Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ X]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [X ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ X]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [ X]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ X]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Artis
Iepriekšējie nickname:
Tavs vecums: 17
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Amnel Helvin (Nekur), Diego Mendez (East Side Lokos), David Clara (nekur)
Pieredze kā Gamemaster: Vairākos mēnešniekos kā arī šeit.
Pieredze Roleplay jomā: Aptuveni 4/5 gadi. Sāku ar SAMP, aptuveni divus gadus, bet pārejot uz MTA spēlēju ap 2/3 gadiem.
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Pēc būtības esmu, bet nezinu iemeslu šim aJailam.
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]): http://prntscr.com/o8k37l
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!):Nav sasveicināšanās, tāpēc ātri pastāstīšu - Mani sauc Artis, dzīvoju es Kuldīgā un esmu 17 gadus vecs. Mācos es ārodenē, kauns, taču aizeju uz skolu un eju majās, ar nevienu ārodiņu tur nekontaktējos, izņemot draugus. Patīk brīvo laiku pavadīt ārā, spēlējot basketbolu, pa ziemu slidojot, vasaru pavadot Rumbā. Kādu laiku gāju uz svarzāli, taču skola un citas lietas lika iekavēt, un pazaudēju motivāciju. Tagad nav doma atsākt, pēc vasaras tikai, jo visa vasara ir aizņemta. Kā arī sākšu drīz likt tiesības, kuras es ļoti vēlos.
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera? Spēlētāju skaits, aktivitāte, kas ir sniegta no citām personām. Augstais RP līmenis, protams, ir izņēmumi. Administrācijas sastāvs.
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): Esmu diezgan komunikabls cilvēks ar pareizo domu gājienu prātā. Aktīvi mācos un mēģinu tiekties uz perfekto vietu. Serverī esmu diezgan bieži, bet pārsvarā, kad nav ko darīt apmācu savus draugus kā precīzāk atveidot RP. Kā varbūt daudzi jau zina, esmu pabijis jau administrācijā. Atrodoties šajā sastāvā nevienu sūdzību par sevīm nebiju ieguvis, jo visi mani novērtē pārāk zemu. Esmu ar salīdzinoši augstām RP zināšanām, kuras noderētu pašreizējā sastāvā. Esmu diezgan stingrs, kas, varbūt, motivētu citus RP vairāk, nekā lielāko tiesu izvairīties no RP, vai arī veco /do komandu, ka nekas nenotika pēc avārijas. Kā arī, savos gados, ir pietiekami liels loģiskais saprāts, nevis kā citiem fruktiņiem. Ir pietiekami liela pieredze arī Gm amatā, iepriekš nekad nav bijušas problēmas ar citiem cilvēkiem. Pārsvarā ''nediršu'' citiem cilvēkiem, izņemot ja jau iepriekš ir bijušas pretenzijas pret kādu noteiktu personu. Tā teikt, esmu pozitīvs cilvēks pa dzīvi.
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā.
Gadījumā ja Tavs pieteikums tiek atteikts, nākamo pieteikumu vari rakstīt ne ātrāk kā pēc 2 nedēļām! (Ar izņēmumiem) *Kontaktēties ar vadošo administrāciju* Jā.
Par.
Staff ir sīks kidons pinte,iespējams vajadzēs aizstāt viņa vietu.
par, fuck the pinte .
•Rule number 5 : Don't show no love.Love will get you killed.•
Esmu ar salīdzinoši augstām RP zināšanām, kuras noderētu pašreizējā sastāvā.
ko tu tur iemacisi, bindus visi jau prot. rp zinasanas? tev tadu nav lol.
cuvaks sez blakusprojekta, ka jau pats mineja, nak del tautas. kad visi uz ph aizies, tad vins srazu prom.
ja vel nav skaidrs, pret.
gang gang
1.7. Aizliegts nomelnot projektu,bet nav aizliegta kritikas izteikšana.
Pret, iemesli:
- lēkā no šejienes uz PH, no PH uz šejieni, šitā kādas 10 reizes;
- statusņiks, jo katru reizi lēkājot pa projektiem piesakies uz GM;
- melo vienā melošanā;
- nav tev augsts RP līmenis kā saki;
- pārsvarā nevis nedirs virsū, bet dirs virsū;
- neproti savaldīties, lecies virsū gan administrācijai, gan spēlētājiem nevis paklusē;
- nav tev loģiskais saprāts, esi indenial;
noheit, @yostu visu pateica, pret
Cik tu sevi zemu esi nolaidis? Redzi, kad ir atkal lielā tauta <reklāma> un skrien šeit. Kārtējo reizi protams rakstisi GM pieteikumu tevi noraidis, jo esi statusņiks un lielies ar to, kad KICK tevi jebkurā laikā paņems atpakaļ:
ŠEIT: http://prntscr.com/o8keg6
Tālāk jau protams seko, kad TONIC uzradās 5.draugi pirms noraidīšanas playhard un protams pisis atpakaļ uz KICK mēģināšu atkal tur tikt par GM, jo playhard visi nodiršs
Es nevarēju neiekomentet un neuztaisit multiacc- sor yostu,teoy varat izdzēst džēkiņi.
Lielāku lowaku neesmu redzējis, kurš skrien pakaļ statusam, šoreiz lieku ļoti lielu PRET!
P. S tāpat RPot nejēdz uzrakstīt skaistu pieteikumu tā nav māksla.
Statusņiks.
Anti.
Biju labākās domās par tevi.. :/
Anti, @yostu un visi pārējie jau izteica mans domas.
Esmu ļoti vīlies.
Uz dažām dienām tikai prieki būs,pēc tam pazudīsi kā iepriekš. Pret
Došu pret. Jau parādīji savu pusi iepriekš.
Pret, iemesli:
- lēkā no šejienes uz PH, no PH uz šejieni, šitā kādas 10 reizes;
- statusņiks, jo katru reizi lēkājot pa projektiem piesakies uz GM;
- melo vienā melošanā;
- nav tev augsts RP līmenis kā saki;
- pārsvarā nevis nedirs virsū, bet dirs virsū;
- neproti savaldīties, lecies virsū gan administrācijai, gan spēlētājiem nevis paklusē;
- nav tev loģiskais saprāts, esi indenial;
Pret, skaidri pa serveriem, diezgan liels statusņiks. Tātad pāris dienas iegribas tev tik ir.
Iespēja bija, padirsi, jāpiekrīt pārējiem, apņemšanās ātri pazūd.
https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608
Sveiks, ToniC!
Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu tevi nepieņemt, biji jau vienu brīdi GMs, nepierādīji sevi un pazudi.
Paldies, ka iesūtīji, veiksmi serverī!
Ar cieņu MTA administrācija.
Jitzie, LaMpAcKa, 2Pac, Skrapux222, Sestais, RavenS, ivanovs, bLank, Artix, Hendas, fantastiK, Poseidons, GoblinX, Loews, Tankists, yanchux, IVARS, Karchiks, Krisic, Rove, Elans9876, Gozmit, Ērms, 9Boz, Artis18, Ofkors, Kiwix, Devitais, esketit., Pluto, sweathly, 𝙀𝙨𝙠𝙖, 518293182, realduksitis, SNAKE, teoy, Laurz, amatieris16, IceKing, SkyLine, TrustR, SmokeY, Lattvien, CherBerry, Chill, labdaris, Dundurs347, Burakz, Niknaaks, Intel, OVARTS, FL3X, Melnais, Biggy, Sack, Marks, Kapurs, Ghostz, BoodY, ricardssb, Fosiks, Kqastr, , shockins, janiszaķumeditajs, JayB, jurka