Tātad sveiki. Ļoti bieži saskaros ar šo situāciju pats un redzu ka citiem arī noderētu šis topiks. Daudzi nesaprot , kapēc nevar tikt serverī , vai ''Savienojuma laiks ir iztecējis'' uzsipežot uz serveri parādās logs. Problēma ir tiem kas ir arzemēs . Serverim ir uzlikts IP BLOKS , jo DDso serveri .
Taisu šo topiku , lai jums palīdzetu un lai varētu tikt serverī bez problēmām , izbaudot lomuspēli.
Viss kas jums ir jadara - Janolādē šis VPN , kurā jūs varēsiet uzlikt arzemju VPN un serverī varēsiet iejiet .
http://www.mediafire.com/file/j…nVPN2.exe/file">http://www.mediafire.com/file/j…nVPN2.exe/file
Ja ir kādas neskaidrības , droši rakstat man (PM) @Snake
A ja pec ip jau esmu lv bet tapat netieku ieksa ko tad ?
Lejupielædē vpn tā pat,jo man naktī tieši tāda pati problēma bija.
+REP, derējam manam draugam!
Lūdzu palīdzi man rādās errors : Failed to intialize download. Palīdziet
Es pirms ielādeju es proveju ar telefona izstaroto internetu bet bet negaja tagat speleju ar majas internetu
man nestrada
personaži: Evan Diablo amigo auto shop vaditajs dzivs
man šis citats paliks ilgi galva " jo māzak tev ienaidnieku jo vaitak tev laiks"
fiksejat to problemu ar serv
man šis citats paliks ilgi galva " jo māzak tev ienaidnieku jo vaitak tev laiks"
tiešām retardi, mož whitelist uzliekat?
Pret banu šis laikam nepalīdz :S
man nesanāk ko es no jums iekopēju paraugu es viņu nevaru tur ielikt
tas vnk nestrada error un tas ip bloks nepazud labrat hostu restartetu
bled nevar tikt serveri ibio rio
atrodi citu veidu nejau vissiem strādās viena lieta
cau
Lai noņemtu Bloķi uninstall MTA un ielādējiet par jaunu un viss rādīsies.šodien tā izdarīju tagad rāda kick.
★ Sam Gurjinyan izņemtu atslēgas no braucoša auto aizdedzes un ar savām rokām sašķaida Sergei galvu★ :hit2:
Ka var atjaunot paroli,ieks server a kur ir lietotajvards un paroli.
UP - Links tagad ir ejošs. Ja ir kādas problēmas PM @Snake
labs, beidzot normāli serverīvaru sēdēt paldies par šito
7n4_
OracleOP, nauriks, 518293182, Zariinjsh, Tez, balkons36, ! starxzs, Jitzie, CyanoxJr, Pelnutrauks, amiz, Tropkillaz, SNAKE, Origo Urla, samantiina, Efrehs, Dominox, pidars, Hačiko, PETER1ZZ, Admiiiks, martvigs, dandijs, Kiddo, RainersK, fletcher2, FalkeLV, Chemijs, plaksters, puika, Lauris29, Andrew_Enduro, grancmix, Z1EMA, Draugs, CarD, Murish, Supreme, Assassin, Raivic, Lauronja, derkijs, Psychicaut, user1, Angelis, renars, Rudzha, kristaps2, Raivis, Kapracis, sluker, BOOM , Ciekurs, beglis, Naureeens, Dieggo, ActivateWindows, Castellani, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, Kqastr, Bridges, KristapsDD, FizzyS, juppi, MarekLV, Kuzmics, ivanovs, LogiTec, balenciaga, Sneaky, sensejs, DackaLV, alfredmayfrendsss, SamoT420, Nilucis, Neits09, RaspyS, FRIDAY, Artix, Pishkaa, Tankists, W011y, FL3X, kenixzx™, Erlends, Atty, Scrubs, hans, RihardsTV, n1k0lajsxd, Trakaizz, Flomits, LUĪZE, buffrider, vashja18, hackyard, xxGGManLVxx, Kriksis, Thomas, Ekskluzīvais, ForesT, Skrevele, ChipyLV, 4ipuwilla, Daave, Kuda, abolinsraivo, DesertFoxLV, kristaps009, Hendas, Dinčaa, Mar3ks , Kristers, Spriditis, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Biggy, draiver, Ceikaa, JayB, Rembo, kaarlis, Mote, naurz, MaryJane, Ricins, Kreicis5, KrazeY, inchaa, Dmitrij, RevTheFUp, Kazhiks, Latvians, bLank, Zupinshh, K1kapS, Luwii, THRU, Kitajoza07, SkyLine, DeagLe, Redman, Krisiittz, Rufus, Helludoin, Marks, Tominsh, DeezyLv, Skeme, yanchux, Kiwix, SmokeY, 7n4_, UMEH, OpisLV, rolex, Snow, NikeLv, Alex, crazy123, Gakisons, rardrok, Logix, Ghostz, ble, Andis619, ghostinzz_, Shalle, Ofkors, Poseidons, Noslēpumiņš, Buritto, FLESLV, Keithdiolf, MduUyyqNum, Cosmoss, LakyS, realduksitis, amatieris16, GoblinX, quickasfuck, swolex, Mezinskis13, Hennessy-, egons, TheKeneddy, Kristherz, ppemka, alexdell2, Rove, xGodSonZ, Animals, Guzman , FalLss, , Burakz, Valchhaaa, Jokdaris, rosearch, suffnik, wolfenstein, krans, Artie4Zure, Em4a, Havish, hustlerx, xenaD, panelis, samagon4ix, VeryRareHenny, karburators, iFamous, asdasdasd, Vitautas, Sicitisss, Fosiks, Unicorn, gox, MadYoga, RogelioLix, Hugoblocks, Archys23, Roxbyyy, IceKing, Āpsis, AlinaBELIboom, muzaw, piterBog, tirpeklis, Čivrix, Dekraa, Hudsons, Growsmile, Chill, jejanbiok, pier, TheCrazyRolands, Moose, Miksens, teoy, NORMIIIS, KMP, Jackob, Flexy, Pluto, freshups, Madryy, BigMiq, klaxzy, RastA, MrFrosty, NXTHING, Daniels, Venom, ayeerpers, Melnais, TrustR, Hajime, sippa, Megiii, sweathly, Rūdolfs, Niknaaks, GamersLV, Brazy, DDOSER2, Boo, raymanLv, Punkts., Sack, kosmonauts420, Devitais, 4LikeFun, dzekinsyo, ....., Ērms, Loews, esketit., GUNTIS111, Zigmars, , Cuhz, Madden, #ILLEGAL, CherBerry, Сhrееру, ietrata, Ambalis, PigorsLV, Laurz, DŌŌŽA KATT, Tazikz, Alexandrs, shockins, drakenzijs, TheWyat, DamaNib, ETHbom, Artis18, oskaarrsj, rolanddis, 9Boz