Iekš Ekrāna:
Iekš ekrāna brīvajā laikā strīmoju platformā YouTube!
Spēlēju dažādas spēles, LOL,F9,Pubg un tagad esmu nolēmis atgriesties pie RP!
Agrāk spēlēju daudz RP biju dabujis labu Respektu RP komūnā spēlēju daudzus serversu Ra****p.lv un citus serverus pac nēceros ir pagājis laiks!!
Ārpus Ekrāna:
Ārpus ekrāna esmu 14 gadīgs zēns/puisis?
Nu drīz jau būšu 15!
Vārda esmu Gvido.
Nodarbojos ar strīmošana pašlaik tik sācis esmu tā braukāju brīvajā laikā ar riteni, BMX
Jauku Erpošanu tiekamies IG!!
sveiks,no manis veiksme tev noderēs.
Atceries,ja kādu palīdzību vajag,vari droši rakstīt pm man.
Sveiks, cerams esi šeit uz ilgāku palikšanu ;)
ļoti interesanti
sveiks
Sveiks.
Iemàcìsi mani braukt ar divriteni?
Svejki. Veiksmi tev!
Nu yo yo. Tagad jau tendence mazajai paaudzei ir zipāt to fortnite bet nu visu cieņu, ja nespēlē. Fortnite laiki (naudas ziņā arī) ir norimuši
EDIT: Nvm F9 nozīmē fortnite, nu neko, tad strīmo un pelni naudu, ja izdosies viss
Veiksmi tev šeit un no kurienes esi vispār?
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
Yo, Gvidiņ..
Fucking yo shawty before she leavin
Vai tik gadījumā tevi nezinu? . Nu gl
Sveiks Gvido! Lai Tev viss iecerētais izdodās!
čau un veiksmi
Sveiks, veiksmi tev, cerams, ka uz palikšanu.
Čau.
te nekā nav
Sveiki!
Veiksmi iekš servera!
Čau čau. Veiksmi iekš servera.
CAV
Sveiks Koster
Sveiks, ilgi gaidijam tevi, esi aktivs ieks si servera, driz tiekamies igs ferma, izslauksim govi! Tiekas!
Veiksmi!
xdddd
Brazy, FL3X, Scrubs, Jitzie, Valchhaaa, Kristers, FalkeLV, IceKing, Ofkors, tavsmurgs, RavenS, Devitais, TrustR, 518293182, Murish, Bluu, Nuwzys, Kaktuss, fletcher2, Gozmit, Ērms, mamba yeaz, Tropkillaz, teoy, samantiina, Kazhiks, Infernus, Daave, LUĪZE, Kapracis, Melnais, A1, draiver, PETER1ZZ, Lauronja, command, Castellani, Gangsta, Bridges, MMD, nepatiesi_banots, archaa, Raivis, Hačiko, dandijs, Junstiem, Sneaky, Incident, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Loews, Arhimēds Pitagors, uravnobeshen, Naureeens, Kiwix, Maruss, ivanovs, bLank, Žigulis , user1, balenciaga, Rudzha, sluker, sippa, Angelis, Werinnors, TAISONSMVP, yanchux, Nilucis, SmokeY, SkyLine, swolex, NXTHING, CherBerry, Sack, realduksitis, EBK, Kqastr, Artis18, , Intel, Clown, Zupinshh, gg_Billy_gg, Esesietis, Poseidons, DANIKOS, Ambalis, 442240, UMEH, Wolfijs, GoblinX, Fosiks, JayB, Logix, 9Boz, Megiii, SNAKE, ricardssb, Belforts, sweathly, SnaxxXD, Laurz