~Par uzņēmumu~
Viss sākās 2013.gadā, kad Ivar Botkin vēlējās izveidot savu fermu, Ivars ir dzimis Krievijā kur ir apguvis lielu zinātprasmi par lauksaimniecību un tās nozari. Jau no 2014.gada sācis krāt lielo naudu priekš savas kārotās fermas. Nesen sāka kārtot ar Los Santos Valdību dokumentus, par sapņa uzsākšanu.
Ivara mērķis ir apgādāt pēc iespējas kvalitatīvākiem produktiem kurus sniektu Los Santos un citu štatu iedzīvotājiem.
~Kur mēs atrodamies~
Atrodamies tieši: Leafy Hollow.
~Ar ko mēs nodarbosimies~
Ar zemkopību, lopkopību un dārzkopību.
~Ko mēs snieksim un pārdosim iedzīvotājiem~
Tie ir pagaidāmie produkti, ko ražosiem.
* Tyrone Evans saka: “Veiksmi draugs. Varēsi man pievest roltonu, aizskrāpēšu mašīnām šautos caurumus “
veiksmi ar organizāciju man ļoti patīk,uzskatu ka viena no labākajām organizācijām
cau
Davaj veči turās,ir labi tā tik turpinat AIZIET-sodien došos iegādāties kadu kāpostu xD
Ļoti labi, man personīgi ļoti patīk, patīk ss'i, radoši esat. Tā tik turpināt, malači.
•Rule number 5 : Don't show no love.Love will get you killed.•
Prieks sekot līdzi tavai f3, tā tik turpināt, ja vajag palīdzību, zini kur mani meklēt ;)
01.04.2019
03.07.2017
upisbsk, Adriancikss, JayB, 💜 Tvaiciņš 💜, Ērms, Maruss, Angelis, Tropkillaz, Kqastr, FalkeLV, Petunija, yanchux, Elizabete, Em4a, Karchiks, ChipyLV, vitalijs, SkyLine, swolex, ForesT, Vitautas, Mote, Čivrix, Redman, Logix, Flomits, cvdzijden, TrustR, Burakz, Artix, Raivis, Kristherz, RalfyS, 7n4_, realduksitis, Flandzins, GeNesiS, IceKing, SmokeY, Guzman , bLank, Tommy, Radiators, sippa, FL3X, iksde123, NXTHING, teoy, Flexy, Megiii, raymanLv, 4LikeFun, amatieris16, Brazy, hans, sweathly, Eugeneswiny, Sack, Knight, CharlesTer, ....., Niknaaks, FLESLV, Bridges, Pluto, Daave, Ofkors, Loews, Ambalis, TheKeneddy, gg_Billy_gg, Keksyoo, Melnais, 518293182, varna, Fosiks, Madden, Koyote, ricardssb, SnaxxXD, Kiwix, Laurz, esketit., Elans9876, Growsmile, , ivanovs, Tankists, Intel, Artis18, janiszaķumeditajs, SNAKE, Biggy, 442240, Wolfijs, DANIKOS, PETER1ZZ, StaFFорд, Krisic, RINALDSKALNS, Gozmit, Belforts, Kapurs, NiksMcCherryLV, labdaris, 𝙀𝙨𝙠𝙖, juppi, Dzēst, 9Boz, cibalv