jauns. Pārsvarā pret visiem esmu draudzīgs, vienmēr uzklausu kritiku, protams ja tā ir normāla nevis trīs vārdos ar krievu slengiem. Diemžēl esmu vairāk ''dīvānā pirdējs'', nekā sportotājs, taču ik pa laikam var aiziet uzspēlēt basīti vai futbolu ar savējiem. Ar videospēlēm esmu uz ''TU''.

- Pieredze ka foruma moderatoram: Diemžēl nekāda, bet ceru ka varēšu iegūt pieredzi no šī foruma.

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Kapēc mani būtu japieņem? Esmu ļoti aktīvs iekš mta.kick.lv foruma, kas jau ir ļoti liels pluss. Esmu pārsvarā draudzīgs pret visiem, vienmēr cenšos atstāt pozitivu iespaidu pret citiem. Kā jau minēju sasveicināšanās rindkopā, vienmēr uzklausu kritiku. Jāņem arī vērā tas, ka pašreizējiem moderātoriem ir sava personīgā dzīve, tapēc tie vienmēr nebūs pieejami. Vēlos palīdzēt šim forumam ar ''jokdariem'', jeb troļļiem, un savādākos jautājumos saistībā ar forumu. Kā arī iegūt pieredzi, kā tas ir būt moderātoram. 

PETER1ZZ
Lietotājs
PETJONS
363 atbildes forumā
Online: 36d 12h 48m
Redzēts 26. aprīlī, 19:48
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 31. jūlijā, 18:22
3
post

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) : - 

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus : +

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) : +

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) : Sveicināts lasītāj!Tātad mani sauc Kristers,esmu 16 gadus vecs jaunēklis,kas ir nācis no  bauskas puses,šobrīd pa vasaras perioda laiku dzīvoju Rīgā,taču parallēli arī nodarbojos ar daždažād veida sportaveidiem,kā piemēram '' Basketbols un Florbols'',principā arī savu brīvo laiku veltu ejot spēlējot kādas datorspēles,kā piemēram ( mta,fivem,dota,lol,farming simulator 19,euro truck simulator).Ir arī savi dzīves brīvie mirkļi,kurus pavadu ejot ārā ar draugiem vai arī klausoties mūziku uz tumbiņām.

- Pieredze ka foruma moderatoram: Runājot par pieredzi,tad nu man tā ir pietiekami liela lai spētu palīdzēt esošajam moderātora sastāvam,protu appieties ar  tā amata pienākumiem,izrādīt maksimāli labu aktivitāti,protams arī cienīt,spēšu būt ik dienu aktīvs lai palīdzētu jebkuram cilvēkam ar esošajām grūtībām.Spēju pielietot moderātora esošās privilēģijas un tās lietderīgi izmantot nepieciešamajā brīdī.Esmu gatavs savu brīvo laiku veltīt esot moderātora uzdevumu agustumos,spēt veidot visu nepieciešamu lai cilvēkiem nāktu par labu.Ši te moderātora pieredze manī ilgst apmēram jau kādu 3 gadu,kuru  laika posmā esmu samācijies/apguvis visus pamatus un arī visu nepieciešāmo lai tiešām spētu darīt un būt sava amata uzdevuma augstumos.Kā arī redzams,ka šobrīd forumā esmu ik katru dienu un izrādu atbilstošu aktivitāti,kas jau arī ir priekšzīme,pats personīgi pret jebkuru izturos ar cieņu lai kā arī būtu,tiešham ceru,ka tikšu pieņemts uz šo amatu lai sevi pierādītu esošajai administrācijai <3

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Jo nu tiešham eju ar mērķi palīdzēt cilvēkiem,spēt būt  uzdevumu augstumos,kā arī runājot par aktivitāti,tad,kā jau minēju,esmu aktīvs ik katru dienu,proti arī izturos pret jebkuru ar atbilstošu cieņu.Vienmēr būšu gatavs uzklausīt jebkura cilvēka padomus un iespējams nākotnē labot vai arī realizēt tos.Pārsvarā man  ir tā,ka  telefons vai dators pa dienu ir ieslēgts un visu laiku uz desktopa stāv mta.kick.lv forums,kā arī atveidojot roleplay,arī ik pa  brīdim ieskatos forumā,kas un kā notiek,būšu gatavs darīt visu lai tik būtu par labu kick.lv ;)Protams ir arī pāras dieniņas,kad nēsmu piejams,bet ja tā notiktu,tad arī laicīgi paziņošu ik katram lai būtu skaidrībā. <- Tiešām ceru,ka dosiet iespēju sevi pierādīt -> 

*Ceru,ka tiešām izvērtēsiet manu kandidatūru un dosiet iespēju :)*


~Ar cieņu @KrazY

~Veiksmīgu jums dienu,mīlu <3 
 

Pēdējo reizi rediģēja PETER1ZZ, 2020. gada 31. jūlijā, 19:52.


Lauronja
Meitene zeltene
Ig - @laura_helmane
325 atbildes forumā
Online: 25d 20h 37m
Redzēts 2021. gada 12. martā, 13:43
Pievienots, 2020. gada 31. jūlijā, 19:18
3
post

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) : + (20)

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus : +

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) : + (0)

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) : Spied šeit

- Pieredze ka foruma moderatoram: Diemžēl, bet nav.

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Tātad, vēlos izvirzīt sevi kā kandidātu uz foruma moderatoru, jo esmu samērā aktīva forumā un esmu pārliecināta, ka būšu spējīga pildīt moderatora pienākumus iespēju robežās. Svarīgs ir arī faktors, ka esmu pietiekoši pieaugusi un draudzējos ar savām smadzenēm, līdz ar ko muļķīgas darbības no manas puses nebūs sastopamas. Viegli spēju rast kopīgo valodu un esmu draudzīga, arī izpalīdzīga, līdz ar ko varēšu ar prieku palīdzēt tiem, kam tas ir nepieciešams. Daži noteikti ir pamanījuši, ka esmu vērīga, kas ir iemesls tam, ka uzticēto darbu veikšu uzmanīgi.

Ceru, ka izvērtēsiet pieteikumus ar saprātu un skatu uz nākotni :)

Paldies tiem, kas izlasīja!

Pēdējo reizi rediģēja Lauronja, 2020. gada 31. jūlijā, 19:19.


 

marats
VIP
420 atbildes forumā
Online: 51d 3h 40m
Redzēts 28. aprīlī, 11:59
Pievienots, 2020. gada 02. augustā, 14:08
0
post

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) : 16 gadus vecs.

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus : Ir, viens profils ir no 2018. gada, bet kick komunā esmu no 2015-16 gada.

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) : Ir tā sāpīgāk, pārsvarā visi ir par viedokļa izteikšanu. 

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) : Tātad, esmu Ralfs, jeb citiem vēl pazīstams kā wazijs. Šajā komunā varbūt mani neatpazīs visi wannabe hujāti, kas te spēlē, bet vecākā paaudze, kas te uzturās jau ilgāku laiku mani pazīst un atcerās. Kick komunā es esmu jau kopš seniem laikiem, kad vēl jūsu servera īpašnieks bija parasts lsak priekšnieks un administrators, tas ir viens fakts kāpēc nāktos aizdomāties. Gramatika un pareizrakstība man ir normas līmenī. 

- Pieredze ka foruma moderatoram: Pieredze kā moderatoram ir pietiekoša, esmu pabijis moderators 2 forumos, kur un kad nav jēga pieminēt, bet pieredze kā tāda ir. Noteikumus es pārprotu, bet reizēm esmu tos pārkāpis, jo vēlējos brīvi izteikties, bet šajā forumā noteikumi ir ļoti apspiesti un nekur vairāk kā par čatu labāk nelīst. Tomēr nenovirzoties no tēmas - šāda tipa forumā man pieredzes nav un, ja tikšu pieņemts tad ar visām funkcijām un opcijām nāksies iepazīties no jauna. 

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Manuprāt, esmu tam pietiekami nobriedis, lai arī ne visai vecs. Protu ielikt teikumā komatu, un arī izveidot teikumu, kas satur garumzīmes, kas noteikti ir daudz šajā forumā. Ir bijusi arī pieredze šādā amatā, kas ir darīts iepriekš. 

Pamanīju, ka forums ir meklējumos pēc moderātoriem, vai moderatora, un uzskatu, ka esmu pietiekami atbilstošs, lai ko tādu darītu, un spēju uzņemties šāda veidu atbildību. Pārsvarā esmu nopietns, un nosvērts cilvēks, bet protams, kā visi varu mazliet paākstīties. 

Dinčaa
Meitene zeltene
132 atbildes forumā
Online: 129d 23h 8m
Redzēts 28. martā, 15:38
Pievienots, 2020. gada 02. augustā, 21:16
1
post

Paldies visiem, kuri iesūtīja savus pieteikumus, taču kā jau zināms vietu skaits ir ierobežots un tika pieņemti 2 moderatori uz pārbaudes laiku 2 nedēļām.

Tiek pieņemti Skrevele un KikemonsLVŠie kandidāti forumā jau ilgtoši ir redzami, tādēļ tiek dota iespēja izmēģināt savas spējas un palīdzēt foruma ikdienas darbos, protams, abi kandidāti tiek pieņemti uz pārbaudes laiku, tādēļ aktivitāte šajās nedēļās būs obligāta prasība.

Vēlot veiksmi jaunajā amatā,

Pupsijs

Pēdējo reizi rediģēja Dinčaa, 2020. gada 02. augustā, 21:16.

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2020. gada 20. augustā, 18:28
0
post

Paceļu terru - tiek meklēti aktīvs/i moderators/i, kas spēs operēt un sekot foruma administratores Ꝓupsiʝs nosacijumiem.

 

Netiks izskatīti pieteikumi jau no esošiem administrācijas sastāva biedriem

Nenopietnu pieteikumu rakstīšana tiks sodīta ar brīdinājumu

Pieteikums atvērts uz nenoteiktu laiku


Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) :

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus :

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) :

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) :

- Pieredze ka foruma moderatoram:

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu:

 

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Bridges
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Lietotājs++
Pot-Valor
Mazā MIA
517 atbildes forumā
Online: 39d 18h 12m
Redzēts 19. martā, 22:19
Pievienots, 2020. gada 20. augustā, 18:41
1
post

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) :

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus : ✔

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) : ✔

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) :

: *Kopēts no GM Pieteikuma*

Mani sauc Aigars, esmu es no Pļavniekiem , ārā iet man ne ļoti cepī, jo zajobs jau, savos 17 gados, es reāli viss ko atceros kā esmu vazājies pa ielām ar draugiem, un spēlējos futbolu, vai vēl kaut-ko citu, dotajā brīdi , karantīnas laikā, es reāli guļu maz, un kad esmu augšā sēžu pie kompja, jo darīt ko citu nav vēlme, nesen biju slimnīcā, un man ir samērā vāja imūnsistēma, negribu noķert to sūda covid, tapēc nekur nelienu. Mani maksimāli stimulē mūzika, zem attiecīgas mūzikas, es spēju būt slinks, zem citas būt ļoti čakls, man visulaiku skan mūzika, es pat eju gulēt, klausos mūziku.

Esmu pieļāvis daudz kļūdas, it īpaši pagājušo sezon, es biju maksimāli dirsīgs, domāju ka esmu pārāks par citiem , tikai tapēc ka es vēlējos lai tā ir , lai arī tā nebija, dēļ tā, man bija slikta attieksme, pret daudziem cilvēkiem, es tiešām atvainojos visiem tiem cilvēkiem.

- Pieredze ka foruma moderatoram: Nav, cenšos iegūt tādu. Esmu palīdzējis dotajā forumā jau vairākiem cilvēkiem, veikt aplelācijas, atrast topikus, u.t.t.

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Tātad, pašam sākumam - Esmu jau šajā forumā nedaudz pāri 1 gadam, aptuveni (~4 mēneši pauzēs), 70% spēlētāju zinu, ir daži cilvēki ar kuriem jāiepazīstās, bet tas ar laiku :). Vienozīmīgi, zinu gandrīz visus foruma noteikumus, bet pārlasīšu vēlreiz, ja mani pieņems, centīšos uzreiz nesodīt cilvēkus, bet nosākuma, norisināt konfliktu, tā teikt, atrast cēloni, nevis uzreiz pūst ūdeni virsū sekām. Esmu samērā aktīvs forumā, ir protams dienas kad neēsmu, jeb kad mazāk esmu, bet mani cilvēki var vienmēr sakontaktēt discordā, lai es ienāku. Es vēlos šo amatu, lai iegūtu cerams pozitīvu pieredzi, un palīdzētu dotajam forumam, būt mazāk toksiskam, jo visi zinām ka toksikanti bojā dzīvi ne tikai sev, un ''mērķim'' , bet arī apkārtesošajiem.

Bridzons atvadas


Discord
Bridges#1337

Steam
Bridges(click)

Lauronja
Meitene zeltene
Ig - @laura_helmane
325 atbildes forumā
Online: 25d 20h 37m
Redzēts 2021. gada 12. martā, 13:43
Pievienots, 2020. gada 20. augustā, 18:44
0
post

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) : + (20)

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus : +

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) : + (0)

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) : Spied šeit

- Pieredze ka foruma moderatoram: Nav bijusi saskarsme ar šo.

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Tātad, atkārtoti vēlos izvirzīt savu kandidatūru uz foruma moderatoru, jo esmu samērā aktīva forumā un esmu pārliecināta, ka būšu spējīga pildīt moderatora pienākumus iespēju robežās. Mans ikdienas darbs ir saistīts ar darbu pie datora, līdz ar ko brīvos no darba drīžos varu pievērsties forumam. Ātri mācos un apgūstu ko jaunu, esmu spējīga un protu uzklausīt cilvēku domas un norādes. Spēju pieņemt savas kļūdas, un cenšos tās neievērot turpmāk. Esmu pietiekoši pieaugusi un draudzējos ar savām smadzenēm. Esmu komunikabla, bez grūtībām spēju rast kopīgo valodu, esmu izpalīdzīga, līdz ar ko varēšu ar prieku palīdzēt tiem, kam tas ir nepieciešams. Par laimi vai par bēdu, bet esmu vērīga, kas ir iemesls tam, ka uzticētos pienākumus veikšu uzmanīgi.

Paldies par Jūsu uzmanību! <3


 

PETER1ZZ
Lietotājs
PETJONS
363 atbildes forumā
Online: 36d 12h 48m
Redzēts 26. aprīlī, 19:48
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. augustā, 21:17
0
post

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) : - 

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus : +

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) : +

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) : Sveicināts lasītāj!Tātad mani sauc Kristers,esmu 16 gadus vecs jaunēklis,kas ir nācis no  bauskas puses,šobrīd pa vasaras perioda laiku dzīvoju Rīgā,taču parallēli arī nodarbojos ar daždažād veida sportaveidiem,kā piemēram '' Basketbols un Florbols'',principā arī savu brīvo laiku veltu ejot spēlējot kādas datorspēles,kā piemēram ( mta,fivem,dota,lol,farming simulator 19,euro truck simulator).Ir arī savi dzīves brīvie mirkļi,kurus pavadu ejot ārā ar draugiem vai arī klausoties mūziku uz tumbiņām.

- Pieredze ka foruma moderatoram: Runājot par pieredzi,tad nu man tā ir pietiekami liela lai spētu palīdzēt esošajam moderātora sastāvam,protu appieties ar  tā amata pienākumiem,izrādīt maksimāli labu aktivitāti,protams arī cienīt,spēšu būt ik dienu aktīvs lai palīdzētu jebkuram cilvēkam ar esošajām grūtībām.Spēju pielietot moderātora esošās privilēģijas un tās lietderīgi izmantot nepieciešamajā brīdī.Esmu gatavs savu brīvo laiku veltīt esot moderātora uzdevumu agustumos,spēt veidot visu nepieciešamu lai cilvēkiem nāktu par labu.Ši te moderātora pieredze manī ilgst apmēram jau kādu 3 gadu,kuru  laika posmā esmu samācijies/apguvis visus pamatus un arī visu nepieciešāmo lai tiešām spētu darīt un būt sava amata uzdevuma augstumos.Kā arī redzams,ka šobrīd forumā esmu ik katru dienu un izrādu atbilstošu aktivitāti,kas jau arī ir priekšzīme,pats personīgi pret jebkuru izturos ar cieņu lai kā arī būtu,tiešham ceru,ka tikšu pieņemts uz šo amatu lai sevi pierādītu esošajai administrācijai <3

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Jo nu tiešham eju ar mērķi palīdzēt cilvēkiem,spēt būt  uzdevumu augstumos,kā arī runājot par aktivitāti,tad,kā jau minēju,esmu aktīvs ik katru dienu,proti arī izturos pret jebkuru ar atbilstošu cieņu.Vienmēr būšu gatavs uzklausīt jebkura cilvēka padomus un iespējams nākotnē labot vai arī realizēt tos.Pārsvarā man  ir tā,ka  telefons vai dators pa dienu ir ieslēgts un visu laiku uz desktopa stāv mta.kick.lv forums,kā arī atveidojot roleplay,arī ik pa  brīdim ieskatos forumā,kas un kā notiek,būšu gatavs darīt visu lai tik būtu par labu kick.lv ;)Protams ir arī pāras dieniņas,kad nēsmu piejams,bet ja tā notiktu,tad arī laicīgi paziņošu ik katram lai būtu skaidrībā. <- Tiešām ceru,ka dosiet iespēju sevi pierādīt -> 

*Ceru,ka tiešām izvērtēsiet manu kandidatūru un dosiet iespēju <img class=" src="https://mta.kick.lv/assets/img/emoticons/2/smile.gif" />*


~Ar cieņu @KrazY 

Kapēc lai gan nepamēģinātu? :D

 


ELSB
Vadošais administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Veterāns
Pasākumu Komanda
ONE LOVE <3
Milly's
1384 atbildes forumā
Online: 101d 3h 4m
Redzēts 25. aprīlī, 21:01
Pievienots, 2020. gada 20. augustā, 21:24
0
post

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) : -

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus : +

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) : +

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) : https://mta.kick.lv/forums/topic/9591/sveiki/">https://mta.kick.lv/forums/topic/9591/sveiki/

- Pieredze ka foruma moderatoram: nē. 

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Esmu aktīvs forumā gan InGame ,man patīk sasniegt ko citi vēl nav sasnieguši, laiku pavadu pie datora,  draugiem.  Forumā esmu bijis aktīvs, jo tagat ir daudz  brīvā laika. Vienmēr cenšos centīšos palīdzēt pēc  iespējas ātrāk. Piesakos dēļ tā lai būtu aktivitāte forumā un varētu palīdzēt citiem, savas kļūdas centīšos izlabot , paldies ka izlasījāt, ceru ka dosiet man iespēju.  

Pēdējo reizi rediģēja ELSB, 2020. gada 20. augustā, 21:25.

Dinčaa
Meitene zeltene
132 atbildes forumā
Online: 129d 23h 8m
Redzēts 28. martā, 15:38
Pievienots, 2020. gada 23. augustā, 19:02
0
post

Paldies visiem, kuri iesūtīja savus pieteikumus, taču kā jau zināms vietu skaits ir ierobežots un tika pieņemta Lauronja uz pārbaudes laiku 2 nedēļām.

Vēlot veiksmi jaunajā amatā,

Pupsijs
                                                                                                    

Pēdējo reizi rediģēja 518293182, 2020. gada 23. augustā, 19:04.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0