Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [x ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [x ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [x ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ ]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds:Ralfs
Iepriekšējie nickname:AngelXD,LvŠampūns
Tavs vecums:15
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās:Mickey Robinson,Arthur Everest
Pieredze kā Gamemaster:man ir bijusi pieredze vienā latviešu serverī par gamemaster tur mani uzskatījā pa izpalīdzīgāko gamemaster serverī,pārzinu gandrīz visus terminus un komandas .varu labi kontaktēties ar cilvēkiem bez grūtībām
Pieredze Roleplay jomā:Roleplay spēlēju 2-4 gadus mans roleplay līmenis erpošānā citi domā ka ir slikts bet man liekas ir labs
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī):jā
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]):viss kas iespējams bet tas bija mans brāļa chars:https://imgur.com/a/kbaJuKu
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!):Mani sauc Ralfs esmu 15gadus vecs jaunietis.man ļoti patīk futbols un es to spēlēju,kā arī viena no manām mīļākajām spēlēm ir Multi Theft auto.Es spēlēju mta 4gadus bet roleplay neatceros cik ilgi kā jau arī esmu teicis mans mīļākais servera veids ir roleplay.
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?jo ir atvērts statuss un domāju ka vajag palīdzēt adminstrācijai un cilvēkiem ,kā ari pats spēlēju šo serveri un bieži vien neesmu redzējis adminstrāciju kura palīdzētu.
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums):Sveiki esmu Ralfs 15 gadus vecs puisis man ļoti patīk runāt ar cilvēkiem un man ir pieredze par game master latviešu serverī pārzinu komandas un esmu aktīvs,citi domās kad neesmu aktīvs jo daudz strīdos bet iekēji esmu cits cilvēks ,kad latviešu serveri aizlsēdza bija atkal vēlme atrast citu serverī kurā kļūt par gamemaster un palīdzēt. Tiku vienā serverī par gamemaster un tad par adminstratoru,no amata aizgāju tajā serverī jo visa adminstracija bija pret mani nezinu kādēļ.Tad šajā komunā būšu nospēlējis gandrīz gadu vai jau ir gads un esmu pamanījis dažas nepilnības.Bija doma pieteikties šajā komūnā un izpalidzēt cilvēkiem un īzstenot nepilnības.Jo esmu vēlu vakarā onlainā un kad adminstracija nav es domāju tikt pie jums un vakaros uzmanīt serveri lai cilvēki neiziet dēļ tā ka kāds pārkāpj terminus vai ko citu.
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?:jā
Gadījumā ja Tavs pieteikums tiek atteikts, nākamo pieteikumu vari rakstīt ne ātrāk kā pēc 2 nedēļām! (Ar izņēmumiem) *Kontaktēties ar vadošo administrāciju*
cau
Viennozīmīgi liels PAR,esi pierādījis sevi,ka labu erperi un fermeri.
ANGELXD būs un vienmēr ir kick leģenda āmen.
Man ļoti patika tavs servisa ''logo'' , tavs fermeru RP , domāju būsi izcils GMs iekš kick , cerams aiziesi līdz adminam un tad jau dabūsi Ownera statusu. PAR.
par, sakarīgs fujaks, spēs apmācīt jaunos.
te nekā nav
nezinu citi man dod pret bet kapec gan. lai tev dotu par? bet soreiz PAR.
par, jo solija apmacit un parmacit visus servera adminus.
Par, māk atveidot lomuspēli, ir pierādijis sevi.
Pret. Pieteikumā, katrā teikumā, ir vismaz viena kļūda. Var redzēt, ka GM pieteikums ir uz ātro uzmests.
PRET! Drukas kļūdas daudz, kā arī neesmu redzējis tavu RP nevaru izvērtēt..
Lūgums izteikties tikai ar Par vai Pret, nav tādas opcijas neitrāls. Lūgums izlabot, neizlabošanas gadījumā tiksi apbalvots ar 1 Brīdinājuma punktu // IceKing
PAR, viņs labāks par yostu ir, noteikti tiks gala ar visu .
Tev baigi bieži dzimšanas dienas, bet tas tā.
par, jo būs labs
A, kur ir ss no ajailiem?
Fucking yo shawty before she leavin
Esmu redzējis ļoti daudz šādus pieteikumus uz gamemasteriem un ir tikuši, skatoties pēc viņu darbībām spēlē, pirmās dienas viņi kautko palīdz, bet pēctam jau sakāpj viņiem galvā un sadomājas ka ir bez maz vai Dievi. Nekas personīgs, bet nerekomendēju, domāju ir arī labāki kandidāti.
Pret - Hostory paskaties lūdzu savu , un tev vajadzētu vēl pamācīties nedaudz
neskatās pec history un tie kas pret ir smagi kļūdās nevienam nelīdīšu virsū un darīšu tikai savu darbu bet to jau cilvēki izlems
cau
Aha, tas jav tagad visu izskaidro..Šeit jādod vārds kādam lielākam.
Fucking yo shawty before she leavin
Spriežot pēc augstāk esošajiem komentāriem, palikšu pie pret, anyway gl ;)
Likšu pret, tas, ka novel visu troļļošanu uz "brāļa" profilu, kkā neticās..
Ik dienu pavadīji ajailā, rpošanu no tavas puses vispār nekādu neesmu redzējis..
Veiksmi.
Skrevele, Zexity, juppi, Origo Urla, Jitzie, PETER1ZZ, Twizzy, nauriks, niksniklaavss, KuZjA, DriverOG, Negro, ! starxzs, Čivrix, Tropkillaz, Gangsta, TrustR, Assassin, ELSB, Tējaaa, dandijs, Peciņš, shockins, Rodrigez, Skrapux222, RainersK, Angelis, Sanfliex18, Freimis, Patriots, GiorgiTezadze, ivanovs, Lindy, Havish, yanchux, bLank, Animals, ......, IceKing, Kristherz, teoy, RaspyS, MLGDUDE, SmokeY, Daave, Megiii, Kiwix, Sack, Ērms, realduksitis, NXTHING, FL3X, Devitais, Biggy, Kqastr, GoblinX, Keksyoo, janiszaķumeditajs, rolanddis, 518293182, Ofkors, esketit., SNAKE, Fosiks, 𝙀𝙨𝙠𝙖, ....., Knight, IVARS, JayB, Baiba, Laurz, oskaarrsj, ietrata, , TheCrazyRolands, Artis18, Karchiks, Melnais, Madden, Roljkaa, SnaxxXD, 9Boz, Ambalis, labdaris, TheKeneddy, Gozmit, Chill, buddyy, sweathly