((WWW.CARPARTS.SA ir mājas lapa kur jūs varat nopirkt detaļas savai automašinai. Kas ir pieejams majas lapā ir atkarīgs , no tā ko es iegādājos IC(In-Character). Mājas lapas piedāvājums mainīsies tiklīdz kāds nopērk kautko . Ar laiku tiks pievienotas vairākas detaļas , kā arī lielāku disku izvēle un viss pārejais . Lai iegādātos no mājas lapas ir jasūta man forumā (PM) , SS'i kā jūs pasūtat detaļu norādot precīzi , ko jūs vēlaties iegādāties. Pie iegādes noteikti prasīs lai atstājat telefona nummuru . Es IC ar jums sazināšos un varēsiet nopirkt detaļas))
ja tu attelo polu dzekinu, tad tu esi epic
Nav polis @yostu. Dzimis Los Santos tali radi no polijas kip .
mazāk teksta, par šito jau iepriekš runājām. neviens šitās garās penteres nelasīs, tici man. es tai skaitā. tāpēc mēģini saīsināt savu rp kopumā. ir bezjēdzīgi pusstundu rakstīt pa gariem teikumiem kā tu izdari kaut kādu darbību ko var attēlot ar vienu, īsu komandu.
Mhm, ir interesanti palasīt, veiksmi jums, turās.
No hate,bet ceru,ka tev tā žurka ar to jauno motoru iet tik pat ātri kā Mersis
Prieks lasīt,tā tik turpini
Es atvainojos, ka seit rakstu tik forsu lietu, bet lieta ir sekojosa. Kapec tu tur erpo 6 mucinas, divdesmit skruves, parveidotajus un stekerus. Daudzi tapat nesaprot to ko tev tur tehnikuma maca vai no senca sadas gudribas esi ieguvies. Kads no ta ir labums un kurs par to var papriecinaties? Si ir spele san anderio multiplejeris, nevis dzive. Skrini izskatas loti slikti tikai ta del, ka esi parcenties saulit + centies nelikt tik daudz dialoga rindinas katram skrinam, paradi tikai galveno no savas masinas skruvesanas vai runasanas ar citiem cilveciniem.
@tourniquet ne sencis , ne tehnikumā esmu gājis . Pats braucu ar žurku , kura man nav bijusi viena . Iemācijos ar labāko draugu skrūvēt mašinas ;) Kapēc tā erpoju ? Jo man tā patīk , neredzu jēgu noerpot /me no auto z ieliek motoru auto a . /do motors parlikts. JĒGA? es erpoju tā kā grību , gribi erpot ej erpo pats un dari kā tu gribi ! Es ne tevi zinu , ne tu man čoms. Ja es gribēšu uzzināt kritiku es uzklausīšu rekur ''Montana'' ''BunnyHop'' Tur tā jau nav daudzas lietas pieminētas , kurās es respektējot ''Montanu'' arī ņemu vērā un saīsināju savu RP tik cik velējos. . Ar to arī stāsts beidzas tavs .
Origo Urla, A1, n1k0lajsxd, Sicitisss, Kristers, ELSB, Dinčaa, Werinnors, MaryJane, Lauris29, pagarinatajs, xGodSonZ, Lauronja, SNAKE, fletcher2, 518293182, SANLA, Raivis, Tominsh, Pusdienas, Papucīts, samantiina, Angelis, dandijs, Hačiko, Valchhaaa, Sneaky, mamba yeaz, Laurz, uravnobeshen, Tējaaa, archaa, Uziks, Ryan Gosling, Castellani, ivanovs, Tropkillaz, BOOM , RavenS, Kareem_Young, Guzman , Bridges, draiver, Sestais, Krisic, hoodsta, smifnwessun, LUĪZE, Assassin, Gangsta, Markuss777, wolfenstein, marcisxd, bLank, sippa, Kapracis, Ricins, ツARMISSツ, marats, Skrevele, daunars, user1, Junstiem, LogiTec, Ekskluzīvais, Gozmit, Kiwix, Daave, Ceikaa, tavsmurgs, Mayans M.C, PETER1ZZ, Celtnieks, Scrubs, , Žirgan, yanchux, Swufy